in , , , , ,

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Δημόσιες Τουαλέτες με Ασφάλεια

ασφαλής χρήση δημόσιων τουαλέτων,συμβουλές υγιεινής,χρήσιμα,συμβουλές υγείας,υγεία
ασφαλής χρήση δημόσιων τουαλέτων,συμβουλές υγιεινής,χρήσιμα,συμβουλές υγείας,υγεία

Μια δημόσια τουαλέτα δεν είναι το πιο καθαρό ή πιο ευχάριστο μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε, αλλά μερικές φορές οι περιστάσεις το επιβάλουν. Χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους και, ως εκ τούτου, συσσωρεύεται εκεί ένας τεράστιος αριθμός βακτηρίων και μικροβίων. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για το πώς να χρησιμοποιείτε τις δημόσιες τουαλέτες με ασφάλεια που η πλειοψηφία δεν γνωρίζει. 9 Λόγοι για τους Οποίους οι Πόρτες στις Δημόσιες Τουαλέτες δεν Φτάνουν στο Πάτωμα

Χρησιμοποιήστε την πιο καθαρή καμπίνα τουαλέτας.

brightside

Όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα, προσπαθήστε να επιλέξετε την καμπίνα που φαίνεται πιο καθαρή. Παρεμπιπτόντως, είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν αυτές που είναι πιο μακριά από την μπροστινή πόρτα. Ρίξτε λοιπόν μια πιο προσεκτική ματιά στην πρώτη – ίσως αυτή θα είναι μια καλύτερη επιλογή.

Μην βάζετε τα πράγματά σας στο πάτωμα της τουαλέτας.

© Depositphotos, © Pixabay

Μην βάζετε τίποτα στο πάτωμα μιας δημόσιας τουαλέτας. Τα μικρόβια και η βρωμιά από τα παπούτσια θα μεταφερθούν στα πράγματά σας και τελικά θα είναι στα χέρια σας. Κρεμάστε την σε γάντζο αν υπάρχει.

Έχετε τα δικά σας προστατευτικά καθισμάτων τουαλέτας.

© Aliexpress

Δεν είναι απαραίτητο να καλύψετε το κάθισμα τουαλέτας με χαρτί υγείας. Ειδικά αν έχετε το δικό σας προστατευτικό καθίσματος. Μετά τη χρήση, πετάξτε τα αμέσως.

Τραβήξτε έξυπνα