in , , , ,

10 Τρόποι για να Ντυθείτε Μοντέρνα Χωρίς να Καταξοδευτείτε

10 Τρόποι για να Ντυθείτε Μοντέρνα Χωρίς να Καταξοδευτείτε
10 Τρόποι για να Ντυθείτε Μοντέρνα Χωρίς να Καταξοδευτείτε

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία ή να ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις για να φαίνεστε όμορφες. Μερικές απλές συμβουλές μόδας μπορεί να είναι αρκετές για να επιλέξετε τα καλύτερα ρούχα για εσάς και το πορτοφόλι σας. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπάρχουν κλασικά ρούχα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Έχεις Κοντά Πόδια; 10 Κόλπα Μόδας για να τα Κάνετε να Φαίνονται πιο Μακριά

Επιλέξτε προσεκτικά το ύφασμα.

© tamaszha0 / Reddit

Υφάσματα όπως το νεοπρένιο, το λινά ή το τουίντ μπορεί να φαίνονται ακριβά και εκλεπτυσμένα ακόμα κι αν δεν είναι. Μπορείτε να βρείτε αυτό το είδος ενδυμάτων σε χαμηλή τιμή και ταυτόχρονα να αποκτήσετε μια εκλεπτυσμένη και λαμπερή εμφάνιση.

Επιλέξτε ψεύτικο σουέντ αντί για δέρμα.

brightside

Αν και είναι καλύτερο να επενδύσετε σε ποιοτικά υλικά και επώνυμα ρούχα, δεν είναι πάντα προσιτό. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες επιλογές ψεύτικων υλικών όπου δεν θα παρατηρήσετε τη διαφορά μεταξύ ενός ακριβού ενδύματος και ενός πιο οικονομικού. Το σουέντ είναι ένα καλό παράδειγμα: θα διαρκέσει περισσότερο από το βινύλιο και είναι μια πιο βιώσιμη επιλογή από το δέρμα.

Επιλέξτε παπούτσια με μυτερή μύτη.

brightside

Το να έχετε μια ολόκληρη ντουλάπα γεμάτη παπούτσια είναι περιττό για να δείχνετε ωραίες. Η επένδυση σε παπούτσια με μυτερή μύτη είναι καλύτερη: στυλιζάρουν τη σιλουέτα και τα πόδια σας περισσότερο από άλλα είδη παπουτσιών. Φαίνονται επίσης κομψά και είναι ιδανικά για το γραφείο ή ένα πάρτι, ανάλογα με το ντύσιμο που έχετε επιλέξει.

Μην το παρακάνετε με διακοσμητικά στοιχεία.

© OtaPires / Alamy Stock Photo

Οι λεπτομέρειες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την ποιότητα και το κόστος των ρούχων. Τα επώνυμα ρούχα έχουν συνήθως κάποιες λεπτομέρειες από δαντέλα, οπότε καλύτερα να μην το παρακάνετε με διακοσμητικά στοιχεία αν θέλετε να πετύχετε μια απλή, αλλά κομψή και θηλυκή εμφάνιση.

Τα φερμουάρ είναι μια σημαντική λεπτομέρεια.

brightside

Ένα ανοιχτό φερμουάρ ή ένα φερμουάρ του οποίου το χρώμα δεν ταιριάζει καθόλου με το ρούχο είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κάποιος. Γι’ αυτό η φροντίδα των μικρών λεπτομερειών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Επιλέξτε αόρατα φερμουάρ αν φοράτε χρωματιστά ή πολλά διαφορετικά ρούχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

Συνδυάστε διαφορετικά υφάσματα και υφές.

brightside

Η ανάμειξη διαφορετικών υφών και υφασμάτων είναι άλλο ένα καλό εργαλείο για να δώσετε μια μοδάτη πινελιά στην εμφάνισή σας χωρίς υπερβολική χρήση αξεσουάρ και άλλων διακοσμητικών στοιχείων. Θα σας κάνει να φαίνεστε αβίαστα κομψή. Μπορείτε να συνδυάσετε τζιν, βαμβάκι, μετάξι, λινό κ.λπ., ανάλογα με τις διαφορετικές εποχές του χρόνου.

Προσθέστε χρυσά αξεσουάρ στο ντύσιμό σας.

brightside

Αυτό είναι ένα απλό κόλπο, αλλά αρκετά αποτελεσματικό. Κάντε μια απλή εμφάνιση με κλασικά χρώματα και προσθέστε μερικά ψεύτικα χρυσά αξεσουάρ. Θα αποκτήσετε αυτόματα μια προσεγμένη και κομψή εμφάνιση, ακόμα κι αν φοράτε μόνο ένα t-shirt και ένα τζιν.

Επενδύστε περισσότερο στις προτεραιότητές σας.

brightside

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, επενδύστε λίγο περισσότερο σε ρούχα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Εάν ξέρετε ότι θα φοράτε περισσότερο τζιν και πουκάμισα, είναι προτιμότερο να αγοράσετε μερικά ρούχα καλής ποιότητας αντί για πολλά φθηνά. Το αντίθετο συμβαίνει με φορέματα ή άλλα ενδύματά για ειδικές περιστάσεις, που θα φορέσετε μια φορά.

Βάλτε τα πουκάμισά σας μέσα στο παντελόνι.

© Twentysixribs / Reddit

Το να βάζετε το πουκάμισό σας μέσα στο παντελόνι σας μπορεί να κάνει τη διαφορά, διαμορφώνοντας τη σιλουέτα σας και δίνοντας μια κλασική, κομψή εμφάνιση. Επιπλέον, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξοδέψετε πολύ χρόνο στο σιδέρωμα.

Τολμήστε να δοκιμάσετε μονόχρωμα ρούχα.

© ThistleAndRose / Reddit

Αν και τα μονόχρωμα ρούχα, ειδικά τα ολόλευκα, μπορεί να φαίνονται ριψοκίνδυνα, είναι καλή ιδέα να τα δοκιμάσετε μια φορά. Δεν έχει σημασία πόσο φθηνά ή απλά είναι τα ρούχα. Το λευκό θα σας δώσει αμέσως μια προσεγμένη, θηλυκή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

πηγή

Δείτε επίσης 11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μην Πετάς τα Παλιά Σκισμένα Ρούχα και Υφάσματα: 22 Μοναδικές Κατασκευές Κήπου

Μην Πετάς τα Παλιά Σκισμένα Ρούχα και Υφάσματα: 22 Μοναδικές Κατασκευές Κήπου

DIY λακ μαλλιών,σπιτικές λακ χωρίς χημικά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα μαλλιών,

3 Σπιτικές Λακ Χωρίς Χημικά για να Έχετε Μακριά Μαλλιά