in ,

DIY Επαναχρησιμοποιήσιμη Σακούλα Ποπ Κορν για Φούρνο Μικροκυμάτων

DIY επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα ποπ κορν,DIY σακούλα ποπκ ορν για φούρνο μικροκυμάτων,diy κατασκευές,χρήσιμα
DIY Επαναχρησιμοποιήσιμη Σακούλα Ποπ Κορν για Φούρνο Μικροκυμάτων

Το ποπ κορν – όχι μόνο έχει υπέροχη γεύση αλλά μας συνδέει επίσης με ανθρώπους που αγαπάμε και περνάμε όμορφες στιγμές. Από το να μείνουμε μαζί σε έναν καναπέ βλέποντας ταινίες μέχρι να επευφημήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, τα ποπ κορν παίζουν μεγάλο ρόλο. Αλλά, αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε λιγότερα απόβλητα και να τρώτε λίγο πιο υγιεινά, μπορείτε να φτιάξετε μια οικολογική επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα ποπ κορν για φούρνο μικροκυμάτων. Φτιάξτε Εύκολα Μοναδικά DIY Μπλουζάκια

DIY Επαναχρησιμοποιήσιμη Σακούλα Ποπ Κορν για Φούρνο Μικροκυμάτων

Θα χρειαστείτε
Δύο κομμάτια 30 x 55 εκατοστών από 100% βαμβακερό ύφασμα
Καρφίτσες
Κοφτερό ψαλίδι
Μεζούρα

Πριν ξεκινήσετε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τόσο το ύφασμα όσο και η κλωστή είναι 100% βαμβάκι. Εάν χρησιμοποιείτε οτιδήποτε άλλο, υπάρχει πιθανότητα να λιώσει ή ακόμη και να προκαλέσει φωτιά στο φούρνο μικροκυμάτων.

Ευθυγραμμίστε τις άκρες των δύο κομματιών με τις καλές πλευρές στραμμένες μαζί. Καρφιτσώστε και ράψτε και στις τέσσερις πλευρές και αφήστε ένα άνοιγμα 7 εκατοστών σε μία από τις μακριές πλευρές.

Ψαλιδίστε τις γωνίες και γυρίστε την καλή πλευρά προς τα έξω τραβώντας το ύφασμα μέσα από το άνοιγμα. Σπρώξτε τις γωνίες με το δάχτυλό ή ένα ξυλάκι.

Πιάστε τις άκρες του ανοίγματος και πιέστε με ένα σίδερο. Καρφιτσώστε και ράψτε το άνοιγμα. Συνεχίστε να κάνετε εξώραφες σε όλες τις άκρες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διπλώστε 5 εκατοστά στο πάνω άκρο. Καρφιτσώστε στη θέση του. Φέρτε το κάτω άκρο προς τα πάνω και ταιριάξτε το με το πάνω άκρο. Καρφιτσώστε και ράψτε τις δύο πλευρές. Αφήστε το πάνω μέρος ανοιχτό.

Δείτε ακόμη 4 Εύκολες Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης Παλιών Ρούχων και Υφασμάτων

Για να δημιουργήσετε μια γωνία κουτιού, ευθυγραμμίστε την κάτω ραφή και την πλευρική ραφή για να δημιουργήσετε ένα ορθογώνιο τρίγωνο. Μετρήστε 4 εκατοστά από τη γωνία και καρφιτσώστε ευθεία προς τα κάτω από αυτό το σημείο. Αυτό θα γίνει η γραμμή ραφής. Επαναλάβετε στην άλλη κάτω γωνία. Ράψτε κατά μήκος της γραμμής ραφής.

Γυρίστε τη σακούλα το μέσα έξω, σπρώξτε προς τα έξω τις γωνίες και γυρίστε την πάνω άκρη για να κλείσει.

Για να φτιάξετε το ποπ κορν, ρίξτε 1/2 φλιτζάνι ποπ κορν, γυρίστε το πάνω άκρο και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 1/2 λεπτά.

Δείτε επίσης DIY Μπλουζάκια με Κηρομπογιές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παραθαλάσσια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες παραθαλάσσιας χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,Χριστούγεννα,γιορτές

60 Ιδέες Παραθαλάσσιας Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

σαλάτα με ποπ κορν,συνταγή για σαλάτα με ποπ κορν,συνταγή σαλάτας,αλμυρή συνταγή,νόστιμη συνταγή

Πώς να Φτιάξετε την Viral Σαλάτα με Ποπ Κορν