in , , ,

12 Παλιά Μυστικά Ομορφιάς που Χρησιμοποιούσαν οι Ντίβες του Χόλυγουντ

μυστικά ομορφιάς του Χόλυγουντ,παλιά μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
μυστικά ομορφιάς του Χόλυγουντ,παλιά μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Πολλές ονειρευόνται να φαίνονται τόσο άψογες όσο η Μέριλιν Μονρόε ή η Όντρεϊ Χέπμπορν. Αλλά σπάνια θεωρούμε ότι χρειάστηκαν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν μια τέλεια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Όμως οι ντίβες των ταινιών του παρελθόντος χρησιμοποιούσαν παράξενα, ακόμη και επικίνδυνα κόλπα ομορφιάς. Κάντο όπως η Κλεοπάτρα: 5 Μυστικά Ομορφιάς από την Αρχαία Αίγυπτο που Αξίζει να τα Δοκιμάσετε

Ξύριζαν τα φρύδια τους

CAP / SFS / Capital Pictures / East News

Τα κυρτά φρύδια με υπερβολικό ύψος θεωρούνταν μόδα τη δεκαετία του 1930. Οι ηθοποιοί αφαιρούσαν τις τρίχες και τράβαγαν την επιθυμητή γραμμή φρυδιών με ένα μολύβι για να αποκτήσουν αυτό το look.

Για παράδειγμα, η Μαρλέν Ντίτριχ ξύριζε εντελώς τα φρύδια της. Επέλεξε τις τοξωτές γραμμές και επίσης προσπάθησε να τις τοποθετήσει πάνω από τα φυσικά της φρύδια για να κάνει τα μάτια της να φαίνονται πιο ανοιχτά.

Ορισμένες γυναίκες αντιμετώπισαν δυσάρεστες συνέπειες από αυτή τη διαδικασία. Για παράδειγμα, η Λουσίλ Μπολ χρειάστηκε να ξυρίσει τα φρύδια της για τον ρόλο στο “Roman Scandals”. Ωστόσο, δεν μεγάλωσαν ποτέ ξανά.

Χρησιμοποιούσαν σαμπουάν με λυκίσκο και βύνη κριθαριού

Columbia Pictures / Collection Christophel / East News, Album Online / East News

Η Μέριλιν Μονρόε και η Όντρεϊ Χέπμπορν χρησιμοποιούσαν σαμπουάν με λυκίσκο και βύνη κριθαριού για να κάνουν τα μαλλιά τους να φαίνονται πιο πυκνά, πιο γεμάτα και πιο υγιή. Οι ηθοποιοί το χρησιμοποίησαν κι ας άφηνε έντονη μυρωδιά στα μαλλιά τους.

Έχαναν τα περιττά κιλά με τη βοήθεια του καθαρισμού του παχέος εντέρου

Paramount Pictures / Collection Christophel / East News

Η ηθοποιός Μέι Γουέστ κατέφευγε συχνά στον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Πίστευε ότι αυτή η μέθοδος αφαιρούσε τοξικές ουσίες από το σώμα της, βοηθώντας τη να διατηρήσει μια λεπτή σιλουέτα και καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ορισμένες σύγχρονες διασημότητες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Πάρις Χίλτον, χρησιμοποιούν επίσης αυτή τη μέθοδο. Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι έχει κάποιο πραγματικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο καθαρισμός του παχέος εντέρου μπορεί να είναι επικίνδυνος για την υγεία, επομένως η χρήση του χωρίς συμβουλή γιατρού δεν συνιστάται.

Προσπαθούσαν να κάνουν το πηγούνι τους πιο καθορισμένο

Mary Evans / AF Archive / Mary Evans Picture Library / East News

Οι ηθοποιοί έπρεπε πάντα να είναι σίγουρες ότι το δέρμα τους ήταν σφιχτό. Ιδιαίτερη προσοχή έδιναν στο πηγούνι. Για παράδειγμα, η Τζόαν Κρόφορντ μασούσε συνεχώς τσίχλα, πιστεύοντας ότι ενίσχυε την κάτω γνάθο. Και η Μέριλιν Μονρόε, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, κατέφυγε ακόμη και σε πλαστική χειρουργική. Εισήγαγε βόειο χόνδρο στο πηγούνι της.

Φορούσαν συνεχώς στενά εσώρουχα και σουτιέν με φορμαρισμένα καπ

Mary Evans / AF Archive / Cinetext Bildarchiv / Mary Evans Picture Library / East News

Οι ηθοποιοί δημιούργησαν καμπύλες στο σώμα τους με τη βοήθεια ειδικών εσωρούχων. Φορούσαν σουτιέν με μυτερά μαξιλαράκια, ψηλόμεσο εσώρουχο με λάστιχο γύρω από τη μέση και κορσέδες που στένευαν τη μέση και τους γοφούς και σήκωναν το στήθος.

Τέτοια εσώρουχα φοριόνταν τακτικά. Και μερικές ηθοποιοί μετά βίας τα έβγαζαν. Για παράδειγμα, η Μέριλιν Μονρόε κοιμόταν πάντα με σουτιέν για να κρατά το στήθος της σταθερό.

Ξεχώριζαν τις βλεφαρίδες τους μεταξύ τους με μια καρφίτσα

© Breakfast at Tiffany’s / Jurow-Shepherd

Η Όντρεϊ Χέπμπορν λάτρεψε αυτό το κόλπο. Πέτυχε να φαίνονται τα περίφημα ελαφίσια μάτια της με έναν μάλλον επικίνδυνο τρόπο. Έβαζε μάσκαρα και στη συνέχεια χώριζε τις βλεφαρίδες της με μια καρφίτσα για να αποφύγει τις τούφες.

Δείτε ακόμη 9 Μυστικά Ομορφιάς από τις Χώρες με τις πιο Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο

Αφαιρούσαν τις φακίδες με ηλεκτρισμό

© Pansanitor / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 3.0

Το καθαρό και λαμπερό δέρμα χωρίς ούτε ένα ψεγάδι θεωρούνταν το ιδανικό της ομορφιάς. Γι’ αυτό οι ηθοποιοί έπρεπε να απαλλαγούν από τις φακίδες. Χρησιμοποίησαν μια ειδική συσκευή για το σκοπό αυτό με μια υψηλής συχνότητας υπεριώδη ακτίνα.

Χρησιμοποιούσαν τρόφιμα ως προϊόντα ομορφιάς

Image supplied by Capital Pictures / EAST NEWS

Συχνά χρησιμοποιούσαν μάσκες μαλλιών, προσώπου και σώματος από προϊόντα διατροφής. Για παράδειγμα, η Ρίτα Χέιγουορθ άλειφε τα μαλλιά της με ελαιόλαδο, τα τύλιγε κάτω από μια πετσέτα για 15 λεπτά και τα έπλυνε με χυμό λεμονιού. Η Τζόαν Κρόφορντ έπλενε τα μαλλιά της με ωμά αυγά. Η Τζόαν Μπλόντελ έβαζε μια μάσκα προσώπου από τυρί κότατζ.

Έβαφαν τα μαλλιά τους με μη ασφαλή χημικά

CAP / SFS / Capital Pictures / East News

Οι ηθοποιοί χρησιμοποίησαν διαφορετικές μεθόδους για να ξανθίσουν τα μαλλιά τους. Μερικές φορές, τα προϊόντα που χρησιμοποιούσαν για να πετύχουν πλατινέ ξανθά μαλλιά δεν ήταν η πιο ασφαλής επιλογή. Για παράδειγμα, η Τζιν Χάρλοου επέλεγε μείγμα υπεροξειδίου του υδρογόνου, αμμωνίας και σκόνης πλυσίματος.

Εξουθενώνονταν με αυστηρές δίαιτες

Collection Christophel / Collection Christophel / East News

Οι παλιες σταρ του Χόλιγουντ εξαντλούνταν με αυστηρές δίαιτες που τους επέτρεπαν να χάσουν μερικά κιλά σε μερικές μέρες κατά καιρούς.

Για παράδειγμα, η Σούζαν Χέιγουορντ μερικές φορές έτρωγε μόνο δύο αυγά και τρεις ντομάτες καθημερινά. Και η Νόρμα Σίρερ περιστασιακά αφαιρούσε το κρέας, τα ψάρια, τα αυγά και το τυρί από τη διατροφή της και έτρωγε κυρίως φρούτα και λαχανικά. Όταν ήρθε η ώρα να γυρίσει μια ταινία, η Τζιν Χάρλοου έτρωγε μόνο λαχανικά και ελαφριές σαλάτες.

Ξύριζαν το πρόσωπό τους

Metro Goldwyn Mayer / Collection Christophel / East News

Οι ντίβες του κινηματογράφου ήθελαν να επιτύχουν μια άψογη επιδερμίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές ξύριζαν ακόμη και την πιο λεπτή τρίχα στο πρόσωπό τους. Είναι γνωστό ότι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ κατέφευγε τακτικά στο ξύρισμα.

Εφάρμοζαν βαζελίνη

© Gentlemen Prefer Blondes / Twentieth Century Fox, Warner Bros. / Collection Christophel / East News

Πολλές σταρ του Χόλυγουντ χρησιμοποίησαν βαζελίνη τόσο για την περιποίηση του προσώπου όσο και για το μακιγιάζ. Για παράδειγμα, η ηθοποιός Μπέτι Ντέιβις έβαζε μια στρώση βαζελίνης κάτω από τα μάτια της τη νύχτα για να προστατεύσει από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Η Μέριλιν Μονρόε δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι χωρίς βαζελίνη στα βλέφαρά της. Δανείστηκε αυτό το κόλπο από την Γκρέτα Γκάρμπο, η οποία την έτριβε στα βλέφαρά της πριν βάλει σκιά ματιών.

Η ηθοποιός Ντόρις Ντέι κάλυπτε το σώμα της με βαζελίνη. Το εφάρμοζε πριν πάει για ύπνο μια φορά το μήνα. Για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου, η Ντέι φορούσε πιτζάμες, κάλτσες και γάντια και πήγαινε στο κρεβάτι ντυμένη έτσι.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Διασημότητες Μοιράζονται Μυστικά Ομορφιάς που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αυτό Είναι Το Γυναικείο Αντικείμενο Που Είναι Πιο Βρώμικο Ακόμα Και Από Τη Λεκάνη Της Τουαλέτας

Αυτό Είναι Το Γυναικείο Αντικείμενο Που Είναι Πιο Βρώμικο Ακόμα Και Από Τη Λεκάνη Της Τουαλέτας

9 κανόνες ευγένειας που κάθε σωστή κυρία οφείλει να γνωρίζει – ΦΩΤΟ

9 κανόνες ευγένειας που κάθε σωστή κυρία οφείλει να γνωρίζει – ΦΩΤΟ