in , , , ,

DIY Πίνακας με Φτερά για Διακόσμηση Τοίχου

DIY πίνακας με φτερά,DIY έργο τέχνης,DIY διακοσμητικό,διακόσμηση τοίχου,
DIY Πίνακας με Φτερά για Διακόσμηση Τοίχου

Τα φτερά είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο καυτές τάσεις, είτε στη διακόσμηση του σπιτιού, είτε στη μόδα είτε στα αξεσουάρ. Τα φτερά είναι φθηνά και μπορείτε ευκολά να φτιάξετε DIY πίνακες για να διακοσμήσετε τους τοίχους τους σπιτιού. Το πιο εύκολο είναι να τα βάψετε και υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να τα μετατρέψετε σε ένα όμορφο έργο τέχνης τοίχου. DIY Πίνακας Χάρτης Παζλ!

DIY Πίνακας με Φτερά για Διακόσμηση Τοίχου

Θα χρειαστείτε:

Λευκά φτερά χήνας
Νερομπογιές
Νερό
Πινέλα
Ακρυλικά χρώματα
Μαρκαδόρους
Λευκό χαρτόνι 28×35 εκατοστά
Πασπαρτού 28×35 εκατοστά λευκό κατάλληλο για κορνίζα
Κορνίζα 40×50 εκατοστά
Πιστόλι θερμής κόλλας
Αυτοκόλλητη ταινία

Βάψιμο φτερών με νερομπογιές

Το βάψιμο φτερών με νερομπογιές είναι μια εύκολη τεχνική που δημιουργεί ένα χρωματικό αποτέλεσμα ακουαρέλας στο οποίο τα χρώματα μπορεί να ποικίλλουν από σιωπηλά έως έντονα. Τα χρώματα μπορούν επίσης να συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους.

Καλύψτε τον χώρο εργασίας σας με παλιά εφημερίδα. Τοποθετήστε το λευκό φτερό στην εφημερίδα με την μπροστινή πλευρά. Τα πραγματικά φτερά χήνας έχουν μια φυσική καμπύλη και η μπροστινή πλευρά είναι κυρτή, που σημαίνει ότι καμπυλώνει με τις άκρες να πηγαίνουν προς τα μέσα ενώ το κέντρο του φτερού προς τα έξω. Μπορείτε να βάψετε και τις δύο πλευρές, αλλά το βάψιμο της μπροστινής πλευράς είναι αρκετό, ειδικά για αυτό το έργο τέχνης τοίχου.

Βρέξτε το πινέλο με νερό και βουτήξτε το στη νερομπογιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρατώντας το φτερό από τη μύτη πάνω στην εφημερίδα, περαστε το πινέλο. Βαψτε προς την κατεύθυνση των φτερών. Πιέζοντας το φτερό πάνω στην εφημερίδα με το πινέλο, θα μπορέσετε να έχετε καλύτερη εφαρμογή του χρώματος.

Μπορείτε να βάψετε ολόκληρο το φτερό με ένα χρώμα, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε tie-dye εφέ χρησιμοποιώντας πολλά χρώματα. Επιλέξτε τυχαία τμήματα του φτερού για να εφαρμόσετε το πρώτο χρώμα.

Στη συνέχεια, προσθέστε επιπλέον χρώματα. Με τις νερομπογιές, μπορείτε να επικαλύπτετε τα χρώματα και θα αναμειχθούν υπέροχα. Τα βαμμένα φτερά γίνονται μινιατούρες καμβάδες για εντυπωσιακή αφηρημένη τέχνη.

Η ζωγραφική με νερομπογιές είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εφέ ombre στα φτερά. Και το ombre είναι πάντα στην τάση για ιδέες μόδας και διακόσμησης. Ξεκινήστε από το κάτω μέρος του φτερού και εφαρμόστε την νερομπογιά στο κάτω τρίτο.

Ξεπλύνετε το πινέλο για να αφαιρέσετε τυχόν χρώμα και βουτήξτε το σε καθαρό νερό. Τοποθετήστε το βρεγμένο πινέλο στο κάτω μέρος όπου είναι το χρώμα και μετακινήστε την άκρη του πινέλου προς τα πάνω. Καθώς το πινέλο ανεβαίνει, το αραιωμένο χρώμα καλύπτει το φτερό προς τα πάνω. Συνεχίστε να βουτάτε τη σε καθαρό νερό καθώς προχωράτε. Μέχρι να φτάσετε στην άκρη του φτερού, δεν θα μείνει σχεδόν καθόλου χρώμα.

Βάψιμο φτερών με ακρυλικά χρώματα

Για πιο συμπαγή χρωματισμό στα φυσικά φτερά, τα ακρυλικά χρώματα είναι ιδανικά.

Ξεκινήστε με δύο χρώματα που έχουν διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

Βουτήξτε το πινέλο στο πιο ανοιχτό χρώμα και βάψτε το μισό φτερό. Ανάλογα με το πόσο πυκνό είναι το χρώμα, μπορεί να προσθέσετε μια σταγόνα νερό στο ακρυλικό για να το απλώσετε περισσότερο. Ζωγραφίστε προς την κατεύθυνση των φτερών. Βάψτε μέχρι την άκρη του φτερού και βεβαιωθείτε ότι έχετε βάψει τις μαλακές τρίχες στο κάτω μέρος.

Δείτε ακόμη Πίνακας καρδιά απο σπάγγο – String Art!

Βάψτε την άλλη πλευρά του φτερού με το πιο σκούρο χρώμα. Μπορείτε να βάψετε πάνω από το κέντρο του φτερού ή να το αφήσετε λευκό.

Βάψτε πολλά φτερά, το καθένα σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ιδίου χρώματος.

Τα ακρυλικά χρώματα είναι επίσης εξαιρετικά για να σχεδιάζετε σχέδια στα φτερά. Εδώ ζωγραφίστηκαν animal prints, τα οποία είναι τόσο εύκολο να γίνουν επειδή η αδιαφανής φύση των ακρυλικών επιτρέπει τη στρώση των χρωμάτων. Φανταστείτε πόσο άγρια θα φαίνονται αυτά τα φτερά σε κοσμήματα, όπως ένα κολιέ με πούπουλα, σκουλαρίκια με πούπουλα ή αξεσουάρ μαλλιών.

Βάψιμο φτερών με μαρκαδόρους

Οι μαρκαδόροι προσφέρουν τόσο ευκολία στη χρήση όσο και πλούσια, αδιαφανή χρώματα σαν των ακρυλικών. Ωστόσο, υπάρχουν δύο μειονεκτήματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί πλήρης κάλυψη που σημαίνει ότι μέρος του φτερού θα παραμείνει λευκό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και στην πραγματικότητα καθώς το λευκό βοηθάει να τονιστούν τα χρώματα. Το άλλο πιθανό μειονέκτημα είναι ότι οι πινελιές του μαρκαδόρου μπορούν να χωρίσουν τις ακίδες του φτερού. Και πάλι, αυτό θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως πλεονέκτημα, καθώς έχουν ως αποτέλεσμα ένα διευρυμένο και πιο διαστατικό φτερό.

Για να βάψετε το φτερό, τοποθετήστε τη μύτη του μαρκαδόρου στην κεντρική ράχη και μετακινήστε το προς τα έξω προς την άκρη, ακολουθώντας τη γωνία των φτερών. Το βάψιμο των χονδροειδών τμημάτων του φτερού είναι πιο δύσκολο με τους μαρκαδόρους, οπότε μπορείτε να το παραλείψετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για να δημιουργήσετε ένα ουράνιο τόξο ή ρίγες στα χρώματα της αγαπημένης σας αθλητικής ομάδας.

Οι μαρκαδόροι σας δίνουν ευελιξία και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Επειδή αυτά τα φτερά μπορούν να βαφτούν τόσο γρήγορα με μαρκαδόρους, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη ποικιλία από αυτά.

Κορνιζάρετε τα ζωγραφισμένα φτερά

Στο λευκό χαρτί τοποθετηστε τα φτερά σε μια διάταξη που σας αρέσει. Ένα ακτινωτό σχέδιο με τα φτερά να μοιάζουν με ακτίνες τροχού θα ήταν επίσης όμορφο. Ακόμη και μια τυχαία διάταξη που μοιάζει σαν να έχουν πέσει φυσικά στη θέση τους θα ήταν καλή για την τέχνη με τα φτερά.

Εφαρμόστε ζεστής κόλλας στο πίσω μέρος του κάτω μέρους του φτερού.

Πιέστε το φτερό πάνω στο χαρτί. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα φτερά.

Κολλήστε δύο λωρίδες ταινίας στο πίσω μέρος του χαρτιού στην επάνω άκρη. Η κολλητική πλευρά της ταινίας πρέπει να είναι στραμμένη προς τα πάνω.

Τοποθετήστε το πασπαρτού πάνω από το χαρτόνι ώστε οι ταινίες να κολλήσουν στο πίσω μέρος του.

Τοποθετήστε και τα δυο μαζί στην κορνίζα και έχετε έτοιμο ένα DIY πίνακα με φτερά για την διακόσμηση του τοίχου.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Ένας ζωντανός πίνακας απο παχύφυτα στο σαλόνι σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το Πατικωμένο Χαρτί Υγείας θα σου κάνει Οικονομία και άλλα 10 Πράγματα που Κάνετε Λάθος και Πως να τα Αλλάξετε

Το Πατικωμένο Χαρτί Υγείας θα σου κάνει Οικονομία και άλλα 10 Πράγματα που Κάνετε Λάθος και Πως να τα Αλλάξετε

DIY παιδικό φόρεμα με μαξιλαροθήκη,DIY παιδικό καλοκαιρινό φόρεμα,DIY κατασκευές,ρούχα,επαναχρησιμοποίηση,

Πώς να Φτιάξετε Παιδικό Καλοκαιρινό Φόρεμα με Μαξιλαροθήκη