in ,

Πρέπει η Μουστάρδα να Μπαίνει στο Ψυγείο; Ίσως Εκπλαγείτε από την Απάντηση

αποθήκευση μουστάρδας στο ψυγείο,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα,
Πρέπει η Μουστάρδα να Μπαίνει στο Ψυγείο; Ίσως Εκπλαγείτε από την Απάντηση

Η σωστή αποθήκευση της μουστάρδας είναι κρίσιμη για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ευέλικτο καρύκευμα. Ο σεφ Μπράντον Κόλινς, έναν από τους μοναδικούς σομελιέ μουστάρδας στη Βόρεια Αμερική, συμβουλεύει αν η μουστάρδα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο ή στο ντουλάπι, για το πόσο διαρκούν οι μουστάρδες και πώς να διατηρήσουν τη γεύση τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε την Αυγοθήκη που Έχει το Ψυγείο σας

Πρέπει η Μουστάρδα να Μπαίνει στο Ψυγείο; Ίσως Εκπλαγείτε από την Απάντηση

Η μουστάρδα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο;

Ιδανικά, η μουστάρδα θα πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο, τουλάχιστον μετά το άνοιγμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλάσει αν την αφήσετε έξω. Η μουστάρδα από τη φύση της είναι αντιβακτηριδιακή, επομένως, διατηρείται στο ράφι καθώς περιέχει ξύδι, αλάτι κ.λπ..

Η μουστάρδα χαλάει;

Τελικά, η μουστάρδα δεν χαλάει ποτέ πραγματικά με την έννοια ότι θα έχει ταγγισμένη γεύση ή θα σας κάνει να αρρωστήσετε. Ωστόσο, μόλις ο αέρας, το νερό και το ξύδι χτυπήσουν τους σπόρους μουστάρδας, αρχίζουν να απελευθερώνουν τη «θερμότητά» τους, η οποία δεν είναι αναστρέψιμη· μπορεί μόνο να επιβραδυνθεί.

Επειδή η μουστάρδα δεν χαλάει με την παραδοσιακή έννοια, τα μπουκάλια και τα βάζα φέρουν συνήθως την ένδειξη ανάλωση κατά προτίμηση και όχι ημερομηνία λήξης. Αυτή η ημερομηνία είναι εκεί για να σας ενημερώσει ότι το προϊόν θα αρχίσει να χάνει τη γεύση και τη φρεσκάδα του μετά από εκείνο το σημείο, ακόμη και όταν φυλάσσεται σε κλειστό, σφραγισμένο δοχείο.

Πόσο διαρκεί η μουστάρδα

Τεχνικά, η μουστάρδα μπορεί να διαρκέσει επ’ αόριστον, αλλά δεν θα έχει πολύ γεύση μετά από λίγο. Για μέγιστη γευστικότητα, χρησιμοποιήστε τη μουστάρδα μέχρι την ημερομηνία στο μπουκάλι. Μετά το άνοιγμα, βάλτε την στο ψυγείο για να διατηρήσει τη γεύση της και καταναλώστε την μέσα σε έξι μήνες. Αν και μπορείτε να την αφήσετε στο ράφι, θα πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα για να παρατείνει την φρεσκάδα, τη θερμότητα και τη γεύση.

Όσοι προτιμούν τη μουστάρδα σε θερμοκρασία δωματίου μπορούν να την αφήσουν χωρίς ψυγείο, αλλά θα πρέπει να την καταναλώσουν μέσα σε ένα έως δύο μήνες για να διατηρήσουν τη γεύση της όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διατήρηση μπανανών,κόλπα για μπανάνες,συμβουλές για μπανάνες,χρήσιμα,

9 Κόλπα για να Διατηρήσετε τις Μπανάνες Φρέσκες και Γευστικές Περισσότερο

γεωμετρικός τοίχος έμφασης,διακόσμηση τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

43 Γεωμετρικοί Τοίχοι Έμφασης για ένα Εντυπωσιακό Εφέ