in , , ,

Ο Κανόνας των 2 Ωρών είναι το Μυστικό του Αϊνστάιν και Μπορείτε να τον Εξασκήσετε Σήμερα

Ο Κανόνας των 2 Ωρών είναι το Μυστικό του Αϊνστάιν και Μπορείτε να τον Εξασκήσετε Σήμερα
Ο Κανόνας των 2 Ωρών είναι το Μυστικό του Αϊνστάιν και Μπορείτε να τον Εξασκήσετε Σήμερα

Στις μέρες μας, μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι ο χρόνος που δεν κάνουν τίποτα είναι αντιπαραγωγικός, αλλά η εμπειρία μεγάλων μυαλών και οι μελέτες αποδεικνύουν το αντίθετο. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν χρησιμοποιούσε τον κανόνα των 2 ωρών που τον οδήγησε τελικά να δημιουργήσει τη διάσημη θεωρία της σχετικότητας. Αφού Διαβάσετε Αυτό Δεν Θα Χρησιμοποιήσετε Ποτέ Ξανά το Κινητό Τηλέφωνο στην Τουαλέτα

Ο Αϊνστάιν έκανε «πειράματα σκέψης».

© mirandakerr / instagram, © Michael W. Gorth / Wikimedia Commons

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πολλά πειράματα σκέψης. Για παράδειγμα, για τη γενική θεωρία της σχετικότητας, διεξήγαγε φανταστικά πειράματα που αποτελούνταν από ένα άτομο να πέφτει από μια στέγη και να επιταχύνει ανελκυστήρες. Οι πιο διάσημες θεωρίες του, που καθιέρωσαν τα θεμέλια της σύγχρονης φυσικής, ήταν απλώς ένα μέρος της φαντασίας του!

Μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Αϊνστάιν και να διεξάγουμε πειράματα στο κεφάλι μας, όπως να φανταζόμαστε όλες τις πιθανές επιλογές και τα αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης κατάστασης και να αναρωτιόμαστε: «Αν το κάνω αυτό, τι θα συμβεί;»

Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί.

© The Big Short / Regency Enterprises

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να σταματήσετε, να σκεφτείτε και να αναλύσετε πού βρίσκεστε στη ζωή, να καταλάβετε εάν είστε ικανοποιημένοι με τους στόχους σας και να προσδιορίσετε ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια — τότε απλώς αφήστε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Μπορεί να σας κάνει πιο παραγωγικούς όταν αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε μη τυπικές καταστάσεις ή να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες.

Δείτε ακόμη Εύκολες Ασκήσεις για να Διατηρείτε το Μυαλό σας σε Εγρήγορση σε Κάθε Ηλικία

Κάντε ερωτήσεις στον εαυτό σας.

© Marcus Aurelius / pexels.com, © Marcus Aurelius / pexels.com

Για μερικούς ανθρώπους, το να περνούν 2 ώρες στο Facebook φαίνεται φυσιολογικό, αλλά το να ξοδέψουν 2 ώρες την ημέρα για στοχασμό το θεωρούν είναι υπερβολικό. Εάν συμφωνείτε με αυτήν την ιδέα, αυτό μπορεί να βοηθήσει. Μπορείτε να πάρετε ένα στυλό και ένα σημειωματάριο και να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις όπως: «Τι στόχους έχω ή δεν έχω πετύχει;», «Μπορώ να επιταχύνω τη διαδικασία επίτευξης των στόχων μου;», «Νιώθω έμπνευση;» ή “Πού θα δω τον εαυτό μου τους επόμενους 6 μήνες;”

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πηγαίνετε μια βόλτα και απολαύστε τη φύση.

© Wild / Fox Searchlight Pictures

Μια βόλτα μόνοι σε ένα πάρκο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σκεφτείτε καλά πράγματα για τα οποία συνήθως δεν έχετε χρόνο. Σύμφωνα με μια έρευνα, το να περνά κανείς χρόνο στη φύση είναι επίσης εξαιρετικό για την ψυχική υγεία, αυξάνει τη δημιουργικότητα και ενισχύει την επίλυση προβλημάτων.

Γράψτε στον εαυτό σας ένα γράμμα.

© Letters to Juliet / Summit Entertainment, © Dear John / Relativity Media

Το να γράφετε γράμματα είναι πολύ θεραπευτικό. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για ενδοσκόπηση, καθώς μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας (τόσο ως αφηγητής όσο και ως ακροατής), να βγάλετε νέα μη προφανή συμπεράσματα και να κοιτάξετε το παρελθόν και το μέλλον.

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο Northwestern έδειξε ότι η καταγραφή των σκέψεών σας για το μακρινό μέλλον είναι πολύ πιο χρήσιμη από το να μην τις γράφετε. Μπορεί να σας ωθήσει να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε τους στόχους σας και να επιμείνετε σε αυτό.

Δείτε επίσης 3 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Μόλις Ξυπνήσετε για να Ειστε σε Εγρήγορση Όλη την Ημέρα, Σύμφωνα με έναν Νευροεπιστήμονα του Στάνφορντ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φροντίδα Μαλλιών στο σπίτι Χωρίς Χρήματα: 5 Σπιτικά Conditioner για Κατεστραμμένα Μαλλιά

Φροντίδα Μαλλιών στο σπίτι Χωρίς Χρήματα: 5 Σπιτικά Conditioner για Κατεστραμμένα Μαλλιά

Αυτό είναι το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Βγαλμένο από Σενάριο Θυμίζει Παρίσι και Νέα Υόρκη

Αυτό είναι το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Βγαλμένο από Σενάριο Θυμίζει Παρίσι και Νέα Υόρκη