in , , , , ,

10 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που Δεν Ταιριάζουν στην Πραγματική Ζωή

άβολες τάσεις διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
άβολες τάσεις διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Ορισμένες τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού φαίνονται πολύ άσχημες στην πραγματική ζωή ή δεν διαρκούν αρκετά. 8 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Είναι Εξαιρετικά Δημοφιλείς το 2023

Η έντονη ταπετσαρία μπορεί να κατακλύσει έναν χώρο και σπάνια αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Fio Creative/Shutterstock

Η τολμηρή ταπετσαρία έχει τη δυνατότητα να εμποτίσει έναν χώρο με χαρακτήρα και προσωπικότητα, αλλά αν το μοτίβο είναι υπερβολικά υπερβολικό, μπορεί να δημιουργείτε μια οπτική ακαταστασία.

Υπάρχουν πολύ λίγα σχέδια ταπετσαριών που είναι πραγματικά διαχρονικά και μπορείτε γρήγορα να μετατρέψετε το σπίτι σας σε τσίρκο. Επιλέξτε μια λεπτή ταπετσαρία που προσθέτει υφή και ενδιαφέρον χωρίς να δημιουργεί οπτική ακαταστασία.

Οι ολόλευκοι εσωτερικοί χώροι μπορεί να φαίνονται εντυπωσιακοί αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να φαίνονται αποστειρωμένοι, ψυχροί και χωρίς χαρακτήρα.

Hendrickson Photography/Shutterstock

Οι λευκοί εσωτερικοί χώροι φωτογραφίζονται σαν όνειρο, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο φιλόξενοι όσο η αίθουσα αναμονής ενός οδοντιάτρου.

Αντί για ένα ολόλευκο εσωτερικό, ενσωματώστε διαφορετικές υφές, τόνους και υλικά σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα για να προσθέσετε βάθος και ενδιαφέρον στο χώρο σας, ενώ παράλληλα επιτυγχάνετε μια μινιμαλ εμφάνιση.

Το βάψιμο των πάγκων κουζίνας μπορεί να φαίνεται να είναι μια οικονομικά αποδοτική και μοντέρνα επιλογή, αλλά μπορεί απλώς να οδηγήσει σε ζημιά και αποχρωματισμό.

Hendrickson Photography/Shutterstock

Το βάψιμο των πάγκων της κουζίνας σας μπορεί να φαίνεται σαν ένα ευχάριστο αισθητικά DIY έργο, αλλά στην πραγματική ζωή, είναι σχεδιαστική καταστροφή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τους βαμμένους πάγκους είναι η ανθεκτικότητα. Οι πάγκοι της κουζίνας υπόκεινται σε καθημερινή φθορά και οι βαμμένοι γεμίζουν με γρατσουνιές, ραγίσματα και λεκέδες.

Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να τους προστατέψετε ή πόσες στρώσεις ρητίνης θα τους περαστέ, τελικά θα καταστραφούν, θα αποχρωματιστούν ή θα λερωθούν.

Τα ψεύτικα φυτά είναι άψυχα, καθιστώντας τα μια κακή επιλογή για κάθε καλά διακοσμημένο χώρο.

Arayabandit/Shutterstock

Μπορεί να φαίνονται σαν ένας βολικός τρόπος για να προσθέσετε πράσινο στον χώρο σας, αλλά καταλήγουν να μαζεύουν σκόνη και δεν μοιάζουν με φυσικό στοιχείο στο σπίτι σας.

Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά φύσης και βιολογικής ομορφιάς με μερικά φυτά εσωτερικού χώρου. Υπάρχουν πολλά φυτά χαμηλής συντήρησης που μπορούν να δώσουν πνοή ζωής και ενέργειας στο χώρο σας χωρίς να απαιτείται πτυχίο κηπουρικής.

Τα χαλιά με ψηλό πέλος παγιδεύουν τη βρωμιά και κάνουν δύσκολο τον καθαρισμό.

Africa Studio/Shutterstock

Η πολυτέλεια και η υφή των χαλιών με ψηλό πέλος είναι αναμφισβήτητη. Ωστόσο, μετά από λίγους μήνες, συχνά χάνουν τη λάμψη τους και γίνονται βρώμικα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτά είναι ο καθαρισμός τους. Οι μακριές, δασύτριχες ίνες που κάνουν τα χαλιά με ψηλός πέλος τόσο ελκυστικά οπτικά, είναι μαγνήτης για βρωμιά, σκόνη και τρίχες κατοικίδιων ζώων.

Όσον αφορά τα χαλιά, είναι πάντα καλύτερο να επιλέγετε αυτά με εύκολο καθαρισμό. Προτιμήστε χαλιά με επίπεδη ύφανση. Προσφέρουν μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση που μπορεί να προσθέσει την τέλεια πινελιά κομψότητας σε κάθε χώρο χωρίς κόπο.

Δείτε ακόμη 14 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2023 και 70 Ιδέες

Η αγορά ακριβών διακοσμητικών αντικειμένων που δεν έχουν νόημα ή μοναδική ομορφιά δείχνει μόνο έλλειψη αντίληψης και γούστου.

Alena Ozerova/Shutterstock

Η μαζικής παραγωγής διακόσμηση μπορεί να φαίνεται σαν ένα ασφαλές στοίχημα, αλλά μπορεί εύκολα να γίνει αδιάφορη στην καλύτερη περίπτωση και οπτική ακαταστασία στη χειρότερη. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως κουκλάκια, μπιχλιμπίδια και διακοσμητικά αντικείμενα που δεν έχουν πραγματική σημασία ή σκοπό.

Όταν αγοράζετε διακοσμητικά που είτε δεν εξυπηρετούν κάποια λειτουργία είτε δεν σας μιλούν σε προσωπικό επίπεδο, απλώς ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα που θα καταλήξουν να μαζεύουν σκόνη. Επιλέξτε ενδιαφέροντα κομμάτια που έχουν μοναδική αίσθηση, εμπνέουν συζήτηση ή έχουν κάποιου είδους προσωπικό νόημα.

Το σπίτι σας πρέπει να είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σας, όχι ένα αντίγραφο ενός φυλλαδίου διακόσμησης, οπότε μην φοβάστε να δείξετε λίγη προσωπικότητα.

Τα δάπεδα από σκούρο ξύλο είναι όμορφα αλλά τρομερά δύσκολα στη συντήρηση.

Anna Andersson Fotografi/Shutterstock

Μην ξεγελιέστε από αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο. Στην πραγματική ζωή, τα σκούρα δάπεδα μπορεί να είναι ένας εφιάλτης συντήρησης, τονίζοντας τα χνούδια, τις γρατσουνιές και άλλες ατέλειες.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα σκούρα πατώματα δεν είναι ποτέ καλή επιλογή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τα πιθανά μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για πιο τακτικό καθαρισμό και συντήρηση.

Εάν θέλετε σκούρα δάπεδα, να είστε έτοιμοι να καταβάλετε προσπάθεια για να τα κρατήσετε στην καλύτερη εμφάνιση. Και αν θέλετε κάτι λιγότερο κουραστικό, επιλέξτε ένα πιο ανοιχτόχρωμο πάτωμα.

Οι καναπέδες τύπου cloud είναι υπερτιμημένοι και υπερχρησιμοποιημένοι.

Shcherban Oleksandr/Shutterstock

Οι χνουδωτές καναπέδες τύπου cloud έχουν κατακλύσει τα social media τα τελευταία χρόνια με την ακαταμάχητα βελούδινη και ζεστή εμφάνισή τους.

Αυτοί οι μαλακοί καναπέδες μοιάζουν με το τέλειο μέρος για να βυθιστείτε και να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν την κατάλληλη υποστήριξη. Επιπλέον, δεν διατηρούν πάντα το σχήμα τους – τα μαξιλάρια με πουπουλένια φτερά μπορούν να συμπιεστούν αφού καθίσουν πολύ.

Εάν επενδύετε σε έναν καναπέ υψηλής ποιότητας, αναζητήστε κάτι που είναι πιο πιθανό να αντέξει με την πάροδο του χρόνου. Επιλέξτε μαξιλάρια γεμάτα με αφρό υψηλής ελαστικότητας.

Τα λευκά μαξιλάρια εξωτερικού χώρου φαίνονται καθαρά για ακριβώς μία μέρα.

Arina P Habich/Shutterstock

Τα λευκά μαξιλάρια εξωτερικού χώρου είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη διαχρονική και κομψή εμφάνισή τους. Όμως, η πραγματικότητα απέχει πολύ από το να είναι ιδανική.

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αρχίσουν τα λευκά μαξιλάρια να φαίνονται βρώμικα και μη ελκυστικά, ειδικά αν δεν καθαρίζονται τακτικά. Μιλώντας για τον καθαρισμό – τα λευκά μαξιλάρια είναι επίσης πολύ δύσκολο να πλυθούν, ειδικά εάν είναι κατασκευασμένα από υλικό όπως καμβάς ή βαμβάκι όπου οι λεκέδες μπορούν να διεισδύσουν βαθιά.

Ακόμα κι αν είστε επιμελής στο να τα διατηρείτε καθαρά, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να φαίνονται φθαρμένα. Αν ψάχνετε για ένα μαξιλάρι που είναι ταυτόχρονα πρακτικό και κομψό, επιλέξετε ένα διακριτικό σχέδιο για να καλύψετε τις ατέλειες ή ένα σκούρο γκρι ύφασμα.

Πάρα πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια.

BCFC/Shutterstock

Η πραγματικότητα είναι ότι πάρα πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια καταλήγουν να φαίνονται ακατάστατα και παλιομοδίτικα στην πραγματική ζωή. Αντί να προσπαθείτε να στριμώξετε κάθε μαξιλάρι στον καναπέ σας, επιλέξετε μερικά μαξιλάρια υψηλής ποιότητας που συμπληρώνουν πραγματικά τον καλά επιμελημένο χώρο σας.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Είναι Δημοφιλείς το 2023 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 32

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αυτό Είναι Το Μυστικό Υπερόπλο για τον Καθαρισμό Λεκέδων Μακιγιάζ από τα Ρούχα

8 Εκπληκτικά Πράγματα για το Σώμα σας που Σίγουρα Δεν Ξέρατε

8 Εκπληκτικά Πράγματα για το Σώμα σας που Σίγουρα Δεν Ξέρατε