in , , , ,

Πώς να Φτιάξετε Παιδικό Καλοκαιρινό Φόρεμα με Μαξιλαροθήκη

DIY παιδικό φόρεμα με μαξιλαροθήκη,DIY παιδικό καλοκαιρινό φόρεμα,DIY κατασκευές,ρούχα,επαναχρησιμοποίηση,
Πώς να Φτιάξετε Παιδικό Καλοκαιρινό Φόρεμα με Μαξιλαροθήκη

Το να φτιάξετε παιδικό φόρεμα με μαξιλαροθήκη είναι ένα γρήγορο και εύκολο έργο ραπτικής ακόμα και για τους πιο αρχάριους. Τα υλικά είναι ελάχιστα και μπορεί να φτιαχτεί με ή χωρίς ραπτομηχανή. Αυτό το φόρεμα μπορεί να κρατήσει ένα κοριτσάκι δροσερό και άνετο στις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να του ταιριάζει καθώς μεγαλώνει. Αλλάζει η μόδα – Αλλάζουμε τα ρούχα μας: Πώς να Μετατρέψετε Κανονικό Τζιν σε Skinny

Πώς να Φτιάξετε Παιδικό Καλοκαιρινό Φόρεμα με Μαξιλαροθήκη

Θα χρειαστείτε

Μαξιλαροθήκη
Νήμα
Καρφίτσες
Κορδέλα (δύο κομμάτια με μήκος το καθένα περίπου διπλάσιο από το πλάτος της μαξιλαροθήκης)
Μολύβι
Χαρτί
Μεζούρα
Ψαλίδι
Βελόνα ή ραπτομηχανή
Σίδερο

Πλύνετε, στεγνώστε και σιδερώστε τη μαξιλαροθήκη. Γυρίστε το μέσα έξω και βάλτε τη μαξιλαροθήκη σε μια μεγάλη επίπεδη επιφάνεια με το ανοιχτό άκρο να κοιτάζει αντίθετα από εσάς.

Χρησιμοποιήστε τη μεζούρα για να μετρήσετε το μήκος του φορέματος από την κλείδα και κάτω. Για τις μασχάλες μετρήστε από την κλείδα μέχρι τη μασχάλη.

Προσθέστε το πλάτος της κορδέλας συν επιπλέον ένα εκατοστό — για περιθώριο ραφής — σε κάθε μέτρηση. Καταγράψτε αυτούς τους αριθμούς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φτιάξτε ένα πατρόν για τη μασχάλη με το μολύβι και το χαρτί. Ξεκινώντας περίπου 6 εκατοστά προς τα μέσα από την επάνω αριστερή γωνία του χαρτιού, σχεδιάστε ένα κυρτό σχήμα που μοιάζει με J που είναι τόσο ψηλό όσο η μέτρηση της μασχάλης, καθώς και η κορδέλα και το περιθώριο ραφής. Θα πρέπει να αγγίζει την επάνω και αριστερή πλευρά του χαρτιού. Κόψτε το πατρόν.

Μετρήστε προς τα πάνω από το άνοιγμα της μαξιλαροθήκης και κόψτε μια ευθεία γραμμή οριζόντια κατά μήκος του υφάσματος στο επιθυμητό μήκος φορέματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει επίσης την κορδέλα και το περιθώριο ραφής.

Τοποθετήστε το πατρόν στο επάνω αριστερό μέρος της μαξιλαροθήκης έτσι ώστε να ταιριάζουν και οι δύο άκρες 90 μοιρών και κόψτε την αριστερή μασχάλη. Αναποδογυρίστε το πατρόν και κάντε το ίδιο κόψιμο στην απέναντι άκρη της μαξιλαροθήκης.

Δείτε ακόμη Φτιάξε ένα Dye Ombre Καλοκαιρινό Φόρεμα και εντυπωσίασέ τους όλους

Διπλώστε πάνω από την κομμένη άκρη της μασχάλης και σιδερώστε μια τσάκιση. Διπλώστε και σιδερώστε το για δεύτερη φορά για να κρύψετε το κομμένο άκρο και να δημιουργήσετε μια καθαρή άκρη. Ράψτε το δίπλωμα προς τα κάτω μόλις ολοκληρώσετε τη δεύτερη τσάκιση.

Διπλώστε την επάνω άκρη (λαιμό) της μαξιλαροθήκης προς τα κάτω κατά μισό εκατοστό. Σιδερώστε για να ασφαλίσετε την τσάκιση. Διπλώστε κάθε πλευρά του υφάσματος προς τα κάτω για δεύτερη φορά, διασφαλίζοντας ότι η τσάκιση είναι το πλάτος της κορδέλας συν μισό εκατοστό και σιδερώστε και τη δεύτερη τσάκιση.

Ράψτε και τα δύο στριφώματα όσο πιο κοντά στο κάτω άκρο της τσάκισης όσο μπορείτε με τη ραπτομηχανή ή με βελόνα και κλωστή.

Περάστε μια παραμάνα ασφαλείας στο άκρο μιας από τις κορδέλες και περάστε το μέσα από τη νέα θήκη. Κάντε το ίδιο με τη δεύτερη κορδέλα στην άλλη πλευρά της μαξιλαροθήκης. Για να αποφύγετε το γλίστρημα κατά τη διάρκεια του πλυσίματος ή της χρήσης, κάντε μια απλή βελονιά για να στερεώσετε το κέντρο της κορδέλας στο εσωτερικό του φορέματος.

Γυρίστε το ύφασμα από την καλή και σιδερώστε το νέο φόρεμα.

Υπόδειξη

Μια μαξιλαροθήκη κανονικού μεγέθους θα πρέπει να παρέχει επαρκές μήκος για ένα μικρό κορίτσι, αλλά μπορεί να χρειαστείτε μια μαξιλαροθήκη μεγαλύτερου μεγέθους για ένα πιο ψηλό παιδί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε ένα από τα μπλουζάκια του παιδιού για να μαρκαρετε στη μαξιλαροθήκη το κατάλληλο σχήμα μασχάλης.

Προσθέστε πρόσθετες διακοσμητικές πινελιές — μια τσέπη, ράφι ή μια λωρίδα υφάσματος σε αντίθετο χρώμα, για παράδειγμα — για περισσότερη διακόσμηση.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξτε Εύκολα Μοναδικά DIY Μπλουζάκια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY πίνακας με φτερά,DIY έργο τέχνης,DIY διακοσμητικό,διακόσμηση τοίχου,

DIY Πίνακας με Φτερά για Διακόσμηση Τοίχου

«Πολυτελής βίλα με 2.000€ το μήνα»: Η αγγελία του σπιτιού με τις πλαστικές καρέκλες που έγινε viral