in , , , ,

10 Οικονομικές Συμβουλές για να Είναι το Σπίτι σας Τόσο Καθαρό όσο ένα Πολυτελές Ξενοδοχείο

οικονομικές συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,καθαριότητα,χρήσιμα
οικονομικές συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,καθαριότητα,χρήσιμα

Το να διατηρείτε ένα καθαρό σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την αίσθηση ότι έχετε ένα τακτοποιημένο, χωρίς μικρόβια χώρο. Αλλά υπάρχουν πάντα μερικά σημεία στις οποία δεν δίνουμε την προσοχή που τους αξίζει. Με μερικές οικονομικές συμβουλές μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό σας 5αστερο ξενοδοχείο. 10 Έξυπνες Συμβουλές Καθαρισμού για το Σπίτι σας

Καθαριότητα σπιτιού

Καθαρισμός πίσω και κάτω από το ψυγείο

© Depositphotos.com

Η διατήρηση ενός καθαρού ψυγείου δεν αφορά μόνο τον καθαρισμό του εσωτερικού του. Πρέπει να καθαρίζετε και το πίσω μέρος με τα εξαρτήματα ψύξης που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του.

Αφού βγάλετε το ψυγείο από την πρίζα, χρησιμοποιήστε ένα πανί για να καθαρίσετε όλη τη σκόνη που έχει παγιδευτεί στον αεραγωγό, που είναι το μέρος που ψύχει τη συσκευή. Για το σπείρωμα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πανί ή μια οδοντόβουρτσα. Καθαρίστε και τα δύο μία ή δύο φορές το χρόνο για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του ψυγείου σας.

Σφουγγάρι μπάνιου

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ανεξάρτητα από το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το σφουγγάρι σας (μπορεί να είναι φυσικό ή συνθετικό), οι ράχες συχνά συσσωρεύουν νεκρό δέρμα, αφρό σαπουνιού και σκόνη. Για να το καθαρίσετε, μουλιάστε το σε χλωρίνη για 5 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά.

Καλάθι ρούχων

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το εσωτερικό των καλαθιών ρούχων συγκεντρώνει σωματίδια που απελευθερώνονται από τον ιδρώτα ή τη βρωμιά από τα ρούχα. Εάν έχετε πλαστικό, καθαρίστε το κάθε εβδομάδα με απολυμαντικά μαντηλάκια ή ζεστό νερό και μαγειρική σόδα. Μπορείτε να το βάλετε απευθείας στο πλυντήριο ρούχων εάν είναι κατασκευασμένο από ύφασμα.

Κουρτίνες μπάνιου

© Depositphotos.com

Οι κουρτίνες μπάνιου λερώνονται με υπολείμματα σαπουνιού και σαμπουάν και μπορεί να μουχλιάσουν επειδή βρίσκονται σε υγρό περιβάλλον. Καθαρίζονται εύκολα αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε στο πλυντήριο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βούρτσα τουαλέτας

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Χρησιμοποιούμε τη βούρτσα για να αφαιρέσουμε τη βρωμιά από την τουαλέτα. Τι γίνεται όμως με τη λαβή και το δοχείο της; Όλα αυτά μπορεί να γεμίσουν με βακτήρια, επομένως είναι απαραίτητο να τα καθαρίζετε πότε πότε.

Δείτε ακόμη 6 Συμβουλές για Καθαρό και Οργανωμένο Μπάνιο

Χαλί

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το σκούπισμα του δαπέδου μόνο στο πάνω μέρος και στις πλευρές των χαλιών είναι μια κακή συνήθεια. Ανασηκώστε τα για να αφαιρέσετε όλη τη σκόνη που μαζεύεται εκεί. Θα παρατηρήσετε πώς το δωμάτιο θα φαίνεται πιο καθαρό.

Τοίχοι

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι τοίχοι δεν χρειάζεται να έχουν λεκέδες πάνω τους για να τους καθαρίσετε. Όπως σκουπίζετε το πάτωμα και καθαρίζετε τα έπιπλα ή τα παράθυρα με ένα υγρό πανί, μπορείτε επίσης να σκουπίσετε τους τοίχους και να αφαιρέσετε την υπερβολική σκόνη ή τα δακτυλικά αποτυπώματα. Μην ξεχνάτε τα σοβατεπί.

Κεριά

brightside

Τα κεριά συσσωρεύουν σκόνη που κολλάει στην επιφάνειά τους. Καθαρίζονται πολύ εύκολα. Χρειάζεστε ένα παλιό καλσόν ή μια νάιλον κάλτσα εμποτισμένη σε ζεστό σαπουνόνερο.

Σακίδιο πλάτης και τσάντα

© PublicDomainImages / Pixabay

Η τσάντα ή το σακίδιο με το οποίο βγαίνετε έξω κάθε μέρα είναι εκτεθειμένο σε κάθε είδους βακτήρια και ιούς: το αφήνετε στο πάτωμα και, ενδεχομένως, το πιάνετε με βρώμικα χέρια. Ξεκινήστε κρεμώντας το αντί να το αφήσετε απλώς στο πάτωμα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε απολυμαντικά μαντηλάκια, μια βούρτσα για ξεσκόνισμα και λίγο σαπουνόνερο για να το καθαρίζετε καλά κάθε τόσο.

Βούρτσα μαλλιών

© Depositphotos.com

Οι βούρτσες μαλλιών συσσωρεύουν όχι μόνο τρίχες, αλλά και κομμάτια από το τριχωτό της κεφαλής και τη σκόνη, επομένως είναι απαραίτητο να τις μουλιάζετε όλη τη νύχτα κάθε δύο εβδομάδες σε ζεστό νερό και μαγειρική σόδα.

Δείτε επίσης 27 συμβουλές και κόλπα για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ανακαίνιση μικρού μπάνιου,ιδέες ανακαίνισης μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,

Μικρό Μπάνιο Ανακαίνιση: 15 Οικονομικές Ιδέες Ανακαίνισης

διακόσμηση σπιτιού με ρίγες,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,

71 Διαχρονικές Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ρίγες