Αν έχετε άμεση ανάγκη ώριμες και μαλακές μπανάνες για τις συνταγές σας αυτό το έξυπνο κόλπο μαγειρικής θα σας λύσει τα χέρια. 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στρώσετε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί και να προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις μπανάνες στο ταψί και στο φούρνο για 10 λεπτά, πριν τις αναποδογυρίσετε για να ψηθούν για άλλα 10 λεπτά. Οι μπανάνες πρέπει να έχουν σκούρο καφέ ή ακόμα και μαύρο χρώμα όταν τελειώσει το ψήσιμο.
Το ψήσιμο των μπανανών καραμελώνει τα σάκχαρα, καθιστώντας τις εξαιρετικά γλυκές, μαλακές και έτοιμες για πολτοποίηση.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν