in , , , , ,

Μέχρι και 500 Δολάρια τη φορά: Τώρα Μπορούμε να Δωρίσουμε τα Κόπρανά μας και Ισως να Σώσουμε μια Ζωή

Μέχρι και 500 Δολάρια τη φορά: Τώρα Μπορούμε να Δωρίσουμε τα Κόπρανά μας και Ισως να Σώσουμε μια Ζωή
Μέχρι και 500 Δολάρια τη φορά: Τώρα Μπορούμε να Δωρίσουμε τα Κόπρανά μας και Ισως να Σώσουμε μια Ζωή

Είναι φυσιολογικό να αφοδεύετε 3 φορές την ημέρα έως 3 την εβδομάδα και διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τα κόπρανα μας είναι μια σημαντική ένδειξη για τη συνολική υγεία μας. Αν και ο κύριος σκοπός τους είναι να απαλλάξουν το σώμα από απόβλητα, μπορεί να διαδραματίσει έναν άλλο ρόλο, που θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει τη ζωή κάποιου άλλου. 6 Ασυνήθιστοι Τρόποι με τους Οποίους το Σώμα σας Προειδοποιεί ότι Κάτι Συμβαίνει

© Pulp Fiction / Miramax and co-producers

Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι μεταμοσχεύσεις κοπράνων είναι μια σύγχρονη εφεύρεση, αλλά η ιστορία λέει το αντίθετο. Η ιδέα μπορεί να βρεθει πριν από 1.700 χρόνια, όταν ένας αρχαίος Κινέζος ερευνητής, ο Ge Hong, χρησιμοποίησε την «κίτρινη σούπα» για να θεραπεύσει τους ασθενείς του που έπασχαν από διάρροια.

Εν ολίγοις, η μεταμόσχευση μικροβίων κοπράνων ή FMT σημαίνει μεταφορά των κοπράνων ενός υγιούς ατόμου στα έντερα ενός άρρωστου ατόμου, αποκαθιστώντας την ισορροπία των υγιών βακτηρίων του. Όταν έχουμε αρκετά καλά βακτήρια στο έντερο μας, τα κακά βακτήρια που προκαλούν ασθένειες μπορούν να διατηρηθούν υπό έλεγχο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας να καταπολεμήσει τις παρούσες λοιμώξεις και ίσως ακόμη και μελλοντικές.

Δείτε ακόμη Τι Μπορούν να Πουν τα Κόπρανα του Κατοικίδιού σας για την Υγεία του

© Laura Ritchie / Flickr.com, © CC BY 2.0

Η Human Microbes, μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2020, είναι ένα δίκτυο δωρητών κοπράνων που έχει θέσει στόχο να βρίσκει δότες κοπράνων υψηλής ποιότητας που θα μπορούσαν να είναι πολύ αποτελεσματικοί έναντι πολλών χρόνιων ασθενειών.

Μπορείτε να πληρώνεστε 500 $ ανά δωρεά κοπράνων ή αν δωρίζετε κάθε μέρα, μπορείτε να κερδίσετε έως 180.000 $ ετησίως. Η δωρεά είναι εντελώς ανώνυμη και όλα τα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε εδώ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© emilia_clarke / Instagram

Ποια είναι η παγίδα, αναρωτιέστε; Η εταιρεία αναζητά το 0,1% των ατόμων που είναι αρκετά υγιή ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις ως δότες κοπράνων υψηλής ποιότητας. Εάν είστε ένας από αυτούς και πιστεύετε ότι η αμοιβή δεν σας καλύπτει, μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε τιμή θέλετε. Η εταιρεία Human Microbes πιστεύει ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς εσάς και θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Δείτε επίσης Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, ποια βότανα το καθαρίζουν;

photo

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μωβ κουζίνες,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση

32 Ιδέες για Μωβ Κουζίνες

εύκολες ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση τοίχου,διακόσμηση,

27 Εύκολες Ιδέες Διακόσμησης για να Ενσωματώσετε στο Μοντέρνο Σπίτι σας