Αν έχετε άμεση ανάγκη ώριμες και μαλακές μπανάνες για τις συνταγές σας αυτό το έξυπνο κόλπο μαγειρικής θα σας λύσει τα χέρια. 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στρώσετε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί και να προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις μπανάνες στο ταψί και στο φούρνο για 10 λεπτά, πριν τις αναποδογυρίσετε για να ψηθούν για άλλα 10 λεπτά. Οι μπανάνες πρέπει να έχουν σκούρο καφέ ή ακόμα και μαύρο χρώμα όταν τελειώσει το ψήσιμο.
Το ψήσιμο των μπανανών καραμελώνει τα σάκχαρα, καθιστώντας τις εξαιρετικά γλυκές, μαλακές και έτοιμες για πολτοποίηση.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!