in , ,

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τον Καφέ ως Αποσμητικό Χώρου

καφές ως αποσμητικό χώρου,DIY αποσμητικό χώρου,χρήσιμα,
καφές ως αποσμητικό χώρου,DIY αποσμητικό χώρου,χρήσιμα,

Για πολλούς, η αρωματική μυρωδιά του φρέσκου κόκκου καφέ είναι η μόνη μυρωδιά για να ξεκινήσει η μέρα. Γεμίστε το αυτοκίνητό σας, το σπίτι σας ή ακόμα και τις ντουλάπες σας με αυτό το υπέροχο άρωμα φτιάχνοντας τα δικά σας αποσμητικά χώρου με καφέ και βαμβακερό ύφασμα. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να φτιάξετε ένα αποσμητικό χώρου και να έχετε μαζί σας αυτό το άρωμα όπου κι αν πάτε. Μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε ένα από τα αποσμητικά χώρου στην εργασία σας. 10 Κόλπα για να Μυρίζει το Μπάνιο Υπέροχα

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τον Καφέ ως Αποσμητικό Χώρου

Θα χρειαστείτε

Ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει, όπως βαμβάκι (ένα τετράγωνο αρκετά μεγάλο ώστε να καλύπτει το άνοιγμα του μπολ ανάμειξης ανά αποσμητικό χώρου)
Μεγάλο μπολ
Κιμωλία ραπτικής
Ψαλίδι
Ταινία
Ποτήρι με καπάκι
Κόκκοι καφέ

Δείτε ακόμη 5 Απλοί Τρόποι να Φτιάξετε ένα Φυσικό Αποσμητικό Χώρου

Τοποθετήστε το κομμάτι ύφασμα στην επιφάνεια εργασίας σας με την όψη προς τα κάτω. Τοποθετήστε το μπολ πάνω από το ύφασμα ανάποδα. Μαρκάρετε το άνοιγμα του μπολ πάνω στο ύφασμα με την κιμωλία ραπτικής. Κόψτε τον κύκλο του υφάσματος με ψαλίδι.

Κόψτε μια κορδέλα μήκους 30 εκατοστών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθετήστε τον κύκλο του υφάσματος με την όψη προς τα κάτω στο κέντρο πάνω από το πάνω μέρος του ποτηριού. Σπρώξτε απαλά το κέντρο του κύκλου προς τα κάτω μέσα στο ποτήρι.

Ρίξτε 1/3 φλιτζάνι κόκκους καφέ στον υφασμάτινο κύκλο μέσα στο ποτήρι. Συγκεντρώστε τις πλευρές του υφάσματος σε κύκλο γύρω από το καφέ.

Στρίψτε τις συγκεντρωμένες πλευρές δύο φορές όσο το δυνατόν πιο κοντά στον καφέ. Δέστε την κορδέλα σε διακοσμητικό φιόγκο γύρω από το μαζεμένο ύφασμα για να το στερεώσετε στη θέση του.

Τοποθετήστε το αποσμητικό χώρου σε συρτάρια για λευκά είδη ή ρούχα που θέλετε να απορροφήσετε αυτό το άρωμα. Δέστε μια θηλιά στην άκρη της κορδέλας και κρεμάστε το αποσμητικό χώρου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου σας. Τοποθετήστε τρεις ή πέντε από αυτές τις μπάλες με άρωμα καφέ σε ένα βάζο για ένα υπέροχο άρωμα.

πηγή φωτό / φώτο / φώτο

Δείτε επίσης DIY Αποσμητικό Χώρου με Φλούδα Πορτοκαλιού και Αλάτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μαύρισμα φρούτων,κιτρικό οξύ,κόλπα για φρούτα,συμβουλές για φρούτα,χρήσιμα,

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Κιτρικό Οξύ για να μην Μαυρίζουν τα Φρούτα

καθαρισμός σπιτικού ενυδρείου,καθαρισμός ενυδρείου με υπεροξείδιο του υδρογόνου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Απολυμάνετε Σπιτικά Ενυδρεία με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου