in , , , , ,

Οι βασικοί κανόνες που έχουν οι Ιταλίδες και μένουν πάντα στιλάτες

Ιταλίδες. Γυναίκες με ταπεραμέντο,φιλαρέσκεια και κοσμοπολίτικο στιλ. Τους αρέσουν τα ακριβά ρούχα και κοσμήματα.

Φορούν ψηλά τακούνια, τα μαλλιά τους είναι στην πένα. «Παντρεύουν» τάσεις δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Ποιοι είναι οι βασικοί στιλιστικοί κανόνες των Ιταλίδων; Μια γυναίκα που έζησε στην Ιταλία για μια δεκαετία περιγράφει…

1) Εχοντας ζήσει στην Ιταλία για σχεδόν μια δεκαετία, συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες γυναίκες εκεί είναι στην τρίχα ακόμα κι αν έχουν να πάνε μέχρι το μανάβικο.

Η δεξιότητά τους να περπατάνε τόσο γρήγορα με ψηλά τακούνια εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει. «Επενδύουν» σε συγκεκριμένα κομμάτια: σε ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, σε ένα φόρεμα που τονίζει το ντεκολτέ, σε σέξι εσώρουχα και μια στιλάτη τσάντα.

instagram

2) Η ομορφιά… από μέσα: «Οι Ιταλίδες ξέρουν καλά τα εσώρουχα χαρίζουν αυτοπεποίθηση και αυτή… βγαίνει και προς τα έξω. Δαντελένια και μεταξωτά εσώρουχα είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους.

3) Τονίζουν τα δυνατά τους σημεία: Το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου; Ανάδειξέ τα! Είναι το μπούστο σου; Φόρα ένα τοπ ή ένα φόρεμα που θα το τονίσει!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
instagram

4) Δεν φοβούνται τα ψηλοτάκουνα: Φορούν τα ψηλοτάκουνά τους με χάρη στην καθημερινότητά τους.

5) Επενδύουν στο κασμίρ: Αγαπούν τα κασμιρένια, λεπτά πουλόβερ. Lora Piana, Malo και Brunello Cucinelli είναι επωνυμίες που είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους.

6) Εχουν αδυναμία στα καπέλα: Ενα καπέλο θεωρούν ότι «συμπληρώνει» το οutfit τους. Το brand Borsalino έχει «παράδοση» στα κομψά καπέλα -και για τα δύο φύλα- από το 1857 (υπάρχουν καταστήματα στη Ρώμη και τη Φλωρεντία).

Διαβάστε επίσης: Γι ‘αυτό όλες οι διάσημες φορούν παπούτσια μεγαλύτερου μεγέθους

7) Μια κλασική τσάντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής τους: Σε ένα μεγάλο ποσοστό οι Ιταλίδες κρατούν μια δερμάτινη τσάντα (αγαπούν Furla, Bottega Veneta και Salvatore Ferragamo).

8) Ποτέ χωρίς τα γυαλιά τους: Είναι η πινελιά που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή τους. Οι Ιταλίδες αγαπούν τις επωνυμίες Ray Ban, Emporio Armani, Miu Miu και Fendi.

9) Ποτέ με φλατ: Θεωρούν ότι τα φλατ παπούτσια είναι αντισεξουαλικά. Τα φορούν μόνο όταν πηγαίνουν για μπάνιο!

10) Αγαπούν τα καφτάνια: Δίνουν στιλ και τελειοποιούν το outfit τους στην παραλία.

via fanpage

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

16 τρόποι να χρησιμοποιήσεις τη λακ αλλιώς!

Τι κάνουμε αν το όχημά μας βυθιστεί στο νερό