in , , ,

Πώς να Μεταμορφώσετε έναν Πολυέλαιο με Φλιτζάνια Τσαγιού

Συνδυάστε εκλεπτυσμένο στυλ και vintage κομψότητα μεταμορφώνοντας ένα συνηθισμένο πολυέλαιο με φλιτζάνια τσαγιού. Όχι μόνο μπορείτε να ανακυκλώσετε τα αταίριαστα φλιτζάνια τσαγιού σας αλλά να προσθέσετε ένα πολυτελές φωτιστικό στο χώρο σας. Πώς να φτιάξετε φωτιστικό πολυέλαιο με φούντες. Η απόλυτη τάση στα φωτιστικά.

Πώς να Μεταμορφώσετε έναν Πολυέλαιο με Φλιτζάνια Τσαγιού

Θα χρειαστείτε

Πολυέλαιο (κατά προτίμηση με κρυστάλλους)
Χαρτοταινία
Γυαλόχαρτο μεσαίου κόκκου (προαιρετικό)
Σπρέι χρώμα
Κομμάτι μαλακού υφάσματος μεγαλύτερο από τη διάμετρο του φλιτζάνι τσαγιού
Φλιτζάνια τσαγιού, 1 για κάθε μπράτσο του πολυελαίου
Ποτηροτρύπανο διαμαντέ 2,5 εκατοστών για πλακίδια
Σπρέι ψεκασμού γεμάτο με κρύο νερό
Τρυπάνι
Λάμπες
Πιστόλι κόλλας ή σούπερ κόλλα (προαιρετικά)
Γάντζος οροφής

Προετοιμάστε τον πολυέλαιο για βάψιμο

Αφαιρέστε όλους τους λαμπτήρες, τα καλύμματα των ντουί και τους κρυστάλλους και αφήστε τα στην άκρη. Χρησιμοποιήστε χαρτοταινία για να καλύψετε τυχόν τμήματα του πολυελαίου που δεν χρειάζεται να βάψετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει κάθε ντουί λάμπας με ταινία για να αποτρέψετε το χρώμα να καταστρέψει την καλωδίωση στον πολυέλαιο.

Εάν ο πολυέλαιος που χρησιμοποιείτε έχει γυαλιστερή ή μεταλλική επιφάνεια, ίσως χρειαστεί να τον τρίψετε ελαφρά με γυαλόχαρτο μεσαίου κόκκου ώστε το χρώμα να κολλήσει καλύτερα.

Βάψτε τον πολυέλαιο

Σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο ή έξω, βάψτε τον πολυέλαιο με σπρέι με λεπτές, ελαφριές στρώσεις για να αποφύγετε το στάξιμο του χρώματος. Εάν είναι δυνατόν, κρεμάστε τον πολυέλαιο από ένα γάντζο για να διευκολύνετε το βάψιμο από κάτω. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει εντελώς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Φτιάξτε ένα καταπληκτικό φωτιστικό για την κουζίνας σας με ένα… σουρωτήρι

Ανοίξτε μια τρύπα στα φλιτζάνια του τσαγιού

Στερεώστε το ποτηροτρύπανο στο τρυπάνι και τοποθετήστε ένα μαλακό κομμάτι ύφασμα πάνω από την επιφάνεια του τρυπήματος για να αποτρέψετε τα θραύσματα στο φλιτζάνι τσαγιού. Τοποθετήστε το φλιτζάνι του τσαγιού ανάποδα στο πανί, στο κέντρο ακριβώς κάτω από το τρυπάνι. Ψεκάστε το τρυπάνι και το φλιτζάνι του τσαγιού με παγωμένο νερό. Το νερό λειτουργεί ως λίπανση και ψύχει το τρυπάνι για να αποτρέψει τις ρωγμές.

Ρυθμίστε το τρυπάνι στη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα και χαμηλώστε αργά το τρυπάνι προς το φλιτζάνι τσαγιού. Ψεκάστε κρύο νερό στο φλιτζάνι και τρυπήστε κάθε 3 έως 5 δευτερόλεπτα για να διατηρήσετε το φλιτζάνι τσαγιού λιπασμένο και το τρυπάνι κρύο. Τρυπήστε όσο το δυνατόν πιο αργά για να αποφύγετε το σπάσιμο ή το θρυμματισμό του φλιτζανιού. Παρόλο που τα φλιτζάνια τσαγιού είναι πολύ λεπτά, το κεραμικό από το οποίο κατασκευάζονται είναι πολύ σκληρό και θα χρειαστούν 2 ή 3 λεπτά για να τρυπήσετε κάθε φλιτζάνι.

Εάν το τρυπάνι ζεσταθεί σε οποιοδήποτε σημείο, τραβήξτε το τρυπάνι από το φλιτζάνι τσαγιού και ψεκάστε το με κρύο νερό μέχρι να κρυώσει. Εάν το τρυπάνι υπερθερμανθεί, είναι πιο πιθανό να σπάσει το κεραμικό. Μπορεί να θέλετε να ζητήσετε από κάποιον να σας βοηθήσει με τον ψεκασμό του νερού για εσάς, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη γεώτρηση.

Προειδοποίηση

Φοράτε προστατευτικά για τα μάτια και χοντρά γάντια κατά τη λειτουργία του τρυπανιού για να προστατεύσετε τα μάτια και τα χέρια σας σε περίπτωση που σπάσει ένα φλιτζάνι τσαγιού.

Προσθέστε τα φλιτζάνια τσαγιού στον πολυέλαιο

Μόλις στεγνώσει το χρώμα, αφαιρέστε όλη την ταινία στον πολυέλαιο και τοποθετήστε τους κρυστάλλους στη θέση τους. Περάστε απαλά τα φλιτζάνια τσαγιού πάνω από τα ντουί και τοποθετήστε ξανά τα καλύμματά τους.

Μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα ζεστής κόλλας ή σούπερ κόλλα στο κάτω μέρος των φλιτζανιών τσαγιού πριν τα τοποθετήσετε πάνω από τα ντουί, εάν θέλετε να τα στερεώσετε μόνιμα στον πολυέλαιο.

Τοποθετήστε τις λάμπες

Βιδώστε μια λάμπα σε κάθε ντουί του πολυελαίου.

Κρεμάστε τον πολυέλαιο

Κλείστε το ρεύμα στο σπίτι και συνδέστε την ηλεκτρική καλωδίωση του πολυελαίου στη οροφή. Κρεμάστε τον πολυέλαιο σε ένα γερό άγκιστρο οροφής, ανοίξτε ξανά το ρεύμα και απολαύστε την κομψή γοητεία του νέου σας πολυελαίου με φλιτζάνια τσαγιού.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να φτιάξουμε ένα φανταστικό φωτιστικό απο ξύλινους κύβους που φαίνονται να αιωρούνται!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές υγείας,υγεία,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

7 Πράγματα που Βοηθούν τους Κινέζους να Διατηρούν το Σώμα και το Μυαλό τους Νέα για Πάντα

Κόψε ένα Λεμόνι στα 4 και άφησε το όλη νύχτα δίπλα από το κρεβάτι σου - Κάνει Θαύματα

Κόψε ένα Λεμόνι στα 4 και άφησε το όλη νύχτα δίπλα από το κρεβάτι σου – Κάνει Θαύματα