in , , , ,

Νύχια Μάρτιος 2023: Αυτές οι 10 Καυτές Τάσεις Μανικιούρ που θα Κυριαρχήσουν το 2023

Νύχια Μάρτιος 2023: Αυτές οι 10 Καυτές Τάσεις Μανικιούρ που θα Κυριαρχήσουν το 2023
Νύχια Μάρτιος 2023: Αυτές οι 10 Καυτές Τάσεις Μανικιούρ που θα Κυριαρχήσουν το 2023

Το 2023 είναι η χρονιά που τα κλασικά σχέδια νυχιών επιστρέφουν δυναμικά και αυτές είναι οι τάσεις μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν. Οι επαγγελματίες προβλέπουν ότι τα σχέδια θα είναι πιο απλά και καθαρά. Όλες φαίνεται να αγκαλιάζουν τα φυσικά τους νύχια και τους αρέσει να αναδεικνύουν απλές εμφανίσεις αντί να δοκιμάζουν περίπλοκα σχέδια. Δεν υπάρχει κανόνας για να επιλέξετε το τέλειο μανικιούρ. Τα καλύτερα νύχια είναι αυτά που σας αρέσουν και νιώθετε άνετα. Νύχια 2023: 37 Κομψά Ημιμόνιμα Νύχια που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Φυσικό μήκος

Τα εξαιρετικά μακριά ακρυλικά νύχια ήταν τάση το 2022. Ωστόσο, το 2023 οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν φυσικό μήκος νυχιών. Όσον αφορά το σχήμα, ένα μεσαίο σχεδόν σχήμα είναι το πιο δημοφιλές γιατί είναι το πιο ανθεκτικό για φυσικά νύχια.

Αυτές οι 10 Καυτές Τάσεις Μανικιούρ θα Κυριαρχήσουν το 2023

Εποχιακές αποχρώσεις

Τα μονόχρωμα χρώματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το κομψό στο χρώμα του δέρματος. Θέλετε κάτι πιο διασκεδαστικό; Δοκιμάστε σκούρο μπορντό, σκούρο καφέ ή μαύρο.

Lip Gloss νύχια

Το νύχι σας μπορεί να έχει την ίδια εντυπωσιακή γυαλιστερή εμφάνιση με τα χείλη σας. Τα νύχια Lip Gloss υπάρχουν σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Το χρώμα του δέρματος, τα απαλά ροζ ή τα διάφανα κόκκινα είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές με διαφορά.

Χρωμιωμένα νύχια

Τα χρωμιωμένα νύχια επέστρεψαν. Είναι απλά και σικάτα και δείχνουν εντυπωσιακά σε κάθε εποχή. Επιπλέον, υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα για να διαλέξετε!

Δείτε ακόμη Νύχια 2022-2023: 22 Σχέδια για Νύχια Ποδιών που θα Μεταμορφώσουν την Εμφάνισή σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Γαλλικό μανικιούρ

Το παραδοσιακό γαλλικό στυλ ήταν τάση στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Φέτος επιστρέφει πιο όμορφο από ποτέ. Μπορείτε να προσθέσετε διασκεδαστικούς συνδυασμούς χρωμάτων ή όλων των ειδών τα γκλίτερ για να εμπλουτίσετε την εμφάνισή σας!

Μουντές ματ αποχρώσεις

Δεν σας αρέσει το γυαλιστερό φινίρισμα; Τότε δοκιμάστε τα ματ! Το μουντό ματ είναι το αντίθετο του νυχιού Lip Gloss. Κάνει τα νύχια σας να φαίνονται πολύ πιο κομψά, ειδικά τα σκούρα χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο.

Νύχια με έμφαση

Μπορείτε να εμπλουτίσετε τα σχέδια των νυχιών σας με μερικές λεοπάρ κηλίδες ή χρυσό φύλλο.

Νύχια με διάσταση

Ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσετε το μανικιούρ σας είναι να προσθέσετε πολύτιμους λίθους. Διατηρήστε το απλό και καλύψτε ένα ή δύο δάχτυλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε τα νύχια σας κομψά και αριστοκρατικά.

Μινιμαλιστικό

Τα τέλεια περιποιημένα φυσικά νύχια είναι ένα από τα πιο εύκολα για να κάνετε στο σπίτι. Επιπλέον, μπορεί να είναι πολύ εκλεπτυσμένο, ειδικά για μινιμαλιστικά κορίτσια.

Νύχια με υφή

Η προσθήκη υφής στα νύχια σας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να τα κάνετε πιο εντυπωσιακά. Τα χοντρά γκλίτερ είναι τάση το 2023.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πράσινο του Φασκόμηλου: 23 Ιδέες για Νύχια σε αυτό το χρώμα που θα Ανανεώσουν την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 22

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ρουτίνα φροντίδα επιδερμίδας,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η Καλύτερη και Αποτελεσματική Ρουτίνα Φροντίδα Επιδερμίδας Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Αυτά Είναι Τα Λαχανικά που Μπορείς να Φυτέψεις Μόνος Σου τον Μάρτιο