in , , , ,

Το πολύ Απλό Κόλπο για να Αφαιρέσετε Ζάρες από Δερμάτινα Παπούτσια και Δερμάτινες Μπότες

αφαίρεση ζαρών από δερμάτινα παπούτσια,φροντίδα δερμάτινων παπουτσιών,συμβουλές για δερμάτινα παπούτσια,χρήσιμα,
αφαίρεση ζαρών από δερμάτινα παπούτσια,φροντίδα δερμάτινων παπουτσιών,συμβουλές για δερμάτινα παπούτσια,χρήσιμα,

Η ακατάλληλη αποθήκευση δερμάτινων παπουτσιών ή απλώς το περπάτημα μπορεί να προκαλέσει ζάρες στο δέρμα. Αν και τα ζαρωμένα υποδήματά σας μπορεί να φαίνονται έτοιμα για πέταμα, μπορείτε να τα ανανεώσετε με ένα απλο σίδερο ατμού. Ωστόσο, πρέπει να εφαρμόσετε τη θερμότητα με προσοχή για να διασφαλίσετε ότι το δέρμα δεν θα καεί. Τα καλαπόδια βοηθούν επίσης να διατηρείται το δέρμα τεντωμένο όταν δεν φοράτε τα παπούτσια. Πώς να Επιδιορθώσετε ένα Σκίσιμο σε Δερμάτινο Μπουφάν

Θα χρειαστείτε

Ξύλινα καλαπόδια ή ένθετα από χαρτόνι
Σίδερο
Βρεγμένο πανί
Καθαρό πανί
Λάδι δέρματος ή βερνίκι παπουτσιών

Χρήση καλαποδιών

Εάν έχετε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια βάλτε ξύλινα καλαπόδια σε αυτά όταν δεν τα φοράτε. Όχι μόνο θα κρατήσουν το δέρμα τεντωμένο ομαλό, αλλά εξισορροπούν τυχόν μυρωδιές των ποδιών και βοηθά στην απορρόφηση της υγρασίας που μπορεί να προκαλέσει μούχλα. Μερικά καλαπόδια είναι ρυθμιζόμενα, ενώ άλλα είναι κατασκευασμένα σε συγκεκριμένο μέγεθος.

Ορισμένα παπούτσια έρχονται με ένθετα από χαρτόνι για να τα βοηθήσουν να διατηρήσουν το σχήμα τους κατά την αποθήκευση. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στα παπούτσια όταν τα αποθηκεύετε. Η τσαλακωμένη εφημερίδα σε μπάλα ή οι κάλτσες λειτουργούν επίσης.

Δείτε ακόμη Πώς να Παλαιώσετε και να μετατρέψετε σε Vintage κομμάτι ένα Καινούργιο Δερμάτινο Μπουφάν

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αφαίρεση ζαρών

Για να αφαιρέσετε τις ζάρες στα δερμάτινα παπούτσια, θερμάνετε ένα σίδερο σε «χαμηλή θερμοκρασία» – όχι μεγαλύτερη από 27 βαθμούς, διαφορετικά μπορεί να κινδυνεύετε να καταστρέψετε τα παπούτσια σας. Εάν έχετε καλαπόδια, τοποθετήστε τα στα παπούτσια για να τεντώσετε τις ζάρες και να τα στηρίξετε από μέσα. Αφαιρέστε τυχόν κορδόνια. Βρέξτε ένα αρκετά παχύ, 100 τοις εκατό βαμβακερό πανί και τοποθετήστε το πάνω από τις ζάρες.

Σιδερώστε το πανί για να δημιουργήσετε ατμό και ζεστάνετε το δέρμα, το οποίο βοηθά στην εξομάλυνση των ζαρών. Μετά το σιδέρωμα, ελέγξτε ότι αν οι ζάρες έχουν αφαιρεθεί όπως θέλετε και επαναλάβετε όσο χρειάζεται στο άλλο παπούτσι. Αυτή η διαδικασία λειτουργεί και για δερμάτινες μπότες.

Μόλις αφαιρεθούν οι ζάρες, αφήστε τα παπούτσια να κρυώσουν με το πανί ακόμα πάνω τους. Αφήστε τα καλαπόδια ή τα ένθετα μέσα για 24 ώρες για να διατηρήσετε το λείο σχήμα.

Εάν δεν έχετε σίδερο, τοποθετήστε τα παπούτσια στο μπάνιο όταν κάνετε ένα ζεστό ντους. Ο ατμός μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση των ζαρών.

Γυάλισμα των παπουτσιών

Για να γυαλίσετε τα παπούτσια σας, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί και προσθέστε μια στρώση λαδιού για δέρμα ή βερνίκι παπουτσιών. Εάν μια ζάρα δεν αφαιρέθηκε με σιδέρωμα, ένα καλό λάδι μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του υλικού και στην εξομάλυνση της ζάρας. Μετά το γυάλισμα, τοποθετήστε ξανά τα καλαπόδια στα παπούτσια για να τεντώσει το δέρμα και να το διατηρήσει λείο.

πηγή φωτό

Δείτε ακόμη Πώς να Επιδιορθώσετε Δερμάτινες Μπότες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

11 σημάδια του προσώπου σας που προσπαθούν να σας πουν κάτι για την υγεία σας

11 σημάδια του προσώπου σας που προσπαθούν να σας πουν κάτι για την υγεία σας

καλλιέργεια μυρωδικών σε βάζα,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Αυτά είναι τα 9 Μυρωδικά που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε σε Γυάλινα Βάζα και να έχετε φρέσκα κάθε μέρα στην κουζίνα