in , ,

5 Λόγοι για τους Οποίους οι Ελκυστικοί Ανθρωποι Τείνουν να Είναι Εργένηδες

5 Λόγοι για τους Οποίους οι Ελκυστικοί Ανθρωποι Τείνουν να Είναι Εργένηδες
5 Λόγοι για τους Οποίους οι Ελκυστικοί Ανθρωποι Τείνουν να Είναι Εργένηδες

Μπορεί να φαίνεται ότι το να είσαι απίστευτα ελκυστικός οδηγεί τη ζωή σου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Όλα φαίνεται να δίνονται σε αυτούς τους ανθρώπους στο πιάτο. Είναι επίσης πιο εύκολο να βρείτε έναν φίλο ή φίλη των ονείρων σας όταν είστε ευχάριστοι στο μάτι. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι όμορφοι άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν συντρόφους, παρόλο που μπορεί να δίνουν την αντίθετη εντύπωση. Οι Άντρες Αποκαλύπτουν ποιο Χρώμα Μαλλιών Βρίσκουν πιο Ελκυστικό και Γιατί

Η ομορφιά τους είναι εκφοβιστική.

© Baywatch / Paramount Pictures and co-producers

Είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσετε σε ένα «κορίτσι της διπλανής πόρτας» παρά σε ένα εκπληκτικό σούπερ μόντελ. Στο τέλος, οι άντρες ανυπομονούν να μιλήσουν με υπέροχες γυναίκες και τα κορίτσια προτιμούν άνδρες με μέση εμφάνιση. Οι άντρες εξηγούν ότι αποφεύγουν να μιλούν με όμορφα κορίτσια για να προστατευτούν από την απόρριψη και τη βλάβη της αυτοεκτίμησης. Υποθέτουν ότι θα έρθει κάποιος με καλύτερη εμφάνιση, οπότε δεν αξίζει καν να προσπαθήσουν.

Θεωρούνται ως πιθανοί άπιστοι.

© Dorian Gray / Alliance Films and co-producers

Κάποιες μπορεί να ανησυχούν μήπως μείνει πιστός ο όμορφος σύντροφός τους. Οι λιγότερο ελκυστικοί τύποι, ωστόσο, συμπληρώνουν την εμφάνισή τους με ευγένεια και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ότι τις εκτιμούν περισσότερο.

Δείτε ακόμη Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Ερωτεύεστε

Όλοι νομίζουν ότι έχουν ήδη σύντροφο.

zz/RE/Westcom/STAR MAX/IPx/Associated Press/East News, Richard Shotwell/Invision/East News

Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι ένα ελκυστικό άτομο μπορεί να είναι ελεύθερο. Άντρες και κορίτσια δεν σκέφτονται καν να πλησιάσουν τον πιθανό σύντροφο των ονείρων τους.

Έχουν θέματα εμπιστοσύνης.

© The Proposal / Touchstone Pictures and co-producers

Τα ελκυστικά κορίτσια ανησυχούν ότι οι σύντροφοι τους μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για να καμαρώσουν μπροστά στους φίλους του. Εξάλλου, οι όμορφοι άνθρωποι συχνά κρίνονται για την εμφάνισή τους και οι άνθρωποι μπορούν να ξεχάσουν την προσωπικότητά τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θεωρούνται σνομπ.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είναι ντροπαλοί και ελκυστικοί ταυτόχρονα. Ένας χρήστης του Reddit είπε μια ιστορία: «Βγήκα για να βοηθήσω έναν φίλο σε μια εκδήλωση και μου σύστησε πολλούς ανθρώπους που εργάζονται στην έκθεση. Τους μίλησα όμορφα, μετά κάθισα σε ένα μέρος που δεν θα ενοχλούσα κανέναν, αφού ήταν απασχολημένοι με την πώληση των χειροτεχνιών τους σε ανθρώπους. Λίγο αργότερα, ο φίλος μου μού είπε ότι όλοι με θεωρούσαν αλαζονικό γιατί κάθισα μακριά από όλους».

Δείτε επίσης Γιατί Βλέπετε τον Εαυτό σας Διαφορετικά από τους Άλλους. Ο φόβος και ο τρόπος ζωής μας επηρεάζουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα Καλύτερα Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Δεν Χρειάζονται Καλή Αποστράγγιση

Τα Καλύτερα Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Δεν Χρειάζονται Καλή Αποστράγγιση

ολόλευκη διακόσμηση σαλονιού,ιδέες ολόλευκης διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Λευκά Σαλόνια: 47 Ιδέες Ολόλευκης Διακόσμησης Σαλονιού