in , , , ,

6 Αποτελεσματικές Συμβουλές για να Μεγαλώσετε πιο Δυνατά Μαλλιά

ανάπτυξη δυνατών μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
ανάπτυξη δυνατών μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Κάποιες γυναίκες φαντασιώνονται ότι έχουν μακριά και δυνατά μαλλιά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα μυστικό θαυματουργό ελιξίριο που μπορεί να σας δώσει μια έκρηξη τριχοφυΐας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές αποτελεσματικές συμβουλές που θα προωθήσουν την υγιέστερη ανάπτυξη και θα ενισχύσουν τη δύναμη των μαλλιών σας. Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Κάντε ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής

6 Αποτελεσματικές Συμβουλές για να Μεγαλώσετε πιο Δυνατά Μαλλιά

Τα μασάζ για το τριχωτό της κεφαλής προάγουν την ανάπτυξη αυξάνοντας τη ροή του αίματος. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή μασάζ για το τριχωτό της κεφαλής ή κάντε με το χέρι καθημερινά για περίπου 4 λεπτά. Αν και το αποτέλεσμα στο μήκος των μαλλιών σας θα είναι ελάχιστο, το μασάζ σίγουρα βοηθάει τα μαλλιά σας να γίνουν πιο πυκνά και δυνατά.

Κουρεύετε τις άκρες των μαλλιών σας τακτικά

Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά αν θέλετε μακριά μαλλιά που είναι πραγματικά υγιή, πρέπει να κουρεύτε τακτικά τις άκρες τους. Η ανάπτυξη των μαλλιών πηγάζει από τους θύλακες στο τριχωτό της κεφαλής μας και όχι από τις άκρες τους. Με άλλα λόγια, το κούρεμά τους δεν επηρεάζει στην πραγματικότητα τα τριχοθυλάκια. Προσέξτε όμως να μην τις κουρεύετε συνέχεια. Το τυπικό μεσοδιάστημα πρέπει να είναι τρεις έως τέσσερις μήνες και να τις κόβετε ως 2,5 εκατοστά περίπου.

Μην λούζετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά

Το πόσο συχνά λούζεστε με σαμπουάν επηρεάζει πραγματικά την υγεία των μαλλιών σας. Το λούσιμο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα επιτρέπει στα φυσικά έλαια να διεισδύσουν στα μαλλιά σας, επιτρέποντάς τους να ενυδατωθούν και να επανορθωθούν. Το καθημερινό λούσιμο μπορεί να στεγνώσει τα μαλλιά σας και να αφαιρέσει τα υγιή έλαια του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, τα μαλλιά σας μπορεί να αφυδατωθούν αν τα λούζετε καθημερινά. Επιπλέον, όταν είναι υγρές, οι ρίζες των μαλλιών είναι οι πιο αδύναμες. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να χτενίζετε απαλά τα μαλλιά σας μετά από κάθε λούσιμο.

Δείτε ακόμη Λεπτά και Εύθραυστα Μαλλιά σε Ογκώδη:10 Συμβουλές Ομορφιάς

Σωστή διατροφή

Πρέπει να θρέψετε τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Ποιες τροφές λοιπόν προωθούν την ταχύτερη ανάπτυξή τους; Τα συστατικά των μαλλιών βρίσκονται σε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, όπως το κρέας και άλλα τρόφιμα. Προσπαθήστε να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης τρώγοντας περισσότερα δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια, ξηρούς καρπούς και ψάρια. Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις του κρέατος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να τρώτε πολλή πρωτεΐνη για να προωθήσετε την ανάπτυξη των μαλλιών. Οι γυναίκες που δεν λαμβάνουν αρκετή ποσότητα, χάνουν συχνά τα μαλλιά τους περισσότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κοιμηθείτε σε μεταξωτή ή σατέν μαξιλαροθήκη

Το σατέν και το μετάξι διατηρούν τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και βοηθούν στην πρόληψη του φριζαρίσματος. Και τα δύο υλικά εμποδίζουν τα μαλλιά σας να στεγνώσουν ενώ μεγαλώνουν απορροφώντας λιγότερη υγρασία από αυτά. Εναλλακτικά, αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις μαξιλαροθήκες σας, καλύψτε το κεφάλι σας με ένα μεταξωτό μαντήλι.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας απαλά με μια χτένα με φαρδιά δόντια

Το επιπλέον ή έντονο βούρτσισμα μπορεί να βλάψει ή να αφαιρέσει τις τρίχες. Χρησιμοποιήστε μόνο βούρτσα ή χτένα για να φορμάρετε τα μαλλιά σας – δεν χρειάζεται να βουρτσίζετε πριν τον ύπνο ή για άλλους λόγους συντήρησης. Χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις όταν βουρτσίζετε αντί να τραβάτε.

  • Ξεκινήστε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας από τις άκρες και μετά ανεβείτε στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Ξεχάστε τις συστάσεις να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας 100 φορές κάθε μέρα γιατί τα μαλλιά σας δεν θα ωφεληθούν πραγματικά από αυτό.

πηγή φωτογραφιών / φώτο Art by Michael Stillwell

Δείτε επίσης Κρεμμύδι: Το Μυστικό Συστατικό για Πυκνά Μαλλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ρουτίνα καθαριότητας 20 λεπτών,συμβουλές καθαριότητας,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα,

Καθάρισμα σε 20 Λεπτά: Ελεύθερα Σαββατοκύριακα με Αυτή την Καθημερινή Ρουτίνα

Black List Από Τον ΠΟΥ τα Γλυκαντικά: Πόσο επικίνδυνα είναι Ασπαρτάμη, Στέβια, Ζαχαρίνη

Black List Από Τον ΠΟΥ τα Γλυκαντικά: Πόσο επικίνδυνα είναι Ασπαρτάμη, Στέβια, Ζαχαρίνη