in , ,

Για το Απόλυτα ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ Κρεβάτι, Ακολουθήστε Αυτές τις Εύκολες Συμβουλές

καθαρισμός κρεβατιού,καθαρισμός κλινοσκεπασμάτων,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
Για το Απόλυτα ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ Κρεβάτι, Ακολουθήστε Αυτές τις Εύκολες Συμβουλές

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε (ή όχι, ανάλογα με τις συνήθειες ύπνου σας), αλλά ξέρατε ότι ο μέσος άνθρωπος θα περάσει περίπου 36 χρόνια της ζωής του στο κρεβάτι; Είναι πολύς χρόνος ανάμεσα στα σεντόνια. Αν και είστε εξοικειωμένοι με συμβουλές και προϊόντα που βοηθούν να κοιμηθείτε καλά, το να έχετε ένα καθαρό κρεβάτι θα πρέπει να είναι ψηλά στη λίστα σας για βέλτιστη υγιεινή στον ύπνο. Να τι πρέπει να ξέρετε. Τρόποι για να Καθαρίσετε τα Μαξιλάρια Κρεβατιών κα να τα κάνετε να ΛΑΜΨΟΥΝ!

Για το Απόλυτα ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ Κρεβάτι, Ακολουθήστε Αυτές τις Εύκολες Συμβουλές

Πλένετε τα μαξιλάρια σας τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες.

Το πλύσιμο των μαξιλαριών σας τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες θα τα απαλλάξει από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα ακάρεα της σκόνης, την υγρασία και τα έλαια σώματος – εκτός από το ότι θα τα διατηρήσει λευκά και φρέσκα. Αναρωτιέστε πότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε ένα μαξιλάρι; Διπλώστε το στη μέση. Εάν το μαξιλάρι σας επανέλθει στο κανονικό, είναι εντάξει ακόμη. Αν μείνει διπλωμένο; Ώρα να αγοράσετε καινούργιο.

Πλένετε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και ακολουθήστε αυτά τα πρέπει και τα μη.

Μην στοιβάζετε πάρα πολλά σεντόνια στο πλυντήριο. Χρειάζονται χώρο για να κινηθούν για να έχουν πλύσιμο σε βάθος.
Μην στεγνώνετε υπερβολικά τα σεντόνια σας.
Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερο απορρυπαντικό από το συνιστώμενο, τα σεντόνια σας ενδέχεται να μην ξεπλυθούν εντελώς.

Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό για ευαίσθητο δέρμα.
Επιλέξτε την πιο ζεστή θερμοκρασία πλυσίματος που προτείνει ο κατασκευαστής των σεντονιών σας. Αυτό θα βοηθήσει να σκοτώσετε τα μικρόβια και θα αφαιρέσετε τα ακάρεα της σκόνης και τα αλλεργιογόνα.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Σεντόνια

Καθαρίζετε το στρώμα σας κάθε έξι μήνες και θυμηθείτε να το αποσμείτε επίσης.

Αρχικά, σκουπίστε το στρώμα σας με ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε τυχόν βρωμιές, τρίχες κατοικίδιων ζώων ή ψίχουλα. Αν έχετε λεκέδες πρέπει να τους καθαρίσετε. Ένα απλό καθαριστικό είναι ένα κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πλυντηρίου αναμεμειγμένο με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Απλώς τρίψτε απαλά το διάλυμα στον λεκέ και αφήστε το στρώμα να στεγνώσει όλη τη νύχτα. Επαναλάβετε εάν χρειάζεται. Για την απόσμηση, η μαγειρική σόδα είναι η καλύτερη για την απορρόφηση των οσμών. Αναμείξτε ένα κουτί μαγειρική σόδα με 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο (όπως λεβάντα, ευκάλυπτο ή μέντα) και στη συνέχεια, αφού αφήσετε το μείγμα για μια ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε, πασπαλίστε το στο στρώμα σας. Αφήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά και σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα αμέσως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μερικές φορές χρειάζεται να απολυμάνετε το στρώμα σας, ειδικά αν εσείς ή κάποιος άλλος ήταν άρρωστος.

Αρχικά, καθαρίστε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να καθαριστεί. Στη συνέχεια, ψεκάστε μια ελαφριά ποσότητα απολυμαντικού στο στρώμα. Μην το βρέξετε. Απλά αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα προστατευτικό στρώματος που μπορείτε να πλένετε εύκολα κάθε εβδομάδα.

Και αν απολυμάνετε το στρώμα σας θα πρέπει να κάνετε το ίδιο και για τα σεντόνια σας.

Για αυτό, το λευκαντικό με χλώριο είναι το καλύτερο. Προσθέστε ένα φλιτζάνι στον πιο ζεστό κύκλο πλύσης και, στη συνέχεια, προσθέστε τα λευκά σεντόνια σας. Γνωρίζετε όμως ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έλαιο πεύκου ως απολυμαντικό σε χρωματιστά σεντόνια; Έχει ιδιότητες που σκοτώνουν μικρόβια και βακτήρια στο ύφασμα, όχι μόνο στα πατώματα. Οπότε ρίξτε ένα φλιτζάνι σε έναν κύκλο ζεστού πλυσίματος μαζί με τα σεντόνια σας.

Αναρωτιέστε πόσο άσχημο είναι να αφήνετε τα κατοικίδιά σας να κοιμούνται μαζί σας;

Τα κατοικίδια μπορούν να φέρουν αλλεργιογόνα, βρωμιά και κόπρανα από την ύπαιθρο. Αλλά η λογική δεν κυριαρχεί όταν πρόκειται να αφήσετε τα κατοικίδιά σας να κοιμηθούν μαζί σας επειδή είναι απλά τόσο χαριτωμένα. Εάν επιλέγετε να τα αφήσετε να κοιμηθούν μαζί σας, απλώς ακολουθήστε όλες τις προηγούμενες συμβουλές για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας όσο το δυνατόν πιο καθαρό.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Αφαιρέσετε Σωματικές Μυρωδιές από Σεντόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικές θεραπείες ομορφιάς,θεραπείες ομορφιάς με πατάτα,μαύρα στίγματα,αντιμετώπιση μαύρων στιγμάτων,μεγάλοι πόροι,αντιμετώπιση μεγάλων πόρων,φροντίδα προσώπου,θεραπείες ομορφιάς προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Σπιτικές Θεραπείες Ομορφιάς με Πατάτα για Μαύρα Στίγματα και Μεγάλους Πόρους

πλύσιμο ποδιών πριν τον ύπνο,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας,

Το Μόνο Πράγμα που Πρέπει να Κάνετε ΠΑΝΤΑ πριν Κοιμηθείτε