in , , ,

18 Μικρές Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Είναι Αδύνατον να Αγνοήσετε

λεπτομέρειες εμφάνισης,λεπτομέρειες ένδυσης,συμβουλές για ρολύχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle,
18 Μικρές Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Είναι Αδύνατον να Αγνοήσετε

Οι αυθόρμητες φωτογραφίες μπορούν να αποκαλύψουν την αλήθεια για τις εμφανίσεις μας, όπως απροσδόκητο χτένισμα, κακή στάση ή κακώς τραβηγμένα φρύδια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι άλλοι μας βλέπουν διαφορετικά από ό,τι εμείς τον εαυτό μας. Η φροντίδα κάθε μικρής λεπτομέρειας στην εμφάνισής μας μπορεί να επηρεάσει θετικά τον τρόπο με τον οποίο μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. 10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες

Καλσόν που δεν ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας

Η επιλογή του σωστού χρώματος και στυλ καλσόν είναι απαραίτητη για να συνδυάσετε ένα συνεκτικό και κολακευτικό ντύσιμο. Το να φοράτε καλσόν που είναι πολύ τολμηρά ή δεν ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τη συνολική εμφάνιση και το σχήμα του σώματός σας. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματος και το ντύσιμό σας χωρίς να τραβούν την προσοχή στα πόδια σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των μακρύτερων και πιο αδύνατων ποδιών χωρίς να προσθέτετε περιττές οριζόντιες γραμμές στην εμφάνισή σας.

Λεκιασμένα ρούχα

Σε όλους έχει συμβεί να βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε για δουλειά ή εκδήλωση και μετά να παρατηρούμε έναν ενοχλητικό λεκέ στα ρούχα μας. Δεν είναι ασυνήθιστο οι άνθρωποι να φορούν λεκιασμένα ρούχα, είτε είναι από χυμένα τρόφιμα ή ποτά, λεκέδες από μακιγιάζ ή ακόμα και σημάδια ιδρώτα. Εάν παρατηρήσετε έναν λεκέ στα ρούχα σας, αντιμετωπίστε τον αμέσως με ένα αφαιρετικό λεκέδων ή με μαγειρική σόδα ή ξύδι.

Τζιν που δεν σας ταιριάζει

Στον κόσμο της μόδας, δεν είναι όλα τα τζιν ίδια. Ενώ ορισμένα στυλ μπορεί να κολακεύουν το σχήμα του σώματος κάποιου, άλλα μπορεί να προσθέτουν περιττό όγκο ή να μειώνουν τη γυναικεία σιλουέτα. Ακόμη και εκείνες που προτιμούν τις υπερμεγέθεις εμφανίσεις θα πρέπει να προσέχουν πώς τα τζιν τους εφαρμόζουν γύρω από τους γοφούς, ιδιαίτερα από την πλάτη. Εάν δεν το κάνετε αυτό, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει σωστά και να μην σας κολακεύει. Με το να δοκιμάζετε πολλά στυλ, μπορείτε να βρείτε ένα τζιν που τονίζει τη σιλουέτα και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Ρούχα που είναι πολύ φαρδιά

Οι άνθρωποι τείνουν να φορούν ρούχα που είναι πολύ φαρδιά για διάφορους λόγους. Θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι προτιμούν την άνεση από το στυλ ή δεν έχουν βρει ακόμα το σωστό μέγεθος. Ωστόσο, το να φοράτε αυτά τα ρούχα μπορεί να οδηγήσει σε μια μη κολακευτική εμφάνιση.

Ρούχα που δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό σας

Στον κόσμο της μόδας, κάθε γυναίκα έχει το μοναδικό της σωματότυπο που εμπίπτει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Η γνώση του βοηθά στη δημιουργία μιας προσωπικής γκαρνταρόμπας που τονίζει τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά του και αναδεικνύει ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ακόμη και τα πιο μοντέρνα ή ακριβά ρούχα μπορεί να φαίνονται μη κολακευτικά για ένα άτομο και εντυπωσιακά για ένα άλλο, ανάλογα με τον σωματότυπό του.

Η όψη ενός χτενίσματος από πίσω

Είναι σύνηθες να υποθέτουμε ότι τα μαλλιά μας φαίνονται υπέροχα αφού ελέγξουμε το μπροστινό μέρος, αλλά συχνά η όψη από το πίσω μέρος μπορεί να είναι απογοητευτική. Αυτό συνέβη στην Britney Spears σε μια μεγάλη επίδειξη βραβείων όταν το χτένισμα της φαινόταν υπέροχο μπροστά, αλλά τα μαλλιά της ήταν μπερδεμένα στο πίσω μέρος, καταστρέφοντας όλη την εμφάνιση.

Για να αποφύγετε αυτό, είναι χρήσιμο να ελέγξετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας έναν μικρό καθρέφτη πριν φύγετε από το σπίτι. Απλώς κρατήστε τον καθρέφτη στο χέρι σας, γυρίστε την πλάτη σας σε έναν μεγαλύτερο καθρέφτη και χρησιμοποιήστε τον μικρό καθρέφτη για να δείτε το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο για να ελέγξετε το πλευρικό προφίλ σας.

Καμπούριασμα

Η διατήρηση καλής στάσης σώματος μπορεί να αφήσει θετική εντύπωση και να αποπνέει αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, η σύγχρονη ζωή συχνά περιστρέφεται γύρω από την τεχνολογία και πολλά άτομα κάθονται μπροστά σε έναν υπολογιστή για μεγάλες περιόδους. Αυτό μπορεί να τους κάνει να κλίνουν ασυναίσθητα προς την οθόνη, οδηγώντας σε ένταση στους μύες του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης, οδηγώντας τελικά σε κακή στάση του σώματος.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να προσδιορίσετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σπονδυλική σας στήλη. Σταθείτε με τις ωμοπλάτες, τους γλουτούς και τις φτέρνες σας σε έναν τοίχο, με τα πόδια σας στραμμένα προς τα εμπρός. Προσπαθήστε να κρατήσετε αυτή τη θέση για 1-2 λεπτά. Εάν αισθάνεστε δυσφορία, είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να προσέχετε την πλάτη σας και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε ασκήσεις όπως κάμψεις, στροφές και διατάσεις στη ρουτίνα σας.

Εφαρμογή μέικ-απ αποκλειστικά στο πρόσωπο

Είναι σύνηθες το δέρμα του προσώπου να είναι πιο σκούρο από το δέρμα στο λαιμό λόγω της έκθεσης σε περισσότερο ήλιο. Το καλοκαίρι, το πρόσωπο μαυρίζει εύκολα ενώ ο λαιμός παραμένει ανοιχτός. Πολλές γυναίκες εφαρμόζουν το μέικ-απ μέχρι τη γραμμή του πηγουνιού, που δημιουργεί ένα ορατό περίγραμμα και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται αφύσικο. Η χρήση μιας πιο ανοιχτής απόχρωσης μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Για να αποφευχθεί αυτό, συνιστάται να χρησιμοποιείτε πολλές αποχρώσεις μέικ-απ για να δημιουργήσετε ένα φυσικό χρώμα που αναμειγνύεται άψογα μεταξύ του προσώπου και του λαιμού.

Βρώμικα παπούτσια

Το να έχετε βρώμικα και απεριποίητα παπούτσια είναι ένας σίγουρος τρόπος για να καταστρέψετε τη συνολική σας εμφάνιση. Παπούτσια με ξεφλουδισμένο δέρμα ή μπότες με εμφανείς λεκέδες βρωμιάς και σκόνης τραβούν αμέσως την προσοχή. Αν και μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό να διατηρήσετε τα παπούτσια σας πεντακάθαρα, είναι σημαντικό να τα καθαρίζετε τακτικά. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια καλή εντύπωση, αλλά θα παρατείνει και τη διάρκεια ζωής τους. Αφιερώστε, λοιπόν, μερικά επιπλέον λεπτά για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι για να τα διατηρήσετε στην καλύτερη εμφάνιση.

Δείτε ακόμη Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Στραβά πόδια σε πόζες

Η τάση των στραβών ποδιών έγινε δημοφιλής αφού ξεκίνησε από την Ιαπωνία, όπου οι άνθρωποι πόζαραν με τα δάχτυλα των ποδιών τους ενωμένα και τα πόδια ανοιχτά στις φωτογραφίες. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλές τάσεις της μόδας, γρήγορα έσβησε. Εάν εξακολουθείτε να έχετε τη συνήθεια να ποζάρετε με αυτόν τον τρόπο, είναι σημαντικό να αρχίσετε να ελέγχετε τη θέση των ποδιών σας, καθώς μπορεί να φαίνεται ανθυγιεινό και μη ελκυστικό.

Λάθος μέγεθος ρούχων

Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι ζωτικής σημασίας όταν δημιουργείτε μια άρτια συνδυασμένη εμφάνιση, ωστόσο είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι. Το να φοράτε είτε πολύ μεγάλα είτε πολύ μικρά ρούχα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αντίληψη του σχήματος του σώματός σας. Για παράδειγμα, τα στενά εσώρουχα μπορούν να δημιουργήσουν εξογκώματα στην πλάτη και στα πλάγια, ακόμη και σε μια λεπτή σιλουέτα. Ομοίως, τα υπερμεγέθη παντελόνια μπορούν να προσθέσουν ανεπιθύμητο όγκο.

Λάβετε υπόψη ότι τα μεγάλα ρούχα εξακολουθούν να υπάρχουν σε διαφορετικά μεγέθη που μπορεί να σας ταιριάζουν ή όχι. Είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στην άνεσή σας και να βασίζεστε στην αντανάκλασή σας στον καθρέφτη όταν επιλέγετε ρούχα και όχι στους αριθμούς ή τα γράμματα στην ετικέτα.

Ρούχα που δεν εφαρμόζουν σωστά

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε ανθρώπους να φορούν ρούχα που δεν τους ταιριάζουν σωστά, είτε είναι πολύ στενά, φαρδιά ή μη κολακευτικά. Μερικές φορές οφείλεται στην έλλειψη κατανόησης του σχήματος του σώματός τους ή στο ότι δεν ξέρουν πώς να επιλέξουν το σωστό μέγεθος. Άλλες φορές, μπορεί να είναι μια συναισθηματική προσκόλληση σε ένα συγκεκριμένο ρούχο, ακόμα κι αν δεν ταιριάζει απόλυτα. Αλλά το να φοράτε ρούχα που δεν εφαρμόζουν σωστά μπορεί να είναι άβολο και να επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας.

Ζαρωμένα ρούχα

Το σιδέρωμα ρούχων μπορεί να είναι χρονοβόρο και κουραστικό για πολλούς ανθρώπους, οδηγώντας στην παραμέλησή του. Ενώ μερικοί μπορεί να αισθάνονται ότι η «ατημέλητη» εμφάνιση είναι στη μόδα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό το στυλ. Συχνά, τα τσαλακωμένα ρούχα δείχνουν έλλειψης προσοχής στη λεπτομέρεια, ειδικά σε επαγγελματικά περιβάλλοντα ή πιο κρύο καιρό.

Ξεχειλωμένο τζιν

Εάν το τζιν σας έχει ξεχειλώσει με την πάροδο του χρόνου, δεν συνιστάται να συνεχίσετε να το φοράτε. Μπορεί να μην κολακεύει το σχήμα του σώματός σας και θα δημιουργήσει ζάρες γύρω από τους γοφούς και τα γόνατα. Μια μοντέρνα λύση για ξεχειλωμένα τζιν είναι τα σκισμένα γόνατα. Για να φαίνονται πιο εφαρμοστά, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα πλύνετε στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία 90°C. Μετά τον πρώτο κύκλο, σταματήστε το μηχάνημα πριν ξεκινήσει ο κύκλος ξεβγάλματος και ξαναλειτουργήστε το χωρίς απορρυπαντικό. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεπλύνετε το τζιν σε ζεστό νερό.

Άβολα παπούτσια

Το να φοράτε παπούτσια που εμποδίζουν το κανονικό περπάτημα μπορεί να κάνει το βάδισμά σας ασταθές. Αν και η μόδα δεν είναι πάντα πρακτική, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την άνεση και τη λειτουργικότητα των υποδημάτων πέρα από την εμφάνισή τους. Αυτό που μπορεί να φαίνεται καλό σε μοντέλα ή στη δοκιμή μπορεί να μην είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και μπορεί να γίνει άβολο ή ακόμα και επώδυνο. Αυτό μπορεί να είναι εμφανές στους άλλους και να μειώνει τη συνολική εμφάνισή σας.

Ζώνη με ελαττώματα

Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη δημιουργία μιας μοναδικής εμφάνισης. Μια ζώνη υψηλής ποιότητας, για παράδειγμα, μπορεί να ανεβάσει οποιοδήποτε ντύσιμο στο επόμενο επίπεδο. Δυστυχώς, πολλά καταστήματα πωλούν ζώνες χαμηλής ποιότητας και επιρρεπείς στο να ανοίξουν χαλαρές τρύπες ή να χαλάσουν μετά από λίγους μήνες χρήσης. Αυτό γίνεται αντιληπτό και μπορεί να μειώσει τη συνολική εντύπωση του ντυσίματός σας. Αν θέλετε να το αποφύγετε, μη διστάσετε να αντικαταστήσετε αυτά τα αξεσουάρ χαμηλής ποιότητας με μια καλοφτιαγμένη ζώνη που θα διαρκέσει περισσότερο και θα αναδείξει το στυλ σας.

Τατουάζ φρυδιών που είναι πολύ εμφανή

Στο παρελθόν, ορισμένοι καλλιτέχνες τατουάζ φρυδιών αφαιρούσαν εντελώς τα φρύδια των πελατών τους πριν κάνουν τατουάζ ένα νέο περίγραμμα φρυδιών από την αρχή. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ αφύσικη εμφάνιση, ειδικά όταν οι χρωστικές αλλάζουν χρώμα και γίνονται πράσινες, μπλε ή κόκκινες. Σήμερα, η τάση είναι τα φρύδια με φυσική εμφάνιση και περιποιημένα. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ομορφιά του σχήματος των φρυδιών που σας έδωσε η φύση, επομένως είναι καλύτερο να το βελτιώσετε αντί να το επανασχεδιάσετε εντελώς.

Μια ξεφτισμένη τσάντα

Η συνεχής χρήση μιας τσάντας οδηγεί αναπόφευκτα στην εμφάνιση γδαρσιμάτων, ρωγμών και λεκέδων πάνω της. Οι τσάντες εμφανίζουν σημάδια φθοράς με τακτική χρήση, ανεξάρτητα από την τιμή τους. Επομένως, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε στενά την κατάσταση των αξεσουάρ σας, ειδικά εάν θέλετε να διατηρήσετε μια προσεγμένη εμφάνιση. Τα εκτεθειμένα νήματα, οι φθαρμένες γωνίες και το ξεφλούδισμα του χρώματος σε μεταλλικές ή πλαστικές λεπτομέρειες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την εμφάνισή σας.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση σπιτιού με vintage μπουκάλια,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση με vintage μπουκάλια,

Μην Πετάς τα Γυάλινα Μπουκάλια: 60 Εκλεπτυσμένες Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Vintage Μπουκάλια

μινιμαλιστική διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

40 Διαχρονικές Ιδέες Μινιμαλιστικής Διακόσμησης Τραπεζαρίας