in , , , ,

Προσοχή: Τι Μπορείτε να Κάνετε για να Προστατέψετε το Σπίτι σας από Διάρρηξη τα Χριστούγεννα

Προσοχή: Τι Μπορείτε να Κάνετε για να Προστατέψετε το Σπίτι σας από Διάρρηξη τα Χριστούγεννα
Προσοχή: Τι Μπορείτε να Κάνετε για να Προστατέψετε το Σπίτι σας από Διάρρηξη τα Χριστούγεννα

Στατιστικά, οι περισσότερες διαρρήξεις συμβαίνουν στις 5, 6, 11, 17 και 18 Δεκέμβρη αργά το απόγευμα/νωρίς το απόγευμα. Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβετε, καθώς το σπίτι σας είναι πιθανότατα γεμάτο με νέα δώρα και άλλα ακριβά gadget που πήρατε στα τέλη Νοεμβρίου και τον Δεκέμβριο. Έχοντας αυτό υπόψη, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες από το σπίτι σας τις γιορτές των Χριστουγέννων. 10 Σημάδια ότι το Σπίτι σας Παρακολουθείται από Διαρρήκτες

Τοποθετήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μακριά από τα παράθυρά σας.

brightside

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να εμφανίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους τοποθετώντας το δίπλα σε ένα παράθυρο. Επίσης, πολλές φορές, θα κρατούν τα δώρα τους κάτω από το δέντρο για μέρες μέχρι να έρθει η ώρα να τα ανοίξουν. Εάν συμβαίνει αυτό, οι διαρρήκτες μπορούν γρήγορα να εντοπίσουν αυτά τα αντικείμενα αξίας και να αρχίσουν να παρακολουθούν το σπίτι σας για να δουν πότε φεύγετε, ώστε να σας διαρρήξουν. Είναι καλύτερα να κρατάτε τα δώρα σας σε μια καλά προστατευμένη περιοχή.

Ρυθμίστε τα φώτα του δέντρου με χρονοδιακόπτη.

brightside

Είτε λείπετε για διακοπές είτε στο σπίτι, θα ήταν καλή ιδέα να πάρετε ένα χρονοδιακόπτη και να το συνδέσετε στα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας. Θα σας φανεί χρήσιμο όταν επισκέπτεστε κάποιον άλλον για λίγες ώρες και το σπίτι είναι αφύλακτο. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαίνεται ότι κάποιος είναι μέσα και οι διαρρήκτες μπορεί να το σκεφτούν δύο φορές πριν διαρρήξουν.

Μην δημοσιεύετε πάρα πολλά στα κοινωνικά μέσα.

© Mactrunk / Depositphotos

Εάν κάποιος έχει στοχεύσει εσάς και το σπίτι σας ειδικά, το πιθανότερο είναι ότι σας εντόπισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να σας στόχευσαν επειδή μοιράζεστε υπερβολικά τον πλούτο σας στο διαδίκτυο. Έτσι, όποτε λείπετε και δημοσιεύετε για τις δραστηριότητές σας, θα γνωρίζουν πότε το σπίτι σας είναι άδειο. Εάν θέλετε να αναρτήσετε κάτι, περιμένετε για λίγο μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι.

Δείτε ακόμη 23 Ιδιοφυείς Κρυψώνες για Πολύτιμα Αντικείμενα

Μην αφήνετε κρυμμένο κλειδί έξω από το σπίτι σας.

brightside

Το να έχετε ένα κλειδί κρυμμένο έξω από το σπίτι σας είναι το παλαιότερο «μυστικό» που όλοι γνωρίζουν. Ακόμα κι αν ένας διαρρήκτης δεν ξέρει πού το κρατάτε , μπορεί να κάνει εικασίες και τελικά να το βρει. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να αφαιρέσετε το κρυφό κλειδί και να το δώσετε σε έναν έμπιστο γείτονα για να το κρατήσει μέχρι να επιστρέψετε ή για να μπορεί να ελέγχει το σπίτι σας κάθε μέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τραβήξτε φωτογραφίες όλα τα τιμαλφή σας πριν φύγετε.

brightside

Θα σας βοηθούσε αν ήσασταν επίσης προετοιμασμένοι για κάποιον να εισβάλει στο σπίτι σας και να κλέψει πολύτιμα αντικείμενα. Ένα εύλογο προληπτικό μέτρο θα ήταν να τραβήξετε φωτογραφίες με τα τιμαλφή σας, όπως κοσμήματα, έργα τέχνης και ηλεκτρονικές συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε ακριβώς τι λείπει όταν επιστρέψετε και μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες με την αστυνομία. Είναι πολύ πιο εύκολο γι’ αυτούς να εντοπίζουν κλεμμένα προϊόντα μέσω εικόνων παρά μέσω περιγραφών.

Αποθηκεύστε εργαλεία, εξοπλισμό κήπου και σκάλες σε ένα υπόστεγο ή γκαράζ.

brightside

Οι διαρρήκτες συχνά κοιτούν τριγύρω για να βρουν κάτι που θα τους βοηθήσει να μπουν μέσα στο σπίτι σας, όπως μια σκάλα ή άλλα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ανοίξουν ένα παράθυρο ή μια πόρτα. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να φυλάξετε όλα αυτά τα εργαλεία μέσα σε ένα υπόστεγο ή ένα γκαράζ που είναι κλειδωμένο με ασφάλεια.

Αυτό θα κάνει τη ζωή ενός διαρρήκτη πολύ πιο δύσκολη και θα του πάρει περισσότερο χρόνο για να βρει μια λύση. Εν τω μεταξύ, μπορεί να περάσει ένας γείτονας ή ένα αυτοκίνητο να σταματήσει εκεί κοντά και να τον κάνει να τραπεί σε φυγή.

Μη συνδέετε τα εξωτερικά σας φώτα μέσω ενός παραθύρου.

brightside

Οι άνθρωποι συχνά συνδέουν τα εξωτερικά φώτα τους μέσω προεκτάσεων μέσα από τα σπίτια τους μέσω των παραθύρων. Έτσι, φυσικά, τα παράθυρα μπορεί να μην μπορούν να κλείσουν σωστά, κάτι που θα κάνει τη δουλειά ενός διαρρήκτη πολύ πιο εύκολη. Για να διατηρήσετε εσάς και το σπίτι σας ασφαλή, αγοράστε ένα φως που λειτουργεί με μπαταρία ή βάλτε μια γεννήτρια συνδεδεμένη στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε την Πόρτα του Υπνοδωματίου σας Ανοιχτή τη Νύχτα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 16

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χριστουγεννιάτικα στεφάνια με κορνίζες,χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,Χριστούγεννα,γιορτές,

36 Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια με Κορνίζες

μυστικά ομορφιάς των Αζτέκων,περίεργα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

6 Μυστικά Ομορφιάς από την Αυτοκρατορία των Αζτέκων