in , , , ,

51 Τοίχοι Έμφασης από Τούβλα για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

τοίχοι έμφασης από τούβλα,διακόσμηση τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
51 Τοίχοι Έμφασης από Τούβλα για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

Οι τοίχοι έμφασης είναι μια διαχρονική και αρκετά εύκολη ιδέα διακόσμησης που αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι. Οι τοίχοι έμφασης από τούβλα είναι πολύ μοντέρνοι και φαίνονται τέλειοι με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης και εξαρτάται από εσάς τι απόχρωση και την εμφάνιση θα τους δώσετε. 56 Ιδέες για Ξασπρισμένους Τοίχους με Τούβλα

Κουζίνες και Τραπεζαρίες

Ένας τοίχος έμφασης από τούβλα στην κουζίνα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιδέες, επειδή μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει μια πλάτη κουζίνας. Αυτή είναι μια πολύ οικονομική ιδέα που προσθέτει επίσης στυλ στο εσωτερικό σας και μπορεί να γίνει DIY αν τοποθετήσετε για ψεύτικο τούβλο. Τα ασβεστωμένα τούβλα είναι τέλεια για vintage ή shabby chic εσωτερικούς χώρους και μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια αντίθετη εμφάνιση με τα μαύρα ντουλάπια. Το ακατέργαστο κόκκινο τούβλο θα κάνει την κουζίνα σας λίγο βιομηχανική και θα δώσει υφή στη διακόσμηση. Σκεφτείτε να καλύψετε τον τοίχο από τούβλα με προστατευτικό για να αποτρέψετε την καταστροφή του και μια θαμπή εμφάνιση.

51 Τοίχοι Έμφασης από Τούβλα για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

Σαλόνι

Προσθέστε μια ζεστή πινελιά στο σαλόνι με έναν τοίχο έμφασης από τούβλα! Θα ταιριάζει εύκολα με πολλά σχέδια και πολλά στυλ κάνοντας τον βιομηχανικό χώρο σας πιο απαλό, τον ρουστίκ χώρο σας πιο τολμηρό και πιο μοντέρνο, τον απαλά και λεπτεπίλεπτα διακοσμημένο δωμάτιό σας λίγο πιο τραχύ. Η εμφάνιση και το φινίρισμα του τούβλου εξαρτάται από εσάς, και αν δεν έχετε έτοιμο τοίχο για να τελειώσετε, μπορείτε πάντα να τον δημιουργήσετε μόνοι σας με ψεύτικα πάνελ από τούβλα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα τζάκι στον τοίχο από τούβλα, οπότε με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα ασφαλές τζάκι και μια όμορφη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες Διακόσμησης με Λευκούς Τοίχους από Τούβλα

Υπνοδωμάτια

Το τούβλο είναι πολύ δημοφιλές για υπνοδωμάτια, ειδικά για τοίχους στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Δημιουργεί εύκολα μια ατμόσφαιρα, κάνει μια δήλωση και προσθέτει στη διακοσμητική αξία, όποιο κι αν είναι το στυλ του χώρου. Το λευκό και ασβεστωμένο τούβλο είναι εξαιρετικό για σκανδιναβικά, κοριτσιστικα και vintage υπνοδωμάτια. Μπορείτε να βάψετε τον τοίχο από τούβλα με κάποιο έντονο χρώμα για να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης ή να κρεμάσετε φωτογραφίες και εικόνες για τον ίδιο σκοπό.

Μπάνια

Προσθέστε βιομηχανική υφή στο μπάνιο σας, όμορφη υφή που θα το κάνει κομψό με έναν τοίχο από τούβλα. Δεν έχει σημασία αν είστε λάτρης του μοντέρνου στυλ ή προτιμάτε περισσότερο το κλασικό και την κομψότητα, ένας τοίχος από τούβλα είναι εκπληκτικός συνδυασμός με οτιδήποτε. Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι σε υγρούς χώρους πρέπει να καλύψετε τα τούβλα με ειδικά φινιρίσματα και να καθαρίσετε όλους τους αρμούς για να αποφύγετε τη μούχλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σπιτικά γραφεία

Οι τοίχοι από τούβλα λειτουργούν εξαιρετικά καλά στα σπιτικά γραφεία, προσθέτουν ενδιαφέρον και υφή ακόμα και στον πιο απλό και ήρεμο χώρο. Ένας τοίχος έμφασης από τούβλα είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε ένα δωμάτιο, και αυτό λειτουργεί και για γραφεία στο σπίτι.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 20 Φανταστικές Ιδέες Τοίχων με σκέτα Τούβλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

νάιλον κουζινικά σκεύη,κίνδυνοι νάιλον κουζινικών σκευών,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Οι Κίνδυνοι των Νάιλον Κουζινικών Σκευών

Barbie,περίεργα,

7 Λόγοι για τους Οποίους η Barbie Δεν Είναι Μόνο Ξανθιά και Δεν Φοράει Ροζ