in , , , , ,

7 Τρόποι με τους Οποίους Κάνετε το Σπίτι σας να Φαίνεται Φτηνιάρικο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων αποκαλύπτουν 7 τρόπους με τους οποίους κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται φτηνιάρικο. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την αισθητική για την άνεση για να κάνετε τους χώρους σας να φαίνονται πολυτελείς σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Οι Διακοσμητές Μοιράζονται του 6 Καλύτερους και 4 Χειρότερους Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε τον Επιπλέον Χώρο στο Σπίτι σας

Πολλοί κάνουν τα σπίτια τους να φαίνονται φθηνά βάζοντας έπιπλα λάθος μεγέθους στο χώρο.

Jacek Kadaj/Getty Images

Πολλοί δεν χρησιμοποιούν το κατάλληλο μέγεθος επίπλων, αξεσουάρ ή χαλιών στο χώρο τους. Εάν δεν έχετε πολύ χώρο στο δάπεδο, μπορεί να είναι το ένστικτό σας να γεμίσετε το σπίτι σας με μικρά κομμάτια, αλλά αυτό μπορεί να καταλήξει να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται λιγότερο συνεκτικός.

Είναι καλύτερα να βάλετε μερικά μεγάλα statement κομμάτια σε ένα δωμάτιο παρά πολλά μικρά αντικείμενα εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια πολυτελή αίσθηση.

Οι κουζίνες φαίνονται φτηνιάρικες χωρίς συνεκτική εμφάνιση.

brebca/Getty Images

Οι κουζίνες συχνά φαίνονται «γεμάτες» και φτηνιάρικες όταν γεμίζετε τα ντουλάπια σας με μαχαιροπήρουνα, σερβίτσια και γυάλινα σκεύη που δεν ταιριάζουν.

Σκεφτείτε την αισθητική καθώς και τη λειτουργία για κάθε αντικείμενο που πρόκειται να μένει στον πάγκο της κουζίνα σας.

Η ακαταστασία του μπάνιου δεν δίνει στο σπίτι σας μια αίσθηση πολυτέλειας.

Meaghan Skinner Photography/Getty Images

Πολλοί άνθρωποι γεμίζουν τους πάγκους του μπάνιου τους με προϊόντα, αλλά αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται φτηνιάρικος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για παράδειγμα, στους πάγκους σας, είναι καλύτερο να έχετε μερικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά παρά όλα.

Και αν δεν έχετε πολύ χώρο αποθήκευσης, επενδύσετε σε λειτουργικά αντικείμενα που έχουν αισθητική όψη, όπως σαπουνοθήκες.

Δείτε επίσης 12 Αλλαγές που Πρέπει να Κάνουν Όλοι στο Υπνοδωμάτιό τους Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Τα παραδοσιακά χαλάκια μπάνιου δεν δημιουργούν μια πολυτελή εμφάνιση.

Solidago/Getty Images

Μην αγοράζετε ένα σωρό διαφορετικά χαλάκια μπάνιου, που προορίζονται να πάνε μπροστά από την τουαλέτα ή το ντους ή τον νιπτήρα. Αντίθετα, αγοράσετε ένα χαλί ή ένα δρομέα μεγάλους μεγέθους που να δημιουργεί συνεκτικότητα στο μπάνιο σας και να το κάνει πιο καθαρό και απλό.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ειναι διστακτικοί σχετικά με το να βάλουν ένα πραγματικό χαλί στο μπάνιο, αλλά υπάρχουν πολλά χαλιά φιλικά προς το νερό.

Αν και είναι βασικό σε πολλά σπίτια, τα ασορτί σετ κρεβατοκάμαρας φαίνονται φτηνιάρικα.

Francois Lariviere/Shutterstock

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι τα ασορτί σετ θα φαίνονται καλά στα υπνοδωμάτιά τους επειδή τα βλέπουν σε καταστήματα επίπλων.

Φαίνεται τόσο ωραίο όταν μπαίνετε σε ένα κατάστημα και όλα ταιριάζουν γιατί το στήνουν με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά τη στιγμή που το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας δεν έχει προσωπικότητα και φαίνεται πολύ φθηνό. Αντί να το κάνετε αυτό, ξοδέψτε τα ίδια χρήματα σε αταίριαστα κομμάτια που είναι συνεκτικά.

Αναζητήστε κομμάτια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο αντί να αγοράζετε ένα σετ, καθώς θα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται προσεγμένο και φιλόξενο.

Πολλοί ξεχνούν να διακοσμήσουν το εξωτερικό του σπιτιού τους.

John Keeble/Getty Images

Πολλοί άνθρωποι χάνουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τους εξωτερικούς τους χώρους, μη προσεγγίζοντας τη διακόσμησή τους όπως θα έκαναν με τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού τους.

Θα περπατήσετε έξω και θα υπάρχει μια απρόσκοπτη ροή από μέσα προς τα έξω κάνοντας τον χώρο σας να φαινεται πολύ μεγαλύτερος και πολύ περισσότερο συνεκτικός.

Χρησιμοποιείστε τα φυσικά χρώματα του περιβάλλοντος των εξωτερικών χώρων σας για τις διακοσμητικές σας επιλογές ώστε να έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Η άνεση είναι σημαντική, αλλά δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την αισθητική.

Robert Daly/Getty Images

Όταν οι άνθρωποι πρόκειται να αγοράσουν έπιπλα όπως καναπέδες και κρεβάτια, εστιάζουν τόσο πολύ στην άνεση και δεν επικεντρώνονται στο στυλ.

Στη σημερινή αγορά, υπάρχει τόση καινοτομία στον σχεδιασμό των επίπλων που το να βρείτε κομψά και άνετα είναι πολύ εύκολο.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τα 9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από τον Εξωτερικό Χώρο σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

vintage μπαούλα,διακόσμηση με vintage μπαούλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,έπιπλα,επαναχρησιμοποίηση,

40 Vintage Μπαούλα για να Προσθέσετε Χαρακτήρα στο Χώρο σας

διακόσμηση τοίχων με φυτά εσωτερικού χώρου,ιδέες διακόσμησης τοίχων,διακόσμηση με φυτά εσωτερικού χώρου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,

35 Ιδέες Διακόσμησης Τοίχων με Φυτά Εσωτερικού Χώρου