in , , ,

8 Στιλιστικές Συμβουλές που θα Ανανεώσουν την Εμφάνισή σας

στιλιστικές συμβουλές,ανανέωση εμφάνισης,lifestyle,μόδα,συμβουλές μόδας,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
8 Στιλιστικές Συμβουλές που θα Ανανεώσουν την Εμφάνισή σας

Το λάθος χτένισμα, το χρώμα του κραγιόν ή ακόμα και τα σκουλαρίκια μπορούν να σας δώσουν μια ταλαιπωρημένη όψη. Μερικές συμβουλές στυλ θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με απλό τρόπο. 10 στιλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις 10 χρόνια νεότερη

Αποφύγετε τα βαριά σκουλαρίκια

© Jean_Nelson / Depositphotos, © everett225 / Depositphotos

Η απώλεια κολλαγόνου και ελαστικότητας μπορεί να προκαλέσει απώλεια σφριγηλότητας του δέρματος, ακόμη και στους λοβούς των αυτιών. Λάβετε αυτό υπόψη όταν επιλέγετε τα σκουλαρίκια σας, καθώς αυτά που είναι πολύ βαριά μπορούν να κάνουν τους λοβούς σας να τεντωθούν και να τονίσουν την ηλικία σας.

Μην ταιριάζετε τα κοσμήματά σας

© verbaska / Depositphotos, © imagepressagency / Depositphotos

Κάποτε ήταν ο κανόνας να φοράτε ένα απόλυτα ταιριαστό σετ κοσμημάτων, αλλά αυτές οι μέρες έχουν περάσει πολύ καιρό.

Οι ειδικοί προτείνουν να αποφεύγετε σετ κοσμημάτων όπου το κολιέ και τα σκουλαρίκια ταιριάζουν. Για όσες είναι κάτω των 40 ετών, αυτό μπορεί να είναι μια σαφής αναφορά σε περασμένες δεκαετίες – τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Και για όσες είναι άνω των 40, μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο. Αντίθετα, η ανάμειξη μετάλλων είναι μια σύγχρονη τάση που δείχνει ότι είστε μέσα στη μόδα.

Αφήστε τα μαλλιά σας χαλαρά προς τα πίσω

© s_bukley / Depositphotos, © magicinfoto / Depositphotos

Το styling των μαλλιών σας προς τα πίσω μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κομψή. Ωστόσο, το να έχετε ένα σφιχτό χτένισμα τονίζει τα έντονα χαρακτηριστικά ή ορισμένες δυσαναλογίες του προσώπου. Μπορεί ακόμη και να σας κάνει να φαίνεστε πολύ σοβαρές και να προσθέσετε χρόνια στην ηλικία σας.

Από την άλλη πλευρά, ένα χαλαρά τραβηγμένο προς τα πίσω χτένισμα με μερικές μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα σας δώσει ένα πιο ανεπίσημο και νεανικό στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δώστε στυλ στα φρύδια σας με μοντέρνο τρόπο

© Jean_Nelson / Depositphotos, © Jean_Nelson / Depositphotos

Αν και ο τρόπος που διαμορφώνετε τα φρύδια σας είναι αρκετά προσωπικός, τα λεπτά και τοξωτά φρύδια μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται άκαμπτο και κάπως γερασμένο, καθώς μπορούν να τονίσουν τις γραμμές έκφρασης και να κάνουν το μακιγιάζ να φαίνεται πολύ βαρύ. Αντίθετα, τα πυκνά, καλά καθορισμένα και ελαφρώς τοξωτά φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο, ενισχύουν το βλέμμα και μπορούν να κρύψουν χρόνια από την εμφάνισή σας.

Δείτε ακόμη Οι βασικοί κανόνες που έχουν οι Ιταλίδες και μένουν πάντα στιλάτες

Επιλέξτε προσεκτικά τα χρώματά σας

© everett225 / Depositphotos, © Jean_Nelson / Depositphotos

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν την αντίληψή μας για την εμφάνιση κάποιου – το σχήμα του σώματος και ο φωτισμός, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Σε γενικές γραμμές, οι πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το απαλό ροζ, το πράσινο της μέντας και το γαλάζιο, μπορούν να έχουν απαλυντικό και χαλαρό αποτέλεσμα. Αντίθετα, τα πιο σκούρα και ζωηρά χρώματα, όπως το μπορντό και το μαύρο, είναι πιο έντονα και μπορούν επίσης να τονίσουν τα χρόνια σας.

Μην χρησιμοποιείτε βαριά μέικ-απ και σκούρα ρουζ

Ένα βαρύ μέικ-απ μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια θαμπή, αφύσικη εμφάνιση. Τείνει επίσης να κατακάθεται σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, οπότε αντί να τις κρύβει, καταλήγει απλώς να τις τονίζει.

Το ίδιο ισχύει και για μια σκούρα απόχρωση ρουζ — αν χρησιμοποιηθεί σε υπερβολική ποσότητα, τονίζει τις γραμμές γύρω από τα χείλη και τα μάτια. Για νεανική εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ μέικ-απ που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και έχει πιο φυσικό φινίρισμα. Όταν απλώνετε το ρουζ, κάντε το με φειδώ και επιλέξτε απαλές αποχρώσεις που συμπληρώνουν το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας. Το ροζ είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή.

Μην χρησιμοποιείτε χρυσά ή χοντρά κοσμήματα

© s_bukley / Depositphotos, © PopularImages / Depositphotos

Τα χρυσά κοσμήματα είναι συνήθως πιο επίσημα και, κατά συνέπεια, συνδέονται με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Επιπλέον, αν τα κοσμήματα είναι μεγάλα και σε ποσότητα θα φαίνονται κάπως υπερβολικά και πολύ φανταχτερά. Τα ασημένια κοσμήματα έχουν πιο συγκρατημένο, μοντέρνο και νεανικό στυλ.

Μάθετε πώς να χωρίζετε τα μαλλιά σας

© PopularImages / Depositphotos, © PopularImages / Depositphotos

Η επιλογή μιας μεσαίας χωρίστρας ως χτένισμα μπορεί να τονίσει τις γραμμές του προσώπου, να δώσει μια πιο τραχιά εμφάνιση και να προσθέσει χρόνια στο πρόσωπο. Μια πλάγια χωρίστρα, από την άλλη, απαλύνει τις γραμμές του μετώπου και δείχνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

πηγή

Δείτε επίσης Αναβάθμισε έξυπνα το ντύσιμο σου: 10 στιλιστικά κόλπα που θα κάνουν τα φθηνά σου ρούχα να δείχνουν πανάκριβα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάγκελα μπαλκονιού: Οικονομικές λύσεις για να τα καθαρίσετε από σκουριά και βρωμιές, εύκολα κι αποτελεσματικά

Κάγκελα μπαλκονιού: Οικονομικές λύσεις για να τα καθαρίσετε από σκουριά και βρωμιές, εύκολα κι αποτελεσματικά

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 50: Οχτώ στιλάτες ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε κυρία

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 50: Οχτώ στιλάτες ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε κυρία