in , ,

4 Αποτελεσματικές Συμβουλές Ομορφιάς για να Αναζωογονήσετε το Δέρμα σας

φροντίδα δέρματος,αναζωογόνηση δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
φροντίδα δέρματος,αναζωογόνηση δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Στην πραγματικότητα, όλοι γερνούν. Αυτός ο κανόνας δεν έχει εξαιρέσεις. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, ωστόσο, είναι ότι ο βιαστικός και ταραχώδης σύγχρονος τρόπος ζωής που είναι επιζήμιος για το δέρμα σας. Ωστόσο, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν 4 αποτελεσματικές συμβουλές ομορφιάς θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο. Αυτή η γυναίκα πέρασε Καρκίνο του Δέρματος και μας Λέει ποια καλλυντικά την έβλαψαν – 50 βλαβερές ουσίες σε κρέμες – Τι να αποφύγουμε δια ροπάλου

Μάσκα προσώπου με καρότο και αυγό

4 Αποτελεσματικές Συμβουλές Ομορφιάς για να Αναζωογονήσετε το Δέρμα σας

Μια ισχυρή μάσκα προσώπου που αψηφά την γήρανση δημιουργείται όταν οι απολεπιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του καρότου αναμειγνύονται με τις αναπλαστικές ιδιότητες του αυγού! Απλώς αναμείξτε ένα ωμό αυγό με ένα τριμμένο baby carrot για να κάνετε μια λεία πάστα. Εφαρμόστε την πάστα σε καθαρό δέρμα αφού πλύνετε τη σκόνη και τον ιδρώτα από το πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια σας. Αφήστε το δέρμα να την απορροφήσει για 30 λεπτά. Αφού την καθαρίσετε, ενυδατώστε το δέρμα σας με λάδι ή κρέμα για να το κάνετε να λάμπει.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια φυσική μάσκα, μπορείτε να την κάνετε δέκα φορές στη σειρά. Το δέρμα σας θα φαίνεται χρόνια νεότερο σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, διακόψτε για μια εβδομάδα και στη συνέχεια ξεκινήστε να εφαρμόζετε τη μάσκα ξανά.

Καθαριστικό μαϊντανού

Έχει ανακαλυφθεί ότι ο μαϊντανός μπορεί να εξισορροπήσει τον τόνο του δέρματος και να αναζωογονήσει τα κύτταρα του δέρματος. Για να δώσετε στο δέρμα σας το καλύτερο scrub, αναμείξτε ψιλοκομμένο μαϊντανό με ωμή βρώμη και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Αυτό το scrub μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει τα σκούρα σημεία στο το δέρμα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δέρμα που είναι φυσιολογικό ή λιπαρό. Χρησιμοποιήστε αυτό το απολεπιστικό μόνο μία φορά την εβδομάδα εάν το δέρμα σας είναι ξηρό.

Δείτε ακόμη Λαμπερό Δέρμα στο Σπίτι: 1 Εβδομάδα με Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς με Πατάτα

Μάσκα μπανάνας

Εφαρμόστε πολτοποιημένη μπανάνα και μερικές σταγόνες μέλι στο πρόσωπο και το λαιμό σας για ελαστικό δέρμα. Αφήστε να απορροφήσει ζωτικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και κάλιο, από τον πολτό φρούτων. Πλύνετε το πρόσωπό σας μετά από 30 λεπτά για καλά ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα. Αυτός είναι ο φθηνότερος, πιο εύκολος και φυσικός τρόπος για να αποκαταστήσετε την υγεία του δέρματός σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Γιόγκα για το πρόσωπο

Η γιόγκα προσώπου δίνει μια μη χειρουργική θεραπεία στη νεανική εμφάνιση και ομορφιά συσφίγγοντας και τονώνοντας τους μύες του προσώπου. Τρίψτε τα δάχτυλά σας μεταξύ τους για να γίνουν πιο ζεστά και μετά κάντε απαλό μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας. Αυτή η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας διατηρεί το πρόσωπο και το λαιμό σας χαλαρά και χωρίς ρυτίδες.

Δείτε πώς να κάνετε μασάζ σε μερικές βασικές περιοχές του προσώπου σας:

  • Ξεκινήστε τοποθετώντας τον αντίχειρά σας κάτω από το μάτι και τους δείκτες σας κάτω από το φρύδι. Τώρα σηκώστε τα φρύδια σας, μετακινήστε τα μάτια σας προς τα πάνω και διατηρήστε ένα σταθερό βλέμμα προς τα πάνω. Το επόμενο βήμα είναι να κλείσετε αργά τα μάτια σας. Όταν μπορείτε, κάντε ξανά αυτήν την άσκηση.
  • Τεντώστε το δέρμα από τις εξωτερικές γωνίες και των δύο φρυδιών (με τους αντίχειρές σας να δείχνουν προς τους κροτάφους σας) και προσπαθήστε να συνοφρυώσετε ταυτόχρονα για να αποφύγετε τις ρυτίδες των φρυδιών.
  • Για να αποτρέψετε τις κάθετες γραμμές του μετώπου, προσπαθήστε να κρατήσετε ένα παγωμένο συνοφρύωμα ενώ χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να ξεφλουδίσετε απαλά το δέρμα μακριά από το κέντρο του μετώπου.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οργάνωση σπιτιού,συμβουλές οργάνωσης,χρήσιμα,

14 Συμβουλές για Οργανωμένο Σπίτι που Δεν Γνώριζε Καν Ούτε η “Σταχτοπούτα”

7 Γεγονότα που Μπορεί να σας Κάνουν να Αμφισβητήσετε τα Πάντα

7 Γεγονότα που Μπορεί να σας Κάνουν να Αμφισβητήσετε τα Πάντα