in , , , , , ,

Ντύνεσαι Νυφούλα; 5 Συμβουλές Φροντιδας Δέρματος για Νύφες πριν από το Γάμο

συμβουλές ομορφιάς για νύφες,γάμος,φροντίδα δέρματος,ομορφιά,
5 Συμβουλές Φροντιδας Δέρματος για Νύφες πριν από το Γάμο

Κάθε νύφη ονειρεύεται να έχει δέρμα λαμπερό, άψογο και υγιές την ημέρα του γάμου της. Πώς όμως μπορεί κανείς να αποφύγει το άγχος και να διατηρήσει μια λαμπερή εμφάνιση όλη μέρα; Μην ανησυχείτε; Υπάρχουν μερικές συμβουλές περιποίησης του δέρματος που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την ένταση και να φαίνεστε απολύτως εντυπωσιακές την ημέρα του γάμου. 8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Καλύτερο Νυφικό

Πίνετε πολύ νερό

Το να διατηρείτε το σώμα σας σωστά ενυδατωμένο με νερό είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Ανεξάρτητα από το αν νιώθετε δίψα ή όχι, συνεχίστε να πίνετε νερό σε τακτική βάση. Πίνετε νερό καρύδας και άλλους φυσικούς χυμούς που θα σας κρατήσουν γεμάτες ενέργεια όλη την ημέρα, αν είναι δυνατόν.

DIY μάσκα

5 Συμβουλές Φροντιδας Δέρματος για Νύφες πριν από το Γάμο

Όταν έχετε ερεθισμενο δέρμα, οι σπιτικές μάσκες μπορούν να σώσουν την ημέρα του γάμου σας. Είναι σημαντικό να ηρεμήσετε το δέρμα σας με μια μάσκα από άργιλο ή πηλό για λιπαρό δέρμα με μπανάνα και μέλι για ξηρό δέρμα πριν κάνετε μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη DIY: Φτιάξτε τη δική σας ανθοδέσμη γάμου σε χρόνο… dt!

Διαλογιστείτε για όμορφο δέρμα

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι νύφες μπορεί να χρειαστούν πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν, κάτι που είναι αγχωτικό και μπορεί να προκαλέσει τρομερά δερματικά προβλήματα. Το δέρμα φαίνεται θαμπό ως αποτέλεσμα της μειωμένης οξυγόνωσης που προκαλείται από το αυξημένο στρες. Μπορείτε να έχετε λαμπερό δέρμα με το διαλογισμό. Ξεκινήστε κάθε μέρα με 10 λεπτά βαθιάς αναπνοής ενώ ακούτε χαλαρωτική μουσική.

Πάρτε έναν ύπνο ομορφιάς

Ένας καλός, βαθύς ύπνος είναι πολύ σημαντικός για το δέρμα σας, καθώς σας βοηθά να παραμείνετε δραστήριες και γεμάτες ενέργεια την ημέρα του γάμου. Πιάστε τα μαξιλάρια σας και αφήστε το αίμα σας να κυκλοφορήσει αποτελεσματικά, ώστε το δέρμα σας να φαίνεται λείο την επόμενη μέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσέξτε τι τρώτε

Σταμάτησε να τρώει πρόχειρο φαγητό δύο μήνες πριν τον γάμο της. Σταματήστε το αλάτι, ζάχαρη και λιπαρά τρόφιμα και θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στο δέρμα σας από θαμπό σε υγιές. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια για τα προβλήματα του δέρματός σας και οι πόροι σας θα μειωθούν σημαντικά, όπως και τα σπυράκια σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σπιτικό Καθαριστικό Τοίχου Με Υλικά Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου

Σπιτικό Καθαριστικό Τοίχου Με Υλικά Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου

γλάστρες από παλιά ελαστικά,διακόσμηση κήπου,επαναχρησιμοποίηση,ιδέες διακόσμησης κήπου,DIY κατασκευές κήπου,

Παλιά Λάστιχα: 38 Ιδέες για Γλάστρες Λουλουδιών από Παλιά Ελαστικά