in , , ,

Γιατί οι Φυσικές Ξανθές Είναι Τόσο Μοναδικές

Γιατί οι Φυσικές Ξανθές Είναι Τόσο Μοναδικές
Γιατί οι Φυσικές Ξανθές Είναι Τόσο Μοναδικές

Διάσημες ξανθιές όπως η Μέριλιν Μονρόε, η Γκουέν Στέφανι και η Ρις Γουίδερσπουν δεν γεννήθηκαν στην πραγματικότητα ξανθιές. Αλλά υπάρχει κάτι ελκυστικό που κάνει τις γυναίκες να επιλέγουν να βάψουν ξανθά τα μαλλιά τους. Όμως μόνο οι φυσικές ξανθές είναι τόσο μοναδικές για μερικούς ξεχωριστούς λόγους. Γιατί οι Άνθρωποι με Μπλε Μάτια Είναι Τόσο Μοναδικοί

Μόνο το 5% των Ευρωπαίων και των Βορειοαμερικανών είναι φυσικές ξανθιές.

© taylorswift / instagram, © taylorswift / instagram

Το να γεννιέσαι με ξανθιά μαλλιά είναι τόσο σπάνιο που συναντάται σχεδόν αποκλειστικά στην Ευρώπη και την Ωκεανία. Καθώς τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά τείνουν να σκουραίνουν με την πάροδο του χρόνου, οι γυναίκες με ανέγγιχτα ξανθά μαλλιά είναι ακόμα πιο μοναδικές.

Οι φυσικές ξανθιές με σκούρο δέρμα είναι σπάνιες, αλλά υπάρχουν.

© Graham Crumb / Wikimedia Commons

Οι άνθρωποι της Μελανησίας, μιας ομάδας νησιών κοντά στην Αυστραλία, έχουν μερικά από τα πιο σκούρα δέρματα εκτός Αφρικής. Και περίπου το 5%-10% αυτών έχουν φυσικά ξανθά μαλλιά.

Τα ξανθά μαλλιά είναι αποτέλεσμα μετάλλαξης.

© depositphotos.com, © Graham Crumb / Wikimedia Commons

Πιστεύεται ότι τα ξανθά μαλλιά δεν εξελίχθηκαν μία, αλλά δύο φορές. Με την εξέλιξη του ανοιχτού δέρματος ήρθε και η εξέλιξη των ανοιχτόχρωμων μαλλιών στη Βόρεια Ευρώπη. Ωστόσο, για μερικούς ανθρώπους από τα νησιά του Σολομώντα στη Μελανησία, προήλθαν από μία μόνο μετάλλαξη ενός συγκεκριμένου γονιδίου.

Δείτε ακόμη 9 Διαφορές Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών που Έχουν μια Απρόσμενη Εξήγηση

Οι άνθρωποι που γεννιούνται με ξανθά μαλλιά έχουν περισσότερες τρίχες.

© Courtesy Everett Collection / EAST NEWS

Έχουν περίπου 150.000 τρίχες σε σύγκριση με εκείνους με μαύρα, καστανά και κόκκινα μαλλιά, που μπορεί να έχουν περίπου 110.000, 100.000 ή 90.000 τρίχες, αντίστοιχα. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι τα μαλλιά εξελίχθηκαν εν μέρει για να προστατεύσουν το τριχωτό της κεφαλής από τις δυνητικά επιβλαβείς ακτίνες UV. Τα πιο σκούρα μαλλιά περιέχουν περισσότερη μελανίνη, η οποία παρέχει περισσότερη προστασία, επομένως δεν χρειάζονται τόσες τρίχες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι γυναίκες με χρυσά μαλλιά είναι πιο ελκυστικές.

© Life or Something Like It / 20th Century Studios

Μια σειρά από μελέτες έχουν δείξει ότι οι ξανθιές προσελκύουν περισσότερους άνδρες. Δεν έχει καν σημασία αν τα μαλλιά είναι απλώς περούκα. Είναι ενδιαφέρον ότι μια άλλη μελέτη ανακάλυψε ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με ξανθούς άντρες – δεν ήταν πιο επιτυχημένοι όταν ζητούσαν από γυναίκες να χορέψουν, για παράδειγμα.

Οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά πληρώνονται περισσότερο.

© Manny & Lo / Sony Pictures Classics, © Don Jon / Relativity Media

Μια μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ διαπίστωσε ότι οι ξανθιές κερδίζουν 7% περισσότερα από τις γυναίκες με άλλα χρώματα μαλλιών.

Παντρεύονται επίσης πλουσιότερους άνδρες.

© The Stepford Wives / Paramount Pictures

Η ίδια μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι οι ξανθιές γυναίκες παντρεύονται άντρες που κερδίζουν 6% περισσότερα από τους συζύγους άλλων γυναικών.

Δείτε επίσης Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε την Πόρτα του Υπνοδωματίου σας Ανοιχτή τη Νύχτα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για μαλακό δέρμα

Σπιτική Σκόνη Μπάνιου με Βότανα για να Εχετε Καθαρό Δέρμα σαν Μωρού

DIY πινακίδες κήπου,DIY κατασκευές κήπου,DIY διακοσμητικά κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,

24 Δημιουργικές DIY Ιδέες για Πινακίδες Κήπου