in ,

Πώς να Επιδιορθώσετε Δερμάτινες Μπότες

επιδιόρθωση δερμάτινων μποτών,χρήσιμα,συμβουλές για δερμάτινες μπότες
Πώς να Επιδιορθώσετε Δερμάτινες Μπότες

Οι καλής ποιότητας δερμάτινες μπότες θα σας κρατήσουν για μια ζωή, αλλά θα πρέπει να τους δώσετε λίγη φροντίδα και προσοχή για να διατηρηθούν. Είναι αδύνατο να αποφύγετε εντελώς το ξύσιμο των δερμάτινων υποδημάτων. Οι γρατσουνιές μπορεί να προκληθούν από τις γάτες, το περπάτημα, το τρέξιμο ή την εργασία σε τραχιές επιφάνειες. 14 Πολύτιμες Συμβουλές Επιδιόρθωσης Ρούχων και Παπουτσιών

Πώς να Επιδιορθώσετε Δερμάτινες Μπότες

Ελαφριές γρατσουνιές

Ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα φυτικού ελαίου, όπως ηλιέλαιο, καστορέλαιο ή ελαιόλαδο, σε ένα μαλακό πανί ή πετσέτα κουζίνας.

Τρίψτε απαλά μέχρι το λάδι να μουλιάσει στο δέρμα.

Γυαλίστε το δέρμα με ένα μαλακό πανί. Θα διαπιστώσετε ότι τυχόν μικρές γρατζουνιές και γρατσουνιές είναι λιγότερο ορατές.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Δύσοσμα Δερμάτινα Παπούτσια

Μεσαίες γρατσουνιές

Τρίψτε ένα μαλακό πανί σε καθαρή κρέμα λανολίνης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γυαλίστε τις γρατζουνιές, δουλεύοντας προς την κατεύθυνση των ανυψωμένων άκρων, όχι αντίθετα.

Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι οι γρατζουνιές να μαλακώσουν και να είναι λιγότερο ορατές. Εάν παρατηρήσετε ότι η λανολίνη σκουραίνει το δέρμα, εφαρμόστε την σε μεγαλύτερη περιοχή για να την αναμείξετε.

Βαθιές γρατσουνιές

Πιάστε χαλαρά τμήματα δέρματος που δημιουργούνται από βαθιές γρατσουνιές, χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα ή οδοντογλυφίδα. Εξασκηθείτε να τα ισιώσετε ξανά μέχρι να πετύχετε μια λεία επιφάνεια. Πιάστε τα ξανά για να εφαρμόσετε δερμάτινη χρωστική ουσία στην κάτω επιφάνεια με ένα πινέλο ζωγραφικής. Ισιώστε τα τμήματα προσεκτικά, πιέζοντάς τα προς τα κάτω με την ξύλινη άκρη του πινέλου. Σκουπίστε το χρώμα που περισσεύει με χαρτί κουζίνας.

Τρίψτε ένα μαλακό πανί σε βερνίκι παπουτσιών στο χρώμα των δερμάτινων μποτών σας. Τρίψτε το στην γρατσουνιά ώστε το βερνίκι να απορροφηθεί πλήρως. Καθαρίστε το περίσσιο βερνίκι από την επιφάνεια με χαρτί κουζίνας.

Περιποιηθείτε τις μπότες σας με ένα δερμάτινο προστατευτικό. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή. Εφαρμόστε το προϊόν και αφήστε το να στεγνώσει όλη τη νύχτα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης ΜΗΝ Πετάτε τα φθαρμένα παπούτσια! Επισκευή Παπουτσιών: Επιδιορθώστε τα Ξεφλουδισμένα Δερμάτινα Παπούτσια με Οικονομικό Τρόπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικές θεραπείες νυχιών,φροντίδα νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Σπιτικές Θεραπείες που Μπορούν να Κάνουν Θαύματα στα Νύχια σας

μυστικά ευεξίας διασημοτήτων,κόλπα ομορφιάς διασημοτήτων,lifestyle,ομορφιά

12 Διασημότητες Αποκαλύπτουν πώς Παραμένουν σε Φόρμα Μετά τα 40