in , , , ,

Διαμέρισμα 8,8 τετραγωνικών: Νεαρός μας ξαναγεί σε ένα μικροσκοπικό σπίτι – Πώς ζει [Βίντεο]

Διαμέρισμα 8,8 τετραγωνικών: Νεαρός μας ξαναγεί σε ένα μικροσκοπικό σπίτι - Πώς ζει [Βίντεο]
Διαμέρισμα 8,8 τετραγωνικών: Νεαρός μας ξαναγεί σε ένα μικροσκοπικό σπίτι - Πώς ζει [Βίντεο]

Το ενδιαφέρον έχει κεντρίσει ο παρακάτω 23χρονος που επέλεξε να ζει μέσα σε ούτε 9 τετραγωνικά μέτρα που είναι το μικρό σπίτι του στο Μανχάταν.

Ο νεαρός κομμωτής και content creator, Alex Verhaeg, μετακόμισε στο διαμέρισμα, το οποίο δεν έχει ούτε τουαλέτα ούτε κουζίνα, το 2020. Αρχικά πλήρωνε ενοίκιο 1,000$, το οποίο αυξήθηκε κατά 100$ φέτος. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι λογαριασμοί.

«Σε ορισμένους μπορεί να μοιάζει απλώς με ντουλάπα, αλλά για εμένα είναι το σπίτι μου. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό το πόσο μικρό είναι, αλλά ήθελα πάρα πολύ να μείνω σε αυτή την περιοχή του Μανχάταν. Κάθε χώρος μπορεί να γίνει σπίτι, είτε είναι μεγάλος είτε μικρός. Απλώς χρειάζεται αγάπη», είπε ο 23χρονος νέος για το διαμέρισμα που νοικιάζει.

Διάβασε επίσης: 5 παιδιά και 2 γονείς σε 90 τετραγωνικά! Πώς το διαμόρφωσαν!

Πώς εξυπηρετεί τις ανάγκες του σε σπίτι 8,8 τετραγωνικών

Το κτήριο των πέντε ορόφων, στο οποίο βρίσκεται το σπίτι, έχει δύο κοινόχρηστα ντουζ σε κάθε όροφο και τρεις τουαλέτες.

«Η συγκατοίκηση εδώ θυμίζει λιγάκι κολλέγιο, επειδή μοιραζόμαστε βασικά δωμάτια. Μπορεί να δεις τον γείτονά σου με την πετσέτα ή το μπουρνούζι, αλλά το συνηθίζεις».

Όσο για μαγειρική, ο Alex χρησιμοποιεί ένα φορητό φουρνάκι, το οποίο έχει τοποθετήσει πάνω σε ένα ντουλάπι που χρησιμοποιεί για αποθηκευτικό χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στα 8,8 τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματος υπάρχει ένας πολύ μικρός νιπτήρας, σημείο το οποίο ο Alex αποκαλεί «τουαλέτα», μία ντουλάπα και ένας πολύ μικρό χώρο όπου μπορεί να αποθηκεύει τα παπούτσια και τα εργαλεία της δουλειάς του.

«Το κύριο πλεονέκτημα του να ζεις σε ένα τόσο μικρό σπίτι είναι ότι αρχίζεις να εκτιμάς τα πράγματά σου και να αρέσκεσαι στον μινιμαλισμό. Δεν μπορείς να βγεις και να αγοράζεις αλόγιστα πράγματα, αφού δεν έχεις χώρο να τα βάλεις», είπε σε συνέντευξή του στο CNBC.

Παρά τα όσα θετικά παρουσιάζει ο νεαρός για το συγκεκριμένο σπίτι, στο οποίο ζει τα τελευταία δύο χρόνια, η τρίτη χρονιά θα είναι και «φαρμακερή», καθώς δεν σκοπεύει να συνεχίσει να ζει για καιρό ακόμα εκεί.

Διάβασε επίσης: Πως είναι η ζωή σε ένα σπίτι 19 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Αθήνας. Τα έχει όλα

Δείτε το βίντεο

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

DIY Διακοσμητικές Κολοκύθες με Ντεκουπάζ

DIY Διακοσμητικές Κολοκύθες με Ντεκουπάζ

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Σέλερι για μια Εβδομάδα

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Σέλερι για μια Εβδομάδα