Λοιπόν, μόλις φτιάξατε ένα υπέροχο πιάτο με ψάρι και δεν θέλετε να πετάξετε όλο αυτό το λάδι που χρησιμοποιήσατε και έχει έντονο άρωμα ψαρίλας; Με ένα απλό κόλπο μπορείτε να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τη μυρωδιά ψαριού στο λάδι που τηγανίστηκε. 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν
Θα χρειαστείτε
Τζίντζερ
Γουόκ ή βαθύ τηγάνι
Κόψτε μια καλή φέτα τζίντζερ χωρίς φλούδα. Ρίξτε το λάδι στο οποίο είχατε τηγανίσει προηγουμένως ψάρια σε ένα γουόκ ή ένα βαθύ τηγάνι.
Ζεστάνετε το λάδι σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην κάψει πολύ. Προσθέστε τη φέτα τζίντζερ στο ζεστό λάδι.
Αφήστε το τζίντζερ να σιγοβράσει στο λάδι για περίπου 15 λεπτά. Χρησιμοποιώντας μια λαβίδα ή μια τρυπητή κουτάλα, αφαιρέστε το τζίντζερ. Ρίξτε προσεκτικά το χρησιμοποιήσιμο πλέον λάδι σε ένα δοχείο. Χρησιμοποιήστε το μόνο για άλλη μια φορά. Δεν θέλετε να μαγειρέψετε με ταγγισμένα λάδια.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης 15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας