in , , ,

10 Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Ψιλόλιγνη μέσα στα Ρούχα σας

κόλπα μόδας,επιμήκυνση σιλουέτας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
κόλπα μόδας,επιμήκυνση σιλουέτας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Δεν μπορείτε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στην εμφάνισή σας, όπως το ύψος μας. Αλλά μπορείτε να φαινόσαστε πιο ψηλές, να αναδείξετε μια λεπτή σιλουέτα και να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία με μερικά κόλπα μόδας. Έχεις Κοντά Πόδια; 10 Κόλπα Μόδας για να τα Κάνετε να Φαίνονται πιο Μακριά

Τα καπέλα δημιουργούν ένα οπτικό εφέ ύψους.

brightside

Τα καπέλα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς βοηθούν στην προστασία του προσώπου από τον ήλιο. Είναι επίσης ο τέλειος τρόπος για να φαίνεστε μερικά εκατοστά ψηλότερες. Όταν επιλέγετε ένα καπέλο, λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές:

  • Δεν πρέπει να είναι πιο φαρδύ από τους ώμους σας.
  • Το χρώμα του δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ρούχα σας.
  • Προσπαθήστε να το φορέσετε με παιχνιδιάρικη κλίση.
  • Αποφύγετε τα επίπεδα καπέλα.

Τα φαρδιά ρούχα κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο φαρδύ.

© zendaya / Instagram, © zendaya / Instagram

Αποφύγετε τα φαρδιά ρούχα πάση θυσία γιατί δίνουν την ψευδαίσθηση μιας πιο φαρδιάς παρά ψηλής σιλουέτας. Φορέστε ρούχα που επιμηκύνουν τη σιλουέτα σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αν θέλετε να είστε άνετες και να φοράτε ένα υπερμέγεθες ή φαρδύ ρούχο κομμάτι, μπορείτε να αναδείξετε τη σιλουέτα σας χρησιμοποιώντας μια ζώνη που ορίζει τη μέση.

Το μαύρο μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας φίλος όταν το φοράτε στο σωστό μέγεθος.

brightside

Τα μαύρα ρούχα μπορούν να κρύψουν όλα τις ατέλειές σας και να αναδείξουν αυτό που θέλετε να δείξετε. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα δραματικό εφέ που φαίνεται υπέροχο.

Ωστόσο, προσέξτε το μέγεθος όταν επιλέγετε σκούρα ρούχα. Αν είναι πολύ χαλαρά, το ντύσιμό σας θα φαίνεται ανιαρό και άμορφο. Για να αναδείξετε τις όμορφες καμπύλες σας και ακόμη και να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας, επιλέξτε κάτι που σας ταιριάζει — όχι πολύ σφιχτό ή φαρδύ.

Τα κροπ τοπ και τα κοντά σακάκια εξισορροπούν τις αναλογίες σας.

brightside

Αν θέλετε να προσθέσετε μια νότα στυλ στο ντύσιμό σας και να φαίνεστε πιο ψηλές και αδύνατες ταυτόχρονα, ο καλύτερος τρόπος είναι με ρούχα που τονίζουν τη σιλουέτα σας. Τα κροπ τοπ και τα κοντά σακάκια παίζουν καθοριστικό ρόλο, κάνοντας τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και το πάνω μέρος του σώματος μικρότερο. Αν δεν θέλετε να δείξετε την κοιλιά σας, ένα κροπ τοπ μέση με ψηλόμεσο παντελόνι μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα κοσμήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα ρούχα.

© reesewitherspoon / Instagram, © reesewitherspoon / Instagram

Ενώ τα ρούχα και τα παπούτσια είναι απαραίτητα για να ισορροπήσετε τις αναλογίες σας, τα κοσμήματα μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια την εμφάνισή σας. Ένας τρόπος για να φαίνεστε ψηλότερες είναι να φοράτε μακριά, λεπτά κολιέ, που δίνουν την ψευδαίσθηση του μακριού και λεπτού λαιμού και προσθέτουν κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Τα μακριά σκουλαρίκια είναι ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε μερικά εκατοστά στο ύψος σας.

Επιλέξτε ελαφριά με ποικίλα γεωμετρικά σχήματα, όπως τρίγωνα, τετράγωνα και ορθογώνια. Για να διατηρήσετε την εμφάνισή σας ντελικάτη και συγκρατημένη, μην υπερβάλλετε και προσπαθήστε να φορέσετε τα πάντα μαζί ταυτόχρονα.

