Σήμερα θα φτιάξουμε ένα φαγητό για μπουφέ που μοσχοβολάει παράδοση και συνδυάζει την παραδοσιακή συνταγή του μουσακά με την σφολιάτα και το σουφλέ.
Περιεχόμενα Άρθρου
Μουσακάς σε Σφολιάτα Συνταγή
- φύλλο σφολιάτας 1
- πατατες 3-4
- ελαιολαδο 2-3 κουταλιές της σούπας
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- μελιτζάνα 3-4
- ελαιολαδο 2-3 κουταλιές της σούπας
- αλατι Κατά βούληση
- ζαχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού
- πιπέρι Κατά βούληση
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γραμμάρια
- κρεμμυδι 2
- σκορδο 2 σκελίδες
- σάλτσα ντομάτας 1 κονκασέ
- πελτές ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας
- ζαχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού
- κρασι 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- δάφνη 1 φύλλο
- κανελά 1 πρέζα
- ελαιολαδο ¼ της κούπας
- Γάλα φρέσκο 900 ml (3 και ¾ της κούπας)
- βουτυρο 120 γραμμάρια
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γραμμάρια
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα
- κρόκους αυγού 2
- παρμεζανα 100 γραμμάρια
- φρυγανιά Κατά βούληση τριμμένη
- ασπραδια 1
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Syntagesgiaolous.gr
Visited 1 times, 1 visit(s) today
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο
Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!