in , , , ,

10 Απλες Συμβουλές για να Αποκτήσετε το Μανικιούρ των Ονείρων σας

μανικιούρ,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα νυχιών,
μανικιούρ,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα νυχιών,

Πολλές γυναίκες προτιμούν να εμπιστεύονται την περιποίηση των νυχιών τους σε επαγγελματίες. Αλλά αξίζει να έχετε υπόψη μερικές απλες συμβουλές για να έχετε τα τέλεια αποτελέσματα στο μανικιούρ σας. 13 Πράγματα που Υποδηλώνουν ότι Πρέπει να Αποφύγετε τον Μανικιουρίστα σας

Μην πηγαίνετε πολύ νωρίς στο ραντεβού σας.

brightside

Σίγουρα, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να καθυστερείτε γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή ολόκληρου του προγράμματος του μανικιουρίστα. Αλλά το να πάτε πολύ νωρίς σε ένα ραντεβού μπορεί να είναι εξίσου κακό. Συνήθως, τα σαλόνια ομορφιάς έχουν πολύ σφιχτό πρόγραμμα, οπότε με το να εμφανιστείτε πολύ νωρίς, μπορεί να τους στερήσετε το μοναδικό διάλειμμα που έχουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επομένως, είναι καλύτερο να πάτε στην ώρα σας.

Εάν δεν σας αρέσει το σχέδιο των νυχιών σας, πείτε το αμέσως.

© Evgeniia Zakharishcheva / Shutterstock.com

Ας υποθέσουμε ότι έχετε επιλέξει κόκκινο βερνίκι νυχιών και ο μανικιουρίστας έχει ήδη καλύψει ένα από τα νύχια σας με αυτό. Ξαφνικά όμως συνειδητοποιείτε ότι το πράσινο χρώμα θα ταιριάζει πολύ καλύτερα στη διάθεσή σας. Μην φοβάστε να πείτε ότι έχετε αλλάξει γνώμη. Είναι καλύτερο να το κάνετε στην αρχή της διαδικασίας και όχι όταν έχει σχεδόν τελειώσει.

Μην προσπαθήσετε να βοηθήσετε τον μανικιουρίστα μετακινώντας τα δάχτυλά σας ή τεντώνοντάς τα δάχτυλά σας.

© Michelle Aleksa / Shutterstock.com

Μερικοί πελάτες πιστεύουν ότι βοηθούν τον μανικιουρίστα τους μετακινώντας τα χέρια ή τα δάχτυλά τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά στην πραγματικότητα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε το χέρι σας και να τον αφήσετε να το κινήσει όπως χρειάζεται.

Σταματήστε να κοιτάτε το τηλέφωνό σας.

brightside

Φυσικά, εάν έχετε μια επείγουσα κλήση, είναι εντάξει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το μανικιούρ σας. Αλλά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα να στέλνετε μηνύματα ασταμάτητα, να κάνετε κύλιση στη ροή ειδήσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να παίζετε παιχνίδια. Γιατί έτσι το φρέσκο βερνίκι νυχιών σας μπορεί να καταστραφεί. Και δεύτερον, ο μανικιουρίστα σας μπορεί να αποσπαστεί και η διαδικασία σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Μην κόβετε τα νύχια σας πριν το μανικιούρ.

brightside

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα νύχια σας είναι πολύ μακριά. Είναι δουλειά του μανικιουρίστα να φορμάρει τα νύχια σας και να τα κάνει να φαίνονται υπέροχα. Αλλά να έχετε κατά νου ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να δουλέψει με πολύ κοντά νύχια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Ακρυλικά Νύχια: Τι είναι και πόσο κοστίζουν – 20 φοβερά σχέδια για να απογειώσετε το μανικιούρ σας

Αλλά είναι πολύ καλό να φροντίζετε τα νύχια σας στο σπίτι.

brightside

Είναι απολύτως αποδεκτό να ενυδατώσετε τα πετσάκια σας ή να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι στο σπίτι. Προσπαθήστε όμως να μην αφαιρέσετε τα πετσάκια σας αμέσως πριν την επίσκεψή σας για μανικιούρ. Μπορεί να τραυματίσετε κατά λάθος το λεπτό δέρμα γύρω από τα νύχια σας και δεν είναι ασφαλές να κάνετε μανικιούρ εάν έχετε ανοιχτές πληγές ή γρατσουνιές.

Μην αφαιρείτε το βερνίκι μόνοι σας.

brightside

Δεν είναι ασφαλές να αφαιρέσετε μόνοι σας το τζελ βερνίκι γιατί μπορεί να καταστρέψετε τις πλάκες των νυχιών σας ή να τις αποδυναμώσετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο μανικιουρίστα σας θα σοκαριστεί από την εμφάνιση των μεγάλων νυχιών σας. Είναι δουλειά του να κάνει τα νύχια σας να φαίνονται τέλεια.

Προσπαθήστε να αποφασίσετε τι στυλ και χρώμα θέλετε να έχουν τα νύχια σας πριν από το ραντεβού σας.

brightside

Είναι καλύτερο να γνωρίζετε ακριβώς πώς θέλετε να είναι το στυλ των νυχιών σας πριν κάνετε ένα μανικιούρ. Οι επαγγελματίες συνήθως έχουν εκατοντάδες χρώματα βερνικιών νυχιών και διάφορα διακοσμητικά για να διαλέξετε, οπότε μπορεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να διαλέξετε αυτό που θέλετε.

Βρείτε μια φωτογραφία με το επιθυμητό σχέδιο νυχιών για να το δείξετε στον μανικιουρίστα σας.

brightside

Κάθε μανικιουρίστας συνήθως χρησιμοποιεί τη δική του τεχνική, επομένως είναι απίθανο να μπορέσει να αναδημιουργήσει τέλεια το σχέδιο που του δείχνετε (ειδικά, αν είναι πραγματικά πολύπλοκο). Ωστόσο, η φωτογραφία θα τους διευκολύνει να καταλάβουν πώς θέλετε να είναι το στυλ των νυχιών σας. Μερικοί μάλιστα ζητούν από τους πελάτες τους να τους δείξουν φωτογραφίες του επιθυμητού σχεδίου.

Εάν είναι δυνατόν, μην πάρετε τα παιδιά σας μαζί σας.

© Oleksandr Nagaiets / Shutterstock.com

Ακόμα κι αν ο μανικιουρίστας σας εργάζεται στο σπίτι, δεν είναι η καλύτερη ιδέα να φέρετε παιδιά. Πρώτον, δεν είναι ασφαλές για ένα παιδί επειδή μπορεί να εισπνεύσει χημικές ουσίες ή σκόνη κατά τη διαδικασία αφαίρεσης βερνικιού νυχιών. Δεύτερον, τα νήπια και τα μικρά παιδιά είναι περίεργα και μπορεί να αρπάξουν οτιδήποτε βρίσκουν ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένων των αιχμηρών εργαλείων που χρησιμοποιεί.

Ωστόσο, υπάρχουν σαλόνια ομορφιάς που διαθέτουν χώρο προορισμένο για παιδιά. Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε το παιδί σας στο σπίτι, προσπαθήστε να βρείτε ένα σαλόνι σαν αυτό. Έτσι, όσο είστε έξω, το παιδί σας μπορεί να είναι απασχολημένο παίζοντας ή ζωγραφίζοντας.

Δείτε επίσης 12 εξαιρετικά κόλπα για το πιο τέλειο μανικιούρ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μοντέρνα country διακόσμηση σπιτικού γραφείου,ιδέες μοντέρνας country διακόσμησης σπιτικού γραφείου,διακόσμηση σπιτικού γραφείου,ιδέες διακόσμησης σπιτικού γραφείου

25 Ιδέες Μοντέρνας Country Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

15 Ιδέες για να Διακοσμήσετε τον Τοίχο Εσωτερικής Σκάλας

15 Ιδέες για να Διακοσμήσετε τον Τοίχο Εσωτερικής Σκάλας