Δείτε ακόμη 13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

Τα μυτερά και στο χρώμα του δέρματος παπούτσια δίνουν την όψη λεπτών, μακρόστενων ποδιών.

brightside

Αν δεν είστε ψηλές, μπορείτε να βασιστείτε στα ψηλοτάκουνα για να προσθέσετε αυτά τα εκατοστά ύψους που λείπουν. Αλλά μπορεί να μην ξέρετε ότι το σωστό στυλ παπουτσιών μπορεί να βελτιστοποιήσει ακόμη περισσότερο την ψευδαίσθηση ύψους. Για παράδειγμα, τα μυτερά παπούτσια μπορούν να κάνουν 1 εκατοστό διαφορά στο σχήμα των ποδιών σας, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά όταν προσπαθείτε να φαίνεστε ψηλότερες. Ακόμα και τα φλατ μυτερά παπούτσια λειτουργούν όταν δεν θέλετε να φορέσετε τακούνια.

Μια άλλη στυλιστική συμβουλή είναι το χρώμα των παπουτσιών σας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σας είναι πιο μακριά.

Οι σκούροι τόνοι μπορούν να αναδείξουν τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά σας.

brightside

Η μόδα δεν είναι μόνο η αντιστοίχιση μοτίβων και σχεδίων. έχει να κάνει με την κατανόηση του πώς να συμπληρώνετε σωστά τα χρώματα για να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Για παράδειγμα, τα σκουρόχρωμα παντελόνια φαίνονται καλά με μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα, κάνοντας τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά. Αυτή η τεχνική λειτουργεί και αντίστροφα – συνδυάζοντας ανοιχτά και σκούρα χρώματα στα κάτω και στα πάνω ρούχα, το σώμα σας μπορεί να φαίνεται πιο μακρύ.

Κοντές φούστες και ίσιο τζιν μακραίνουν το σώμα.

brightside

Το ψηλόμεσο τζιν μπορεί να κάνει οπτικά μακριά τη σιλουέτα σας καθώς φαίνεται ότι τα πόδια ξεκινούν από τη μέση, κοντύνοντας έτσι τον κορμό. Από την άλλη, θα πρέπει να αποφεύγετε τα χαμηλοκάβαλα τζιν, καθώς κοντύνουν το σχήμα των ποδιών. Οι ειδικοί στο στυλ προτείνουν τα τζιν με ίσιο πόδι γιατί δημιουργούν ένα εφέ στο οποίο η ίσια γραμμή κάνει το κάτω μέρος του σώματός σας να φαίνεται πιο μακρύ.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις φούστες — φορώντας τις λίγα εκατοστά πάνω από το γόνατο δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ύψους. Αδυνατίζουν επίσης τη σιλουέτα.

Τα μακριά, εφαρμοστά μανίκια δίνουν κάθετο αποτέλεσμα στη σιλουέτα.

© adamarilopez / Instagram, © adamarilopez / Instagram

Τα φουσκωτά μανίκια έχουν κερδίσει τη θέση τους στην ντουλάπα όλων, καθώς είναι ελκυστικά και πρωτότυπα. Ωστόσο, δημιουργούν οριζόντιες γραμμές στο πάνω μέρος του σώματος, που το κάνουν να φαίνεται πιο φαρδύ παρά μακρύ. Από την άλλη, τα εφαρμοστά μανίκια και τα 3/4 δημιουργούν ένα κατακόρυφο εφέ, το οποίο βοηθά το μάτι να ταξιδεύει προς τα πάνω, δίνοντας στο ντύσιμο μια μακρύτερη, πιο λεπτή σιλουέτα.

Δείξτε λίγο δέρμα με το σωστό ντεκολτέ.

© salmahayek / Instagram, © salmahayek / Instagram

Το να δείχνετε λίγο δέρμα βοηθά στην επιμήκυνση της σιλουέτας σας. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην ψευδαίσθηση του επιπλέον χώρου. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτόν τον κανόνα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους φορώντας πουκάμισα ή μπλουζάκια με τετράγωνη ή χαμόγελο λαιμόκοψη. Και το ίδιο ισχύει για τα χέρια ή τα πόδια σας—εκτός από το να δείχνετε λίγο δέρμα, θα αποπνέετε και αυτοπεποίθηση.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 16

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το κόλπο μιας γιαγιάς για να στεγνώνουν τα πάντα στο πλυντήριο πιάτων [βίντεο]

Το κόλπο μιας γιαγιάς για να στεγνώνουν τα πάντα στο πλυντήριο πιάτων [βίντεο]

Ντουλάπια Κουζίνας Χωρίς Πόρτα: 40 Ιδέες - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Ντουλάπια Κουζίνας Χωρίς Πόρτα: 40 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα