in

5 Απλοί Τρόποι να Φτιάξετε ένα Φυσικό Αποσμητικό Χώρου

Ο γρήγορος ρυθμός της ζωής μας σημαίνει συχνά ότι αγνοούμε πόσες άσχημες μυρωδιές μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση και τα συναισθήματά μας. Αλλά φανταστείτε τα αγαπημένα σας αρώματα: μπορεί να είναι φρεσκοψημένο ψωμί, ζεστός καφές, η αύρα της θάλασσας ή οι φρέσκες μυρωδιές του δάσους.Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά από τα αγαπημένα σας αρώματα στο σπίτι σας και χωρίς τη χρήση χημικών. Δείτε παρακάτω 5 υπέροχες ιδέες για φυσικά αποσμητικά χώρου. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε!

Πως να φτιάξετε Αποσμητικό Χώρου με Ενισχυτικό Άρωμα Ρούχων

Μήλο, κανέλα, αστεροειδής γλυκάνισος και γαρίφαλο

Αυτή η φρέσκια αλλά ταυτόχρονα πικάντικη μυρωδιά ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεση ενός δροσερού καλοκαιρινού βραδιού. Κόψτε μερικά μήλα σε λεπτές φέτες, τοποθετήστε τα σε ένα βάζο και ρίξτε λίγο νερό. Προσθέστε μερικά ξυλάκια κανέλας, πολλά γαρίφαλα και μερικά κομμάτια γλυκάνισου. Μπορείτε να τροποποιήσετε το άρωμα αλλάζοντας την αναλογία των συστατικών.

Λεμόνι, λαιμ, δεντρολίβανο και βανίλια

Με τις νότες δενδρολίβανου και βανίλιας, αυτό είναι ένα πραγματικά αναζωογονητικό και φρέσκο άρωμα. Κόψτε το λεμόνι και το λαιμ σε φέτες, βάλτε τις σε ένα βάζο και προσθέστε νερό. Ρίξτε μόνο δύο σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας και 3-4 κλαδάκια δεντρολίβανο.

Λεμόνι, θυμάρι, μέντα και εκχύλισμα βανίλιας

Η ασυνήθιστη μυρωδιά του θυμαριού συνδυάζεται ιδανικά με λεμόνι και μέντα. Κόψτε ένα λεμόνι σε φέτες, τοποθετήστε τις σε ένα βάζο και ρίξτε λίγο νερό. Προσθέστε μερικά φρέσκα κλαδάκια μέντας και θυμάρι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα φύλλα θυμαριού και μέντας τα οποία βρίσκονται εύκολα σε ένα σούπερ μάρκετ. Προσθέστε μερικές σταγόνες εκχυλίσματος βανίλιας.

Πώς να ξαναγεμίστε το ηλεκτρικό αποσμητικό χώρου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πορτοκάλι, τζίντζερ και αμύγδαλο

Ο συνδυασμός του γλυκού και πικάντικου αρώματος των αμυγδάλων μαζί με τη ζουμερή μυρωδιά των πορτοκαλιών δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό. Κόψτε ένα πορτοκάλι σε χοντρές στρογγυλές φέτες, τοποθετήστε τις σε ένα βάζο και ρίξτε λίγο νερό. Προσθέστε μερικές φέτες λεμονιού για να κάνετε το άρωμα πιο φρέσκο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λίγο φρέσκο τζίντζερ (κομμένο σε μικρές φέτες). Στη συνέχεια, προσθέστε αρκετές σταγόνες αιθέριο έλαιο αμυγδάλου.

Αγγούρι, βασιλικός και λεμονόχορτο

Η έντονη μυρωδιά του βασιλικού που αναμιγνύεται με τη φρεσκάδα των αγγουριών και του λεμονόχορτου θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σας αν ψάχνετε κάτι για να τονώσετε τις αισθήσεις σας. Κόψτε μερικές φέτες αγγουριού, τοποθετήστε τις σε ένα βάζο και προσθέστε νερό. Ρίξτε μερικά κλαδάκια βασιλικού (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένο βασιλικό) και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες για Πολυτελή Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

25 Ιδέες για Πολυτελή Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

8 Τροφές για Σπιτικές Μάσκες Ομορφιάς

8 Τροφές για Σπιτικές Μάσκες Ομορφιάς