in , , , , , ,

Άλλαξε το με Λίγα Χρήματα: 7 Έξυπνοι Οικονομικοί Τρόποι για να Βελτιώσετε το Σπίτι σας

βελτίωση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,οργάνωση,συμβουλές οργάνωσης,διακόσμηση σπιτιού,
βελτίωση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,οργάνωση,συμβουλές οργάνωσης,διακόσμηση σπιτιού,

Αν και η βελτίωση του σπιτιού μπορεί να ακούγεται χρονοβόρα και δαπανηρή υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι για να το αναβαθμίσετε γρήγορα και οικονομικά. Εάν επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πολύ πιο αριστοκρατικό και πολυτελές χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. 10 Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

Συμμαζέψτε τον χώρο σας και οργανώστε τα πράγματα σας.

© Depositphotos.com, © Jessie/Amazon

Μια κρεμαστή θήκη αποθήκευσης που μπορείτε να τοποθετήσετε στην πόρτα σας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματα σας, να έχετε εύκολη πρόσβαση και δεν θα κοστίσει πολύ.

Το να συμμαζέψετε το σπίτι σας μπορεί να φαίνεται απίστευτα κουραστικό, αλλά αν το κάνετε λίγο-λίγο, θα το μετατρέψετε σε μια διαχειρίσιμη εργασία. Διαθέστε λίγο χρόνο στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι 5, 10 ή 20 λεπτά κάθε μέρα. Η δημιουργία λίστας με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και η λήψη φωτογραφιών πριν και μετά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στο στόχο προς ένα οργανωμένο σπίτι.

Δώστε προσοχή στο είδη κιγκαλερίας.

© Whosphoto/Amazon

Τα κομψά πόμολα και τα χερούλια της πόρτας μπορούν να μεταμορφώσουν απλά και βαρετά έπιπλα και να τα κάνετε να φαίνονται μοναδικά και κομψά.

Επιλέξτε σωστά έργα τέχνης για τους τοίχους.

© Jo/Amazon

Ένας συνδυασμός φωτογραφιών και πίνακες διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών και σε διαφορετικά καρέ μπορεί να φαίνεται κάπως ιδιόρρυθμος και εκλεκτικός. Πριν επιλέξετε έργα τέχνης, αποφασίστε πού θέλετε να το τοποθετήσετε. Το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να απελευθερώσετε όλη τη δημιουργικότητά σας και να βάλετε κάτι φωτεινό και πολύχρωμο για να αποκαλύψετε την προσωπικότητά σας. Η τραπεζαρία είναι ένα μέρος όπου τα κλασικά έργα τέχνης θα φαίνονται υπέροχα.

Δείτε ακόμη Συμβουλές Διακόσμησης για να Πουλήσετε το Σπίτι σας Γρηγορότερα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά αντικείμενα με απλά σχέδια και κατά προτίμηση από φυσικά υλικά.

© Suz/Amazon, © James/Amazon

Αυτό το ξύλινο ράφι σκάλας μπορεί να φαίνεται ωραίο σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο, ενώ σας βοηθά να οργανώσετε τα πράγματά σας με προσεγμένο και κομψό τρόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για φυτά, βιβλιοθήκη, αποθήκευση μπάνιου και με όποιον άλλο τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε. Ο μεταλλικός σκελετός το καθιστά στιβαρό και ανθεκτικό.

Χρησιμοποιήστε πλακάκια στην πλάτη της κουζίνα για να φαίνεται πιο ακριβή.

© Susu/Amazon

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα για να βελτιώσετε την κουζίνα, προσθέστε ένα αυτοκόλλητο πλακάκι πίσω στον τοίχο κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Είναι χαμηλού κόστους, γρήγορο, εύκολο και διασκεδαστικό. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα πλακάκια στους τοίχους της κουζίνας σας ή στο μπάνιο. Μπορούν να κοπούν με ψαλίδι, ώστε να ταιριάζουν εύκολα γύρω από πρίζες και διακόπτες. Είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα, γεγονός που τα καθιστά τέλεια επιλογή για την κουζίνα.

Χρησιμοποιήστε λευκά κλινοσκεπάσματα για να δημιουργήσετε την εντύπωση ενός πολυτελούς χώρου.

© Angela Spence/Amazon, © hippybeth98/Amazon

Εάν σκέφτεστε ακριβά ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, τα φρέσκα και αφράτα λευκά σεντόνια, οι παπλωματοθήκες και οι μαξιλαροθήκες θα έρθουν πιθανώς στο μυαλό σας από την αρχή. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το ίδιο κόλπο και στο σπίτι σας;

Μην ξεχνάτε τις ευχάριστες μυρωδιές.

© emz/Amazon

Με τη βοήθεια αρωματικών χώρου, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που μυρίζει το σπίτι σας ανάλογα με τη διάθεσή σας. Ορισμένα είναι τόσο κομψα που μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εσωτερική διακόσμηση και μπορούν ακόμη και να λάμπουν τη νύχτα.

Όταν επιλέγετε ένα άρωμα για το σπίτι σας, σκεφτείτε τη διάθεση και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε γιατί οι μυρωδιές μπορούν να λειτουργήσουν διαφορετικά. Η μυρωδιά της λεβάντας, για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ οι μυρωδιές εσπεριδοειδών μπορεί να είναι αναζωογονητικές.

Δείτε επίσης 36 Φθηνές λύσεις και συμβουλές διακόσμησης διαμερίσματος εντός προϋπολογισμού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βιομηχανική διακόσμηση τραπεζαρίας,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση,

33 Ιδέες Βιομηχανικής Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Κατασκευές με Βότσαλα: 20 DIY Διακοσμητικά με Βότσαλα για να Ανανεώσετε τον Κήπο σας

Κατασκευές με Βότσαλα: 20 DIY Διακοσμητικά με Βότσαλα για να Ανανεώσετε τον Κήπο σας