in , , , ,

8 Χρήσιμες Συμβουλές για να Είστε Πάντα η Βασίλισσα της Μόδας

μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Κάθε γυναίκα αισθάνεται σαν να είναι 18 ετών, αλλά η κοινωνική της θέση και ο ρόλος της στη ζωή αλλάζουν με την ηλικία: μπορεί να γίνει υπεύθυνο αφεντικό, στοργική μητέρα, στοργική σύζυγος, γυναίκα καριέρας και πολλά άλλα. Τα παιδικά ή εφηβικά ρούχα αρχίζουν να φαίνονται γελοία και ακατάλληλα. Επομένως, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε κομψά ρούχα που είναι φτιαγμένα για να αναδεικνύουν τις καλύτερες πλευρές σας ώστε να είστε πάντα η βασίλισσα της μόδας. 9 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνονται τα Ρούχα σας Ακριβά

Απλά μπλουζάκια

© instagram, © pinterest

Μπορείτε να φορέσετε μαύρα, άσπρα, γκρι και ανοιχτό ροζ μπλουζάκια χωρίς χυδαίες εικόνες και λόγια. Εξαιρέστε τα μπλουζάκια με μικρή στρογγυλή λαιμόκοψη. Εάν οι ώμοι σας είναι ανοιχτοί, τραβούν υπερβολική προσοχή, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε μπλουζάκια με μανίκια. Για να τονίσετε το σώμα σας, βάλτε το μπλουζάκι μέσα στο τζιν ή τη φούστα σας.

Υπερμεγέθη μαύρα πουλόβερ

© vplate, © beigerenegade

Όταν επιλέγετε ένα μεγάλο πουλόβερ, μην το παρακάνετε αν δεν θέλετε να μετατραπείτε σε ένα τεράστιο τσουβάλι. Το μαύρο είναι κολακευτικό και είναι κλασικό. Ο συνδυασμός ενός φαρδιού πουλόβερ και μιας στενής φούστας θα δημιουργήσει μια μοντέρνα εμφάνιση για μια ιδιαίτερη περίσταση.

Ποιοτικά τζιν

© fashiontasty, © whowhatwear

Τα τζιν είναι ένα πολύ δημοφιλές πράγμα στη γκαρνταρόμπα κάθε μοντέρνας γυναικας και δεν είναι πλέον μόνο για κορίτσια. Όταν επιλέγετε τζιν, είναι σημαντικό να βασίζετε την επιλογή σας στο σώμα σας αντί να προσπαθείτε να συμβαδίζετε με τις τελευταίες τάσεις. Το ψηλόμεσο τζιν θα αναδείξει τη σιλουέτα σας. Είναι μια καθολική επιλογή που ενισχύει τη θηλυκότητά σας και τραβά την προσοχή στις καμπύλες σας. Για όσες έχουν όμορφα πόδια, τα stretch τζιν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα κλασικά τζιν είναι υπέροχα για όσες έχουν περισσότερες καμπύλες.

Σακάκι

© stylemebykiradrury.wordpress, © howows

Ναι, αυτό το κομψό ρούχο είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση για ένα ελαφρύ παλτό. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορεί να έχει ένα σακάκι: ένα ανοιχτό κουμπί, μια διακόσμηση στα μανίκια ή τον γιακά και πολλά άλλα. Η πιο σημαντική σύσταση – επιλέξτε ένα κλασικό σκούρο χρώμα. Το βαθύ μπλε φαίνεται τέλειο γιατί μπορεί να ταιριάξει τόσο με ένα απλό λευκό μπλουζάκι όσο και με ένα όμορφο τζιν παντελόνι σχεδόν σε οποιοδήποτε χρώμα.

Δείτε ακόμη 6 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνεστε Εκλεπτυσμένες με Λίγα λεφτά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αξεσουάρ

© vplate, © freshideen

Τα ελαφριά, πρακτικά αβαρή κοσμήματα μπορούν να αναδείξουν το κομψό γούστο σας και να μην καταστρέψουν την εμφάνισή σας. Εάν επιλέξετε σωστά τα αξεσουάρ σας, όχι μόνο θα φαίνεστε νεότερες αλλά θα μπορείτε επίσης να αναδείξετε την τέλεια αίσθηση του στυλ σας.

Μποτάκια

© revolvechic, © wanelo

Τα μποτάκια έγιναν ευρέως δημοφιλή πριν από μερικά χρόνια και είναι μια πραγματικά καλή τάση. Μια σοφή επιλογή είναι αυτή που αναδεικνύει τη φυσική καμπύλη του αστραγάλου αλλά δεν καλύπτει τις γάμπες. Κάποιο στοιχείο διακόσμησης θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα: μια δαντέλα, ένα φερμουάρ, μερικές αγκράφες ή κάτι άλλο.

Γόβες

© carolinebianca.wixsite, © leseclaireuses

Οι γόβες είναι κλασικές για κάποιο λόγο. Δεν υπάρχει άλλος τύπος παπουτσιού που μπορεί να κάνει το γυναικείο πόδι πιο κομψό και ελκυστικό από τα παπούτσια με κοφτερό άκρο και λεπτό τακούνι. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα υψηλής ποιότητας ματ υλικό σκούρου χρώματος. Τέτοια παπούτσια θα φαίνονται υπέροχα με ένα βραδινό φόρεμα, κάνουν τα τζιν να φαίνονται πιο κομψά και να είστε σίγουροι ότι θα αναγκάσουν να γυρίσουν μερικά κεφάλια.

Εσώρουχα χωρίς ραφή

© depositphotos

Αν έχετε πραγματικά καλή σιλουέτα αλλά δεν φοράτε στενά τζιν επειδή φαίνονται τα εσώρουχά σας ή επειδή κάνουν το τζιν σας να φαίνεται τσαλακωμένο, η λύση σας είναι τα εσώρουχα χωρίς ραφή. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δει κανείς μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σας αν επιλέξετε το σωστό χρώμα. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να τονίσετε ορισμένα σημεία του σώματός σας και να μην φαίνεστε ακαλαίσθητη.

Δείτε επίσης 8 Μυστικά για να Φαίνεστε Παντα Άψογες με Οτιδήποτε Φοράτε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 15

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Λάθη που Κάνουν Πολλοί Άνθρωποι όταν Αγοράζουν Αυτοκίνητο

10 Λάθη που Κάνουν Πολλοί Άνθρωποι όταν Αγοράζουν Αυτοκίνητο

Γιατί Δεν Πρέπει να Περιμένουμε Μέχρι να Πεινάσουμε για να Φάμε

Γιατί Δεν Πρέπει να Περιμένουμε Μέχρι να Πεινάσουμε για να Φάμε