in , , , ,

Λεπτά και Εύθραυστα Μαλλιά σε Ογκώδη:10 Συμβουλές Ομορφιάς

10 Συμβουλές Ομορφιάς για να Κάνετε τα Λεπτά Μαλλιά πιο Ογκώδη
10 Συμβουλές Ομορφιάς για να Κάνετε τα Λεπτά Μαλλιά πιο Ογκώδη

Βαρεθήκατε τα λεπτά μαλλιά που κολλάνε συνέχεια στο τριχωτό της κεφαλής σας; Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο όγκο και υφή σε λεπτά μαλλιά χωρίς να καταστρέψετε τίποτα. ΥΓΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Φριζαρισμένα μαλλιά, άτονα ή Λεπτά; ΟΧΙ με αυτές τις ΜΑΣΚΕΣ!

Κρατήστε τα καλλυντικά μακριά από τις ρίζες σας

10 Συμβουλές Ομορφιάς για να Κάνετε τα Λεπτά Μαλλιά πιο Ογκώδη

Οι ρίζες σας είναι πολύ σημαντικές. Αποφύγετε να εφαρμόζετε περιττά προϊόντα στις ρίζες σας και να τις βαρύνετε. Πάντα να ξεκινάτε από τα άκρα και να προχωράτε προς τα πάνω, εκτός αν πρόκειται για σαμπουάν. Θέλετε να σηκώσετε τις ρίζες των μαλλιών σας από το τριχωτό της κεφαλής σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε μπούκλες με όγκο.

Χρησιμοποιήστε σαμπουάν και μαλακτικό για όγκο

Μιλώντας για προϊόντα μαλλιών, αυτά που χρησιμοποιείτε επηρεάζουν επίσης πολύ την εμφάνιση των μαλλιών σας. Εάν έχετε εξαιρετικά λεπτά μαλλιά, τα σαμπουάν και τα μαλακτικά με ιδιότητες όγκου είναι ο καλύτερος φίλος σας. Η σύνθεσή τους θα σας βοηθήσει στη συσσώρευση του προϊόντος και θα προσθέσει μια ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά σας. Θα κάνουν επίσης τα μαλλιά σας λιγότερο θαμπά και θα φαίνονται πιο έντονα.

Λιγότερο μαλακτικό μαλλιών

Το πολύ μπορεί να είναι κακό για εσάς. Το μαλακτικό είναι απαραίτητο για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά προσθέτοντας πολύ μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά σας και να τα κάνει να κολλήσουν στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης για άτομα με λεπτά μαλλιά. Όμως δεν πρέπει να σταματήσετε εντελώς το μαλακτικό μαλλιών. Ξεκινήστε με λίγη ποσότητα.

Στεγνώστε με πιστολάκι ανάποδα τα μαλλιά

Μην βουρτσίζετε υπερβολικά τα μαλλιά σας

Τα μαλλιά σας είναι ευαίσθητα, γι’ αυτό περιποιηθείτε τα απαλά. Αποφύγετε πάση θυσία να στεγνώνετε τα μαλλιά σας πριν το styling και μην βουρτσίζετε τα μαλλιά σας όσο είναι ακόμα βρεγμένα. Γυρίστε το ακροφύσιο προς τις ρίζες σας και μετακινήστε το γύρω-γύρω για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα ο αέρας στα μαλλιά σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώσετε τις εξαιρετικά λεπτές τρίχες σας.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Να είστε απαλές

Η απαλότητα είναι το κλειδί όταν πρόκειται για το styling των λεπτών μαλλιών. Πιάστε ένα τμήμα μαλλιών με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε το ελαφρά για να το ανασηκώσετε στις ρίζες.

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ως εργαλείο styling

Τα δάχτυλά σας λειτουργούν υπέροχα ως βούρτσα. Χρησιμοποιώντας τα για να χτενίσετε τα μαλλιά σας μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τις μπούκλες χωρίς να προκαλέσει φριζάρισμα ή χνούδι. Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αφρατέψτε τις ρίζες με τα χέρια σας.

Να είστε υπομονετικοί όταν κάνετε styling

Μην προσπαθήσετε να βιαστείτε τη διαδικασία του styling. Πάντα βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι 100% στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ζεστό εργαλείο. Το styling σε στεγνά μαλλιά σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο όγκο και λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

Δοκιμάστε στρώσεις

Η προσθήκη στρώσεων στα μαλλιά σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα κάνετε να φαίνονται πιο πυκνά. Με το σωστό κούρεμα, μπορείτε να αποκτήσετε πολύ περισσότερο όγκο και τα μαλλιά σας να μην φαίνονται θαμπά και άτονα. Επιλέξτε το καλύτερο στυλ για το σχήμα του προσώπου σας και ζητήστε από τον κομμωτή σας μερικές ελαφριές στρώσεις.

Επιλέξτε το σωστό κούρεμα

Το να κάνετε το σωστό κούρεμα είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ογκώδη, αλλά το σωστό κούρεμα μπορεί επίσης να ενισχύσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Τα πιο κοντά στυλ είναι εξαιρετικές επιλογές για άτομα με εξαιρετικά λεπτά μαλλιά καθώς δεν θα τα βαρύνουν.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 μοντέρνα χτενίσματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μεσογειακή διατροφή,κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων,καρδιαγγειακή νόσος στις γυναίκες,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Η Μεσογειακή Διατροφή θα Μπορούσε να Μειώσει τον Κίνδυνο Καρδιαγγειακών Παθήσεων στις Γυναίκες κατά 24% Σύμφωνα με Νέα Μελέτη

Άνοιξη Διακόσμηση 2023: Δημιουργικοί Τρόποι για να την Φέρετε στο Σπίτι σας

Άνοιξη Διακόσμηση 2023: Δημιουργικοί Τρόποι για να την Φέρετε στο Σπίτι σας