in , , , ,

Η IKEA Αποκαλύπτει πιο Στυλ Διακόσμησης θα Κυριαρχήσει το 2023

Η IKEA Αποκαλύπτει πιο Στυλ Διακόσμησης θα Κυριαρχήσει το 2023
Η IKEA Αποκαλύπτει πιο Στυλ Διακόσμησης θα Κυριαρχήσει το 2023

Η IKEA αποκάλυψε ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη τάση διακόσμησης εσωτερικού χώρου για το 2023 και πρόκειται να είναι πολύ ζεστή. Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA

Esteban Cortez

Σύμφωνα με τη σουηδική εταιρεία IKEA, στα τέλη του 2022 και στις αρχές του 2023, οι σχεδιαστικές επιλογές θα γίνουν πιο τολμηρές και πιο δημιουργικές καθώς οι άνθρωποι εκφράζονται περισσότερο αφού αισθάνονταν περιορισμένοι κατά την πανδημία. Το αποτέλεσμα είναι μια τάση διακόσμησης που ονομάζεται Folklore Fusion.

«Έχοντας περάσει περισσότερο χρόνο στους ίδιους τέσσερις τοίχους, βλέπουμε αυξημένη δημιουργικότητα στον τρόπο που διακοσμούμε τους χώρους μας», δήλωσε η Clotilde Passalacqua, υπεύθυνη εσωτερικού σχεδιασμού στην IKEA Η.Β. και Ιρλανδίας. «Εμπνευσμένοι από αναμνήσεις ξέγνοιαστων ημερών, βλέπουμε να ευνοούνται τα χρώματα και τα απλά γεωμετρικά μοτίβα που μας μεταφέρουν πίσω στις προηγούμενες δεκαετίες».

Δείτε ακόμη 5 Τάσεις Διακόσμησης που θα Εξαφανιστούν το 2022 και 6 που θα Δείτε Παντού

Πώς μοιάζει το Folklore Fusion;

Όλα έχουν να κάνουν με την έγχυση χρώματος στους χώρους προσθέτοντας πινελιές από απροσδόκητα μοτίβα.

IKEA

Θα μπορούσαμε να δούμε έναν εκλεκτικό συνδυασμό χρωματικών συνδυασμών με αντίθεση, καθώς το βαθύ κόκκινο, τα δυνατά μουσταρδί, τα έντονα μπλε και τα υπέροχα πράσινα μπαίνουν στο επίκεντρο, ενώ τα λευκά και τα κρεμ τα εξισορροπούν. Υπάρχει επίσης μια προτίμηση για ενσωμάτωση μπλοκ χρώματος σε διαφορετικές μορφές, από απλά σχέδια και υφάσματα έως έπιπλα από λεκιασμένο ξύλο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εν ολίγοις, το στυλ φαίνεται άνετο αλλά και συναρπαστικό και εντυπωσιακό χωρίς να δείχνει τόσο μπερδεμένο όσο, ας πούμε, η αισθητική του μαξιμαλισμού.

IKEA

Η Passalacqua λέει να μην διστάζετε να κάνετε τολμηρές σχεδιαστικές επιλογές. «Όταν πρόκειται να προσθέσετε χαρακτήρα, ενσωματώστε μοναδικά κομμάτια και συνδυάστε μοντέρνα έπιπλα με έντονα prints».

Και κατέληξε: «Αυτή τη σεζόν θα δούμε περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν τη διασκέδαση στο σπίτι, με τολμηρά statement κομμάτια που εκφράζουν την ατομική τους προσωπικότητα. Απλές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για νύχτες χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια.»

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 15 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Φτιάξετε Εύκολα & Οικονομικά Σπιτικό Μαλακτικό Ρούχων

Πως να Φτιάξετε Εύκολα και Οικονομικά Σπιτικό Μαλακτικό Ρούχων

εξοικονόμηση χρήματων,ιαπωνικό κόλπο εξοικονόμησης χρήματων,συμβουλές εξοικονόμησης χρήματων,χρήσιμα,

Ένα Απλό Κόλπο Εξοικονόμησης Χρήματων από την Ιαπωνία που Μπορεί να σας Κάνει 35% Πλουσιότερους