in , , , ,

12 Πράγματα στα Σπίτια που οι Καλεσμένοι θα Παρατηρήσουν Αλλά θα Παραμείνουν Σιωπηλοί Και Δεν Θα Τα Μάθετε Ποτέ

συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,χρήσιμα,
συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,χρήσιμα,

Πολλοί άνθρωποι συνδέουν τις επισκέψεις των επισκεπτών με τον εντατικό καθαρισμό. Σφουγγαρίζουν τα πατώματα, καθαρίζουν τα παράθυρα και τους καθρέφτες, ξεφορτώνονται τη σκόνη και δίνουν τέλεια όψη στο σπίτι τους. Αλλά μερικά μικρά πράγματα στα σπίτια μας μπορούν να παρατηρηθούν από τους καλεσμένους περισσότερο από τα ίχνη από ιστούς αράχνης στο ταβάνι. Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σαλόνι της

Αφήνετε την τηλεόρασή σας ανοιχτή

© Andre Chinn / Flickr, © CC BY 2.0

Πολλοί έχουν συνηθίσει τόσο πολύ να είναι συνεχώς ανοιχτή η τηλεόραση που δεν την κλείνουν ακόμα και όταν έρχονται καλεσμένοι. Αλλά αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως «λευκό θόρυβο» μπορεί να αναστατώσει άλλους ανθρώπους.

Οι ευαίσθητοι επισκέπτες μπορεί να αισθανθούν πραγματικό πονοκέφαλο λόγω της μονότονης μουρμούρας και της λάμψης της τηλεόρασης που τρεμοπαίζει. Επιπλέον, μια ανοιχτή τηλεόραση υποδηλώνει ήπια ότι οι καλεσμένοι απλά δεν μπορούν να σας κρατήσουν απασχολημένους και να σας διασκεδάσουν.

Μυρωδιά δωματίου

© A.J.____ / Flickr, © CC BY 2.0

Κάθε σπίτι έχει το μοναδικό του άρωμα, το οποίο συνήθως τραβάει αμέσως την προσοχή των περισσότερων επισκεπτών. Οι οικοδεσπότες χρησιμοποιούν διαφορετικά κόλπα για να μειώσουν τις δυσάρεστες οσμές που μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Εάν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε κεριά και αρωματικά χώρου, είναι καλύτερο να επιλέξετε την πρώτη επιλογή. Το αρωματικό υγρό στα αρωματικά είναι κατασκευασμένο από αιθέρια και φυτικά έλαια και αυτά τα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση σε μερικούς ανθρώπους.

Μικρές ατέλειες και μικρές βλάβες

brightside

Περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι, επομένως σταματάμε γρήγορα να δίνουμε προσοχή σε φαινομενικά ασήμαντα μικροπράγματα. Οι λεκέδες σε διακόπτες φωτισμού, χαλαρά σοβατεπί ή πάνελ που κρέμονται είναι ενοχλητικα, αλλά αν δεν διορθώσουμε αυτά τα ελαττώματα αμέσως, θα τα ξεχάσουμε γρήγορα. Αλλά όποιος επισκέπτεται το σπίτι μας θα τα προσέξει αμέσως, ειδικά αν όλα τα άλλα φαίνονται προσεγμένα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Έλλειψη χαρτιού υγείας

brightside

Οι οικοδεσπότες καταλαβαίνουν ότι το χαρτί υγείας είναι απαραίτητο στο μπάνιο όταν φτάνουν οι επισκέπτες. Αλλά είναι καλύτερα να μην περιοριστείτε σε ένα μόνο ρολό χαρτιού υγείας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε μερικά επιπλέον σε εμφανές σημείο στο μπάνιο.

Φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και άλλα ντεκόρ

© Lucy Orloski / Flickr, © CC BY 2.0

Ορισμένοι διακοσμητές σημειώνουν ότι τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία αποκαλύπτουν τα περισσότερα για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν γυμνούς τοίχους έτσι ώστε τα δωμάτια να φαίνονται λίγο αποστειρωμένα. Άλλοι επιλέγουν φωτογραφίες, φωτογραφίες και άλλες εσωτερικές λεπτομέρειες με αγάπη, έτσι ώστε το σπίτι να αποκτήσει μια μοναδική εμφάνιση.

Μαραμένα λουλούδια

brightside

Λίγο πράσινο θα προσθέσει χρώμα και θα ζωντανέψει ακόμα και το πιο βαρετό εσωτερικό. Είναι ένας σχετικά φθηνός τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας εάν δεν θέλετε να κάνετε ανακαίνιση ή να αγοράσετε ακριβά διακοσμητικά εσωτερικού χώρου. Αλλά αν τα φυτά αρχίσουν να αρρωσταίνουν και να μαραίνονται, είναι καλύτερα να τα αφαιρέσετε από τα μάτια των καλεσμένων σας.

Δείτε ακόμη Διακοσμητής με 40 χρόνια Εμπειρίας Μοιράζεται 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι του

Μπλοκαρισμένες κλειδαριές πορτών και σπασμένα κουμπιά

© Ryan Gattis / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Σε οποιοδήποτε, ακόμα και στο πιο καλοδιατηρημένο διαμέρισμα, κάτι μπορεί να χαλάσει κάποια στιγμή. Οι βρύσες διαρρέουν, οι νεροχύτες βουλώνουν και οι κλειδαριές μπλοκάρουν. Εάν ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για αυτές τις μικρές ατέλειες εκ των προτέρων, μπορείτε να αποφύγετε πολλές άβολες καταστάσεις.

Ορισμένες λεπτομέρειες για το σπίτι σας

© Betsssssy / Flickr, © CC BY 2.0

Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα για τα οποία οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν, ειδικά εάν οι ιδιοκτήτες τα έχουν ήδη επιλύσει με επιτυχία. Λίγοι θα ήθελαν να ακούσουν ότι κάποτε τα έντομα και τα παράσιτα μόλυναν το σπίτι και ότι ο άνετος καναπές στον οποίο κάθεται ο επισκέπτης ήρθε κατευθείαν από τη χωματερή.

Κατοικίδια με κακούς τρόπους

brightside

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους τετράποδους φίλους μας με γνήσια στοργή, αλλά μόνο εάν συμπεριφέρονται αξιοπρεπώς. Για παράδειγμα, θα πρέπει να μην προσπαθούν να ανεβούν πάνω στους καλεσμένους σας, να μην εκλιπαρούν για φαγητό, να μην γλείφουν τα πρόσωπά τους ή να μην γρυλίζουν.

Τέλεια καθαρό σπίτι

© Medhat Ayad / Pexels

Κάθε σπίτι αντανακλά την προσωπικότητα των ιδιοκτητών του. Αλλά μερικά σπίτια κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα, παρόλο που είναι ένα χάος, ενώ άλλοι χώροι φαίνονται τόσο τέλειοι που ο επισκέπτης ταράζεται άθελά του.

Ιατρικό κιτ μπάνιου

© Jamie / Flickr, © CC BY 2.0

Μερικοί καλεσμένοι είναι πολύ χαρούμενοι που μαθαίνουν τα μικρά μυστικά των οικοδεσποτών τους, ειδικά αν υπάρχει η ευκαιρία να το κάνουν διακριτικά. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να κοιτάξετε το ιατρικό κιτ, το οποίο πολλοί άνθρωποι κρατούν στα ντουλάπια του μπάνιου τους. Μια έρευνα έδειξε ότι το 40% των επισκεπτών εξετάζει τακτικά το περιεχόμενο των συρταριών του μπάνιου του οικοδεσπότη τους. Επομένως, εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε τέτοιες προσωπικές πληροφορίες, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε το κιτ από την τουαλέτα πριν από το πάρτι.

Αθλητικός εξοπλισμός

© Andreas Kontokanis / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Βάζουμε τα ποδήλατα ή τα ποδήλατα γυμναστικής σε εμφανές σημείο του δωματίου για να δείξουμε το πάθος μας για τον αθλητισμό. Αλλά αν άλλες λεπτομέρειες στο σπίτι αναιρούν αυτό το σήμα, τόσο ο οικοδεσπότης όσο και οι επισκέπτες μπορεί να αισθάνονται άβολα.

πηγή

Δείτε επίσης 12 Πράγματα που Κάνουν ένα Σπίτι Ακατάστατο και Άβολο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διπλό πηγούνι,διπλοσάγονο,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Διπλοσάγωνο: Απλές Ασκήσεις για να Απαλλαγείτε Γρήγορα από το Διπλό Πηγούνι Χωρίς Χειρουργείο

DIY έργο τέχνης,έργο τέχνης με σπασμένο μπουκάλι,γυάλινα μπουκάλια,διακοσμητικά,DIY κατασκευές,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,επαναχρησιμοποίηση,

Αυτό το DIY Έργο Τέχνης με Σπασμένο Μπουκάλι Μοιάζει να Κοστίζει μια Περιουσία