in , , , ,

Οι Στυλίστες Αποκαλύπτουν Πως να Διατηρήσετε τα Μαλλιά Καθαρά και Ογκώδη Περισσότερο

Οι Στυλίστες Αποκαλύπτουν Πως να Διατηρήσετε τα Μαλλιά Καθαρά και Ογκώδη Περισσότερο
Οι Στυλίστες Αποκαλύπτουν Πως να Διατηρήσετε τα Μαλλιά Καθαρά και Ογκώδη Περισσότερο

Όσο πιο συχνά λούζετε τα μαλλιά σας, τόσο πιο γρήγορα γίνονται λιπαρά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή της Kim Kardashian και να λούζετε τα μαλλιά σας μία φορά κάθε 5 ημέρες. Οι στυλίστες αποκαλύπτουν πως να παραμείνουν τα μαλλιά σας καθαρά και ογκώδη περισσότερο. Οδηγός Βήμα προς Βήμα: Πώς να Λιπάνετε τα Μαλλιά σας με Σωστό Τρόπο για να Ενδυναμώσετε την Ανάπτυξή τους

Εφαρμόστε σαμπουάν σαν επαγγελματίας.

brightside

Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι άνετη για εσάς. Σταθείτε στο ντους για ένα λεπτό και βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι ήδη βρεγμένα.

Ρίξτε λίγο σαμπουάν (μέγεθος μεγάλου νομίσματος) στα χέρια σας και τρίψτε τα μεταξύ τους. Απλώστε το σαμπουάν στο κεφάλι σας με κυκλικές κινήσεις, από την κορυφή του κεφαλιού σας προς τα κάτω.

Το ξέβγαλμα απαιτεί περισσότερο χρόνο από την εφαρμογή. Οι στιλίστες συνιστούν να ξεπλένετε το σαμπουάν για 5 λεπτά. Τα υπολείμματα και τα αποξηραμένα σωματίδια του σαμπουάν μπορούν να προκαλέσουν θαμπό χρώμα μαλλιών, ακόμη και την εμφάνιση πιτυρίδας.

Συνιστάται επίσης να ξεπλύνετε τα μαλλιά με κρύο νερό στο τέλος. Αυτό θα οδηγήσει στην ενδυνάμωση των τριχοθυλάκιων και τα μαλλιά σας θα μπορούν να διατηρούν περισσότερη υγρασία και να φαίνονται πιο λαμπερά.

Σχεδιασμός χτενίσματος

© depositphotos, © depositphotos

Ο σχεδιασμός χτενίσματος βοηθά να λούζουμε τα μαλλιά μας λιγότερο συχνά και να δείχνουν καταπληκτικά κάθε μέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βάμμα από βότανο φασκόμηλου

© depositphotos, © pixabay

Τα βάμματα που αποτελούνται από βότανα καταπολεμούν τα λιπαρά μαλλιά. Το φασκόμηλο ελέγχει τους σμηγματογόνους αδένες, καταπραΰνει το δέρμα και αντιμετωπίζει τις φλεγμονές. Θα χρειαστείτε 4 κουταλιές της σούπας ξηρό φασκόμηλο για ένα λίτρο νερό. Το φασκόμηλο μπορεί να παρασκευαστεί όπως το συνηθισμένο τσάι. Όταν το βάμμα κρυώσει, ξεπλύνετε τα καθαρά μαλλιά με αυτό. Μετά θα πρέπει να ξεπλύνετε τα μαλλιά με δροσερό καθαρό νερό.

Πρόγραμμα λουσίματος

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Εάν λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα, καλύτερα να αλλάξετε αυτή τη συνήθεια. Όσο περνά ο καιρός, η ένταση της λειτουργίας των σμηγματογόνων αδένων ελαττώνεται.

Δείτε ακόμη Ξηρά Μαλλιά που Σπάνε: 7 Συμβουλές Φροντίδας Μαλλιών για το Φθινόπωρο

Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν πριν από γυμναστική

© depositphotos

Είναι μάλλον άχρηστο να χρησιμοποιείτε ξηρό σαμπουάν μετά από γυμναστική. Τα μαλλιά γίνονται τόσο λιπαρά που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Καλύτερα να βάζετε ξηρό σαμπουάν πριν από τις ασκήσεις για να απορροφήσει όλο τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια τους.

Προγραμματισμός μαξιλαροθήκης

© pixabay

Είναι πολύ ευχάριστο και χρήσιμο για τα μαλλιά να κοιμούνται σε καθαρά μαξιλάρια. Καθώς περνά ο καιρός, οι μαξιλαροθήκες απορροφούν τα επιδερμικά κύτταρα και το παλιό μακιγιάζ και δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τα βακτήρια. Για πιο υγιή δέρμα και μαλλιά, πρέπει να αλλάζετε μαξιλαροθήκες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Και αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, καλύτερα να το κάνετε δύο φορές την εβδομάδα.

Λεμονάδα για τα μαλλιά

© pixabay, © pixabay

Μια «λεμονάδα» για τα μαλλιά βοηθά στην καταπολέμηση της υπερβολικής λιπαρότητας, διατηρεί τα μαλλιά φρέσκα και ογκώδη και δημιουργεί φυσική λάμψη. Ανακατέψτε το χυμό από ένα λεμόνι με ένα λίτρο νερό και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με αυτό. Συνιστάται να το ρίχνετε αργά και να κάνετε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας με το ένα χέρι.

Ψηλά χτενίσματα

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Τα ψηλά χτενίσματα κρατούν τα μαλλιά φρέσκα για περισσότερο. Αν είστε στο σπίτι, φτιάξε μια ψηλή αλογοουρά ή έναν κότσο και αφήστε τα μαλλιά σας πριν βγείτε έξω. Αυτό το κόλπο θα τους δώσει επίσης λίγο όγκο.

Βαθιά φροντίδα για το δέρμα στο κεφάλι σας

brightside

Όλα τα «βαριά» προϊόντα περιποίησης δέρματος (μάσκες, balm,μαλακτικά) προορίζονται κυρίως για τις άκρες των μαλλιών. Υπάρχει όμως μια εξαίρεση: μάσκες δέρματος κεφαλιού. Συνιστάται η εφαρμογή τους μαζί με βαθύ peeling. Το ενυδατωμένο δέρμα δεν παράγει υπερβολικό σμήγμα. Είναι καλύτερα να μην εφαρμόσετε τη μάσκα πάνω από το κεφάλι σας, αλλά να την απλώσετε εκεί που χωρίζουν τα μαλλιά σας και να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας.

Δείτε επίσης Γιατί Χάνεις τα μαλλιά σου κάθε φθινόπωρο. Τρόποι αντιμετώπισης για να μην χάνετε τις τρίχες σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 50

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,

Φέρε το Έξω Μέσα: 10 Καινοτόμοι Τρόποι για να Δημιουργήσετε Εξωτερικούς Χώρους Μέσα στο Σπίτι σας

Πατάτα για Πρόσωπο και Δέρμα: Οφέλη και πώς να τη Χρησιμοποιήσετε

Πατάτα για Πρόσωπο και Δέρμα: Οφέλη και πώς να τη Χρησιμοποιήσετε