in , , , , ,

Πώς να Πλένετε Σωστά τις Γραβάτες

Πώς να Πλένετε Σωστά τις Γραβάτες
Πώς να Πλένετε Σωστά τις Γραβάτες

Το σωστό πλύσιμο της γραβάτας σας μπορεί να αποτρέψει τις ζάρες και την ανάγκη για σιδέρωμα. Το λεπτό ύφασμά της σημαίνει ότι το πλύσιμο στο πλυντήριο αποκλείεται, αλλά είναι δυνατό να την πλύνετε στο χέρι. Ελέγξτε τις οδηγίες καθαρισμού της γραβάτας και εάν η ετικέτα λέει μόνο στεγνό καθάρισμα, μην επιχειρήσετε αυτήν τη μέθοδο. Πώς να Μην Σκληραίνουν οι Κάλτσες Κατά το Πλύσιμο

Πώς να Πλένετε Σωστά τις Γραβάτες

Θα χρειαστείτε

Ήπιο απορρυπαντικό ρούχων
Λαστιχένια γάντια
1/4 φλιτζάνι ξύδι

Γεμίστε έναν νεροχύτη με δροσερό νερό και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού ήπιο υγρό απορρυπαντικό κάτω από το τρεχούμενο νερό.

Δείτε ακόμη Πώς να Διατηρήσετε το Χρώμα στα Τζιν σαν την πρώτη μέρα Αγοράς

Βάλτε τα γάντια και τοποθετήστε τη γραβάτα στο νερό ενώ την έχετε απλώσει για να τη βοηθήσετε να διατηρήσει το σχήμα της. Αποφύγετε να τσαλακώσετε τη γραβάτα καθώς την πλένετε, γιατί αυτό θα δημιουργήσει ζάρες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κινήστε τη γραβάτα με κυκλικές κινήσεις για να αφήσετε το απορρυπαντικό και το νερό να την μουλιάσουν. Περιστρέψτε τη γραβάτα στον νεροχύτη για 3 λεπτά.

Βγάλτε τη γραβάτα από το νεροχύτη και περάστε την κάτω από κρύο νερό. Ρίξτε 1/4 φλιτζάνι ξύδι πάνω από τη γραβάτα ενώ το νερό τρέχει πάνω της, για να αφαιρέσετε το σαπούνι και να διατηρήσετε τη λάμψη της γραβάτας.

Κρατήστε τη γραβάτα στην κορυφή με το ένα χέρι και πιάστε την ακριβώς κάτω από το χέρι με το αντίθετο χέρι σας. Μετακινήστε αργά το δεύτερο χέρι προς τα κάτω στη γραβάτα, μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος για να αφαιρέσετε το υπερβολικό νερό από το ύφασμα.

Τοποθετήστε τη γραβάτα σε επίπεδη επιφάνεια για να στεγνώσει στον αέρα.

Υπόδειξη

Απλώστε μια ποσότητα από το απορρυπαντικό που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στο πίσω μέρος της γραβάτας πριν την πλύνετε. Εάν το απορρυπαντικό αφήνει σημάδι στο ύφασμα αφού το ταμπονάρετε με νερό, επιλέξτε άλλο.

πηγή φωτό / thespruce

Δείτε επίσης Πώς να επαναφέρετε ρούχα που “ΜΠΗΚΑΝ” στο πλύσιμο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Δημιουργικές Ιδέες για Χειροποίητες Κορνίζες

20 Δημιουργικές Ιδέες για Χειροποίητες Κορνίζες

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Μισό Φλυτζάνι Μάνγκο Καθημερινά

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Μισό Φλυτζάνι Μάνγκο Καθημερινά