in , , , ,

13 Κόλπα για το Αυτοκινήτο που Μπορούν να Κάνουν την Οδήγηση πιο Άνετη

13 Κόλπα για το Αυτοκινήτο που Μπορούν να Κάνουν την Οδήγηση πιο Άνετη
13 Κόλπα για το Αυτοκινήτο που Μπορούν να Κάνουν την Οδήγηση πιο Άνετη

Όταν κάποιος αγοράζει ένα νέο αυτοκίνητο, το φροντίζει πολύ καλά στην αρχή, αλλά μετά από μερικές βόλτες με το σκύλο και τα παιδιά, οι περισσότεροι το παρατάνε. Αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα για να το αυτοκίνητό σας καθαρό και να κάνετε την οδήγηση πιο άνετη. 10 μέρη που απαγορεύεται να τοποθετούμε το κινητό μας τηλέφωνο

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να καθαρίσετε τους προβολείς.

Η οδοντόκρεμα είναι καλή για τα δόντια επειδή έχει λειαντικά σωματίδια που μπορούν επίσης να βοηθήσουν πολύ με τη βρωμιά στους προβολείς. Τοποθετήστε ταινία στην περιοχή γύρω από το φως για να μην καταστρέψετε το χρώμα. Κάντε το ίδιο πράγμα που κάνετε με τον καθρέφτη και το παρμπρίζ — βάλτε λίγη από την οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι και σκουπίστε τα φώτα με κυκλικές κινήσεις.

Ελαφρόπετρα για τρίχωμα ζώων.

Αν σας αρέσει να βγάζετε τα κατοικίδιά σας για βόλτες, ξέρετε πόσο τρίχωμα μένει συνήθως στο πάτωμα και στα καθίσματα. Δεν μπορείτε να πηγαίνετε στο πλυντήριο κάθε μέρα, αλλά ένα κομμάτι ελαφρόπετρας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Τρίψτε την στο ύφασμα προς μία κατεύθυνση και μετά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Χανζαπλάστ για ρωγμές στο γυαλί.

Λίγο βερνίκι νυχιών δεν βοηθά στην επισκευή ρωγμών ενός παρμπρίζ. Μια προσωρινή λύση είναι να τοποθετήσετε ένα χανζαπλάστ.

Ελαιόλαδο για τον καθαρισμό του ταμπλό.

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα κομμάτι ύφασμα και τρίψτε το στο ταμπλό. Θα λάμπει σαν να αγοράσατε μόλις το αυτοκίνητό σας. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν χρειάζεστε ειδικά προϊόντα καθαρισμού, απλώς κάτι που έχετε ήδη στην κουζίνα.

Προετοιμάστε τους υαλοκαθαριστήρες.

© Little Adventures / Shutterstock.com

Οι υαλοκαθαριστήρες σας χρειάζονται κάποια ειδική προετοιμασία — τοποθετήστε λίγο καθαριστικό τζαμιών σε ένα κομμάτι ύφασμα και πλύνετε τους υαλοκαθαριστήρες με αυτό. Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα όταν ταξιδεύετε με χιονισμένο ή βροχερό καιρό. Και για να αποτρέψετε το τρίξιμο, βάλτε λίγο σπρέι σιλικόνης στα κινούμενα μέρη και οι υαλοκαθαριστήρες θα λειτουργήσουν αθόρυβα. Άλλο ένα έξυπνο κόλπο είναι να βάλετε κάλτσες στους υαλοκαθαριστήρες τη νύχτα για να μην παγώνουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν πρόκειται να χιονίσει, ετοιμάστε το αυτοκίνητο εκ των προτέρων.

Για να μην προσπαθειτε να σπάσετε τον πάγο στο παρμπρίζ εάν πρόκειται να χιονίσει, ψεκάστε το με ένα διάλυμα από ξύδι. Ανακατέψτε 3 μέρη ξύδι και 1 μέρος νερό σε ένα μπουκάλι σπρέι.

Δείτε ακόμη Να γιατί δεν πρέπει να βάζουμε 10 και 20 ευρώ βενζίνη: Χάνουμε χρήματα

Slime για τον καθαρισμό σκουπιδιών και σκόνης από μικρούς χώρους.

Εάν δεν θέλετε να σκουπίσετε όλα τα μικρά σκουπίδια και τη σκόνη, απλώς πάρτε slime και βάλτε την στις πιο στενές γωνίες. Θα μαζέψει όλα τα σκουπίδια και, στη συνέχεια, μπορείτε να την πλύνετε και να την επιστρέψετε στα παιδιά σας.

DIY θήκη για tablet.

Εάν ξεχάσετε τη θήκη του tablet σας και τα παιδιά σας θέλουν να παρακολουθήσουν ένα άλλο επεισόδιο του αγαπημένου τους κινουμένων σχεδίων, μπορείτε να βάλετε μια διαφανή θήκη αρχειοθέτησης με τρύπες, να τοποθετήσετε το tablet μέσα και να το στερεώσετε στο κάθισμα. Δεν φαίνεται τόσο υπέροχο, αλλά λειτουργεί ως μια προσωρινή λύση.

Μαγειρική σόδα για δυσάρεστες οσμές.

© Space_Cat / Shutterstock.com

Η μαγειρική σόδα μαζί με νερό, μπορεί να καθαρίσει τους λεκέδες. Και αν το ψεκάσετε στα καθίσματα θα αφαιρέσει επίσης τις δυσάρεστες μυρωδιές. Απαιτούνται περίπου 15 λεπτά για να λειτουργήσει.

Εάν η μυρωδιά είναι πολύ έντονη, απλώς βάλτε λίγη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ και αφήστε τη μέσα στο αυτοκίνητο για αρκετή ώρα. Να θυμάστε ότι η μαγειρική σόδα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε δέρμα.

Κάνοντας το παράθυρο να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα.

Εάν το γυαλί κάνει έναν τριγμό, πρέπει να πλυθεί. Λοιπόν, όχι το γυαλί, αλλά μάλλον οι λαστιχένιες ράγες στις οποίες είναι μέσα, καθώς είναι πιθανώς πολύ βρώμικες. Μπορείτε να τις πλύνετε με ένα πανί και σαπουνόνερο.

Μαλακτικό υφασμάτων αντί για υγρό πλυσίματος παρμπρίζ.

© Cavan Images / Cavan / Getty Images

Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το υγρό πλυσίματος παρμπρίζ, επειδή το γυαλί καλύπτεται με μια αόρατη μεμβράνη και η βρωμιά απλώς γλιστράει προς τα κάτω. Σε ξηρό καιρό, η σκόνη δεν θα κολλήσει. Η συνταγή είναι απλή: περίπου 50 ml μαλακτικό με 4 λίτρα απεσταγμένο νερό. Ανακατέψτε το και ρίξτε το μέσα στο σύστημα του αυτοκινήτου ή ψεκάστε το απευθείας στα παράθυρα.

Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ ως θήκη τηλεφώνου.

© Mintrans 2.0 / YouTube

Γιατί να αγοράσετε κάτι αν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας; Ένα συνηθισμένο κλιπ μπορεί να στερεωθεί στον εξαερισμό του ταμπλό και οι σιδερένιες άκρες μπορούν να καμπυλωθούν εσωτερικά για να μπορούν να κρατούν ένα τηλέφωνο. Χρησιμοποιήστε ένα λάστιχο και ταινία για να μην γρατσουνίσετε το τηλέφωνό σας.

Χρησιμοποιήστε Velcro για να μην γλιστράνε τα πατάκια.

© 71 / YouTube

Είναι πολύ ενοχλητικό όταν τα πατάκια συνεχίζουν να γλιστρούν κάτω από τα πόδια σας. Αγοράστε λίγο Velcro για ρούχα, αναποδογυρίστε το πατάκι και κολλήστε το. Αφού στεγνώσει η κόλλα, τοποθετήστε το πατάκι πίσω και θα παραμείνει στη θέση του.

Δείτε επίσης 10 Λάθη που Κάνουν Πολλοί Άνθρωποι όταν Αγοράζουν Αυτοκίνητο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Τρόποι για να Αναζωογονήσετε Παλιό Χώμα Γλάστρας και να το Κάνετε Πάλι Θρεπτικό

8 Τρόποι για να Αναζωογονήσετε Παλιό Χώμα Γλάστρας και να το Κάνετε Πάλι Θρεπτικό

οφέλη φόβου,περίεργα,χρήσιμα,υγεία,

8 Λόγοι για τους Οποίους μια Δόση Φόβου Μπορεί να Είναι Καλή για Εμάς