in , , ,

10 Ξεπερασμένα Προϊόντα Ομορφιάς που Έχουν Καλύτερες Εναλλακτικές

ξεπερασμένα προϊόντα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
ξεπερασμένα προϊόντα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η βιομηχανία καλλυντικών αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν προϊόντα περιποίησης δέρματος που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Και ενώ οι τάσεις της μόδας είναι συχνά θέμα προσωπικού γούστου, τα νέα προϊόντα ομορφιάς μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα 5 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορείτε να Πετάξετε Τωρα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Τζελ καθαρισμού προσώπου — Υδρόφιλο λάδι

© Miriam Alonso / Pexels

Το υδρόφιλο λάδι είναι μια εναλλακτική λύση στο καθαριστικό προσώπου. Αλλά λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που αφαιρεί εύκολα το βραδινό μακιγιάζ ή το αντηλιακό και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Παρόλο που το προϊόν βασίζεται σε φυσικό λάδι, δεν θα φράξει τους πόρους σας.

Κραγιόν — Lip tint

© Anastasia Shuraeva / Pexels, © olia danilevich / Pexels

Το lip tint είναι ένα καλλυντικό προϊόν που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των χειλιών, συνήθως με τη μορφή υγρού ή τζελ. Αυτό το προϊόν συνήθως διαρκεί περισσότερο από το κραγιόν. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολικό γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλά σας.

Κανονικό βερνίκι νυχιών — Αναπνεύσιμο σμάλτο νυχιών

© cottonbro studio / Pexels, © Max Pixel

Το να εφαρμόζετε ένα παχύ βερνίκι νυχιών στα νύχια σας καθημερινά μπορεί να είναι άβολο και ακόμη και επιβλαβές. Αν λοιπόν θέλετε να βάψετε τα νύχια σας με πιο απαλό τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αναπνεύσιμο σμάλτο νυχιών. Επιτρέπει στον αέρα και το νερό να περάσουν μέσα από την πλάκα του νυχιού και να το διατηρήσουν στην καλύτερη κατάσταση.

Scrub προσώπου — Ενζυμικό καθαριστικό

© Marko Milivojevic / Pixnio

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν scrub προσώπου με μικροκόκκους ή κουκούτσια φρούτων για βαθύτερο καθαρισμό. Αλλά αυτά τα προϊόντα περιποίησης μπορεί να είναι πολύ σκληρά για το δέρμα. Έτσι, η πούδρα ενζύμου έχει γίνει μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για ένα scrub προσώπου πρόσφατα. Επιτρέπει τον απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος.

Λάκ μαλλιών — Πούδρα όγκου

© Rene Asmussen / Pexels

Μια κανονική μους μαλλιών, κερί ή λακ μπορεί να αντικατασταθεί με μια ειδική πούδρα. Ανασηκώνει τα μαλλιά στις ρίζες χωρίς να τα βαραίνει. Αυτή η εξαιρετικά λεπτή σκόνη είναι εύκολη στη χρήση. Και παρόλο που είναι λευκή, δεν φαίνεται στα μαλλιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 7 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορεί να Βλάψουν το Δέρμα σας

Κανονικό αντιιδρωτικό — Φυσικό αποσμητικό

© nam mau / Pexels

Ένα κανονικό αντιιδρωτικό μπορεί να φράξει τους πόρους και να εμποδίσει το σώμα να ιδρώσει, κάτι που είναι απαραίτητο για τη φυσική θερμορύθμιση. Επιπλέον, ορισμένα συστατικά μπορούν να βλάψουν το περιβάλλον και μερικές φορές ακόμη και την υγεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φυσικά αποσμητικά κερδίζουν δημοτικότητα.

Για παράδειγμα, τα αποσμητικά που περιέχουν στυπτηρία δεν μειώνουν την εφίδρωση, αλλά έχουν αντιμικροβιακή δράση και αποτρέπουν τις δυσάρεστες οσμές. Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις οικολογικών αποσμητών που διαφέρουν όχι μόνο στη σύνθεση, αλλά και στον τρόπο εφαρμογής τους.

Προϊόντα περιποίησης δέρματος με μεγάλη διάρκεια ζωής — Προϊόντα με μικρή διάρκεια ζωής

© Alena Darmel / Pexels

Τα καλλυντικά προϊόντα μπορούν να αποθηκευτούν για χρόνια. Τώρα όμως υπάρχουν όλο και περισσότερα βιολογικά προϊόντα με μικρή διάρκεια ζωής έως και μερικούς μήνες. Είναι επειδή το ευαίσθητο δέρμα απαιτεί προϊόντα φυτικής προέλευσης, όχι αυτά με πολύπλοκη χημική σύνθεση.

Μάσκες σε φύλλα — Μάσκες υδρογέλης

© Darina Belonogova / Pexels, © Polina Kovaleva / Pexels

Οι μάσκες σε φύλλα έχουν ήδη γίνει ένα δημοφιλές καλλυντικό, αλλά μερικές φορές τα μειονεκτήματά τους μπορεί να υπερβαίνουν ακόμη και τα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες λένε ότι δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές και είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον.

Έτσι οι μάσκες υδρογέλης μπορούν να γίνουν μια εξαιρετική εναλλακτική. Είναι εξίσου αποτελεσματικές και υπάρχουν πολύ λιγότερα απόβλητα μετά τη χρήση τους. Μια άλλη λύση είναι η χρήση μάσκες υδρογέλης χωρίς βάση από πλαστικό πλέγμα.

Κανονικό μέικ-απ — Skin tint

brightside

Τα υβριδικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για το μακιγιάζ όσο και για την περιποίηση της επιδερμίδας έχουν γίνει πολύ δημοφιλή πρόσφατα. Και το skin tint είναι ακριβώς ένα προϊόν σαν αυτό. Έχει πιο ανοιχτή υφή και λέγεται ότι δημιουργεί μια ανακλαστική επιφάνεια με τη σωστή απόχρωση.

Επιθέματα κάτω από τα μάτια μιας χρήσης — Επαναχρησιμοποιήσιμα επιθέματα

© Mike Murray / Pexels, © Anastasia Shuraeva / Pexels

Ενώ μερικές γυναίκες απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν επιθέματα μίας χρήσης και ακόμη και να φωτογραφίζονται με αυτά, άλλες τα θεωρούν ένα αμφιλεγόμενο προϊόν ομορφιάς και αναζητούν πιο αξιοπρεπείς εναλλακτικές λύσεις. Τούτου λεχθέντος, χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιήσιμα επιθέματα σιλικόνης, μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος.

πηγή

Δείτε επίσης 9 Καλλυντικά Προϊόντα που Δεν Είναι Καθόλου Χρήσιμα και μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με πιο οικονομικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τατουάζ σε ελιές,καρκίνος του δέρματος,συμβουλές για τατουάζ,υγεία,συμβουλές υγείας,

Οι Δερματολόγοι Προειδοποιούν Γιατί Δεν Πρέπει να Κάνετε Τατουάζ Πάνω στις Ελιές σας

φλοράλ σχέδια νυχιών,φλοράλ μανικιούρ,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

30 Φλοράλ Σχέδια Νυχιών για να Φυτέψτε Έναν Κήπο στα Δάχτυλά σας