in , , ,

12 Πράγματα για το Σπίτι στα Οποία Δεν Πρέπει να Σπαταλάτε Χρήματα ή Χώρο

12 Πράγματα για το Σπίτι στα Οποία Δεν Πρέπει να Σπαταλάτε Χρήματα ή Χώρο
12 Πράγματα για το Σπίτι στα Οποία Δεν Πρέπει να Σπαταλάτε Χρήματα ή Χώρο

Μερικές φορές, οι διαφημίσεις είναι τόσο αποτελεσματικές που οι τηλεθεατές αρχίζουν να λαχταρούν πράγματα που δεν είχαν καν ακούσει ποτέ πριν. Και αργότερα, συνειδητοποιούν ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν κανένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι έχουν ένα σωρό πράγματα στο σπίτι που μαζεύουν μόνο σκόνη. 18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο – Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε

Αποχυμωτής

© Mcapdevila / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 3.0

Εκ πρώτης όψεως, ένας αποχυμωτής φαίνεται να είναι μια εξαιρετική αγορά. Αλλά πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποίησαν μία φορά και μετά τον άφησαν σε μια άκρη.

Αποσμητικό ψυγείου

brightside

Μια δυσάρεστη μυρωδιά στο ψυγείο είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι πιθανό το ψυγείο να χρειάζεται καλό πλύσιμο. Για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά, δεν χρειάζεστε αποσμητικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράγματα που μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε κουζίνα, όπως σόδα, λεμόνι, πλιγούρι βρώμης και καφέ.

Κόφτης πίτσας

brightside

Μπορείτε να κόψετε μια πίτσα με ένα συνηθισμένο μαχαίρι. Για να μην γλιστρήσουν τα υλικά της πίτσας, κόψτε τη ζύμη αργά. Δεν χρειάζεστε έναν κόφτη που απλά πιάνει χώρο στην κουζίνα σας.

Συσκευή καθαρισμού δοντιών με πίεση νερού

brightside

Σύμφωνα με μελέτες, οι συσκευές καθαρισμού δοντιών με πίεση νερού αφαιρούν την οδοντική πλάκα, αλλά δεν είναι απαραίτητες. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια οδοντόβουρτσα ή νήμα. Αντικειμενικά, μόνο άτομα με σιδεράκια και εμφυτεύματα τις χρειάζονται.

Πρέσα σκόρδου

brightside

Μια πρέσα σκόρδου είναι δύσκολο να πλυθεί και να χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό οι επαγγελματίες σεφ προτιμούν να ψιλοκόβουν ή να τρίβουν το σκόρδο. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από αυτό το εργαλείο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάμπα αλατιού

© Donald Trung Quoc Don / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 4.0

Παρά τη δημοφιλή παρανόηση, οι λαμπτήρες αλατιού δεν μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα ή να τον κάνουν πιο υγιεινό. Δεν έχουν καμία επίδραση στη διάθεσή μας ή στον ύπνο μας. Είναι απλώς ένα πράγμα από το οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε εκτός και αν σας αρέσει η εμφάνισή του.

Δείτε ακόμη Προσοχή στην Ποιότητητα και Όχι στην Τιμή: 8 Πράγματα που Πρέπει να Δίνετε Προτεραιότητα στην Ποιότητα Έναντι τους Οικονομικού

Σφουγγαρίστρα ατμού

© happyhan Multi Steam Cleaner / Flickr, © CC BY-ND 2.0, © happyhan Multi Steam Cleaner / Flickr, © CC BY-ND 2.0

Παρόλο που φαίνεται ότι μια σφουγγαρίστρα ατμού είναι 100 φορές καλύτερη από μια συνηθισμένη, σπάνια είναι μια καλή αγορά επειδή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά δαπέδων, το laminate.

Βραστήρας αυγών

© ivaBalk / Pixabay

Οι διαφημίσεις λένε ότι τα ειδικά εργαλεία είναι καλύτερα από τα συνηθισμένα. Για παράδειγμα, ένας βραστήρας αυγών μπορεί να βράσει ένα τέλειο αυγό σε σύγκριση με μια συνηθισμένη κατσαρόλα. Αλλά τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα μπρίκι για να βράσουν ένα ή δυο το πολύ.

Χαλάκι γιόγκα

brightside

Τα χαλάκια γιόγκα είναι συχνά ολισθηρά. Θα πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα πριν βρείτε το κατάλληλο. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε ως χαλάκι, όπως ένα χαλί, μια πετσέτα ή ακόμα και το γκαζόν σας.

Κολλώδης παγίδα μυγών

© fantareis / Pixabay

Το να κρεμάσετε μια στην κουζίνα δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Και δεν είναι μόνο η απαίσια εμφάνισή του. Το θέμα είναι ότι προσελκύει ακόμη περισσότερα έντομα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κρεμάσετε μια στο διάδρομο ή σε άλλο δωμάτιο για να κάνετε τις μύγες να πάνε εκεί.

Φριτέζα

© Vyacheslav Argenberg / Wikimedia Commons, © CC BY 4.0

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου λένε ότι παρόλο που μια φριτέζα φαίνεται καλή αγορά, χάνει γρήγορα την ελκυστικότητά της. Χρειάζεται πολύ χώρο και είναι δύσκολο να καθαριστεί.

Αλατιέρα

brightside

Σύμφωνα με μελέτες, η προσθήκη αλατιού στο μαγειρεμένο φαγητό είναι κακό για εμάς, επομένως μην δελεάζετε τον εαυτό σας με μια αλατιέρα στο τραπέζι. Ναι, τα καφέ και τα εστιατόρια τα έχουν πάντα, οπότε το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από αυτήν στο σπίτι.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Πράγματα που Αποδεδειγμένα Πρέπει να Επιλέγετε την Ποιότητα από την Ποσότητα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 34

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

13 Κόλπα Κουζίνας που Ακόμη και οι Σεφ θα Ήθελαν να Γνωρίζουν

13 Κόλπα Κουζίνας που Ακόμη και οι Σεφ θα Ήθελαν να Γνωρίζουν

Γρουσουζιά τέλος: Διώξτε την κακή τύχη από το σπίτι σας με αυτούς τους 7 τρόπους

Γρουσουζιά τέλος: Διώξτε την κακή τύχη από το σπίτι σας με αυτούς τους 7 τρόπους