in ,

9 Μυστικά Ομορφιάς από τις Χώρες με τις πιο Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο

μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
9 Μυστικά Ομορφιάς από τις Χώρες με τις πιο Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο

Η φροντίδα της ομορφιάς χρονολογείται εδώ και χιλιάδες χρόνια με διαφορετικές συνταγές από διάφορους πολιτισμούς. Αυτές οι παραδόσεις έχουν επιβιώσει στους αιώνες και εξακολουθούν να παραμένουν, δίνοντας στις γυναίκες την αυτοφροντίδα και το υπέροχο συναίσθημα που μας αξίζει. Υπάρχουν μοναδικά μυστικά ομορφιάς από τις χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο για να τα δοκιμάσετε την επόμενη φορά. Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε νεότερες μετά τα 50

Οι Κορεάτισσες χρησιμοποιούν γλίτσα σαλιγκαριού για λεία επιδερμίδα.

© jennierubyjane / Instagram, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK / AFP / East News

Το γυάλινο δέρμα είναι ο απόλυτος στόχος για τις Κορεάτισσες όταν τελειοποιούν τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο συστατικό που χρησιμοποιούν είναι η γλίτσα σαλιγκαριού ή η βλεννίνη. Καθαρίζει και τονώνει την επιφάνεια του δέρματος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, φωτίζοντας το δέρμα και γεμίζοντας το με κολλαγόνο για λιγότερες ρυτίδες.

Οι γυναίκες του Παναμά πίνουν αγνό κακάο κάθε μέρα.

© Jean_Nelson / Depositphotos.com, VALERIE BAERISWYL / AFP / East News

Η εγγενής σοκολάτα από την Καραϊβική, ειδικά στον Παναμά, είναι ένα βασικό ρόφημα υγείας για τους ντόπιους για να επιτύχουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και λάμψη κατά της γήρανσης. Μια μελέτη μάλιστα δείχνει ότι τουλάχιστον 5 φλιτζάνια καθαρό κακάο καθημερινά, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, μπορούν να κρατήσουν μακριά την υπέρταση και τον διαβήτη.

Οι Γιαπωνέζες εφαρμόζουν matcha στο τριχωτό της κεφαλής τους.

© devonaoki / Instagram, © Depositphotos.com

Εκτός από το ότι βοηθά στην απώλεια βάρους και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η ιαπωνική σκόνη πράσινου τσαγιού ή το matcha έχει ένα άλλο κόλπο. Το Matcha μπορεί επίσης να βοηθήσει στον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών και στην προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Με ένα μείγμα από αβοκάντο, γιαούρτι, λάδι καρύδας, μέλι και matcha, μια μάσκα μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες σίγουρα θα βοηθήσει.

Οι Μεξικανές τρώνε κάκτους για να ενυδατώσουν το δέρμα τους.

© salmahayek / Instagram, AFP / EAST NEWS

Τα μεξικάνικα nopales ή κάκτοι να μαγειρεύονται ως σπεσιαλιτέ ή ως βασικά προϊόντα σε γιορτές και συγκεντρώσεις. Ωστόσο, οι Μεξικανές έχουν περισσότερες χρήσεις για τη χυμώδη σάρκα και τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά χυμούς τους. Εφαρμόζονται επίσης στο πρόσωπο για ενυδατωμένη λάμψη λόγω των πολυάριθμων βιταμινών, φυτοχημικών και πολυσακχαριτών τους που βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ενυδάτωση.

Δείτε ακόμη 9 Κορεατικά Μυστικά Ομορφιάς για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι Κινέζες χρησιμοποιούν ρυζόνερο ως καθαριστικό προσώπου.

© bingbing_fan / Instagram, © Depositphotos.com

Το νερό του ρυζιού χρησιμοποιείται στην Ανατολική Ασία για περισσότερα από 1.000 χρόνια στον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών. Ακόμη και τώρα, τα οφέλη του ρυζιού δεν απογοητεύουν τις γυναίκες στην Κίνα όταν πρόκειται να αποκτήσουν ένα νεανικό πρόσωπο και υγιή, λαμπερά μαλλιά. Οι χρήσεις του είναι απεριόριστες, συμπεριλαμβανομένου λουτρού, καθαρισμού μαλλιών, τονωτικό προσώπου και αντηλιακό.

Οι Ελληνίδες χρησιμοποιούν ελαιόλαδο.

© melissanthimahut / Instagram, © Depositphotos.com

Η Ελλάδα είναι άφθονη σε ελαιόδεντρα και πλούσια σε παραγωγή ελαιολάδου. Δεν είναι περίεργο που οι Ελληνίδες ενσωματώνουν ελαιόλαδο σε όλες σχεδόν τις θεραπείες ομορφιάς και τις δίαιτες για να προάγουν τη μακροζωία και το υγιές δέρμα. Το ελαιόλαδο θρέφει το δέρμα προλαμβάνοντας δερματικές ασθένειες που προκαλούνται από την ξηρότητα.

Οι γυναίκες από την Ανατολική Αφρική βράζουν βούτυρο καριτέ.

© lupitanyongo / Instagram, AFP / EAST NEWS

Οι γυναίκες της Ανατολικής Αφρικής χρησιμοποιούν βουτύρο καριτέ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται για ομορφιά και υγεία. Από το δέντρο καριτέ, συλλέγονται καρύδια καριτέ για την παραγωγή ακατέργαστου βουτύρου καριτέ πλούσιου σε λάδι. Αυτό το βούτυρο καταπραΰνει το ξηρό δέρμα, την ακμή και τα εγκαύματα, χαρίζοντας στους ντόπιους υγιές και ενυδατωμένο δέρμα.

Οι γυναίκες της Ταϊλάνδης αποτοξινώνονται με τσάι από λεμονόχορτο.

© lalalalisa_m / Instagram, imago stock&people via www.imago-images.de / Imago Stock and People / East News

Οι γυναίκες της Ταϊλάνδης είναι συνηθισμένες σε διαφορετικές εκδοχές τσαγιού από βότανα που χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους και άλλες ρουτίνες περιποίησης σώματος. Ωστόσο, ένα ρόφημα που χρησιμοποιείται συνήθως είναι το τσάι με λεμονόχορτο, το οποίο προάγει τη μέγιστη απόδοση, τον υπέροχο ύπνο και την ανακούφιση από το στρες. Βοηθά επίσης στη στοματική υγεία και το φούσκωμα.

Οι Ινδές καταναλώνουν τον κουρκουμά ως τροφή και τον χρησιμοποιούν ως καλλυντικό.

© priyankachopra / Instagram, EAST NEWS

Ο κουρκουμάς είναι ίσως ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα συστατικά στην ομορφιά και το φαγητό από τις Ινδές. Εκτός από την προσθήκη μπαχαρικών και γεύσης στα τοπικά πιάτα, ο κουρκουμάς προσφέρει μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά εναλλακτική λύση στις συνθετικές μάσκες προσώπου. Με μόνο μια κουταλιά γιαούρτι και μια κουταλιά της σούπας μέλι, μια πάστα κουρκουμά μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα για να αποκτήσετε μια πιο ζωντανή, λαμπερή όψη.

Δείτε επίσης 12 Μυστικά Ομορφιάς από το Παρελθόν που μας Εκπλήσσουν Ακόμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Φανταστικά Σπιτικά Κόλπα που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε "ΟΥΑΟΥ"

7 Φανταστικά Σπιτικά Κόλπα που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε “ΟΥΑΟΥ”

συμβουλές υγείας,υγεία,υγιεινή,

Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε Κανέναν να Κάθεται στο Κρεβάτι σας με τα Ρούχα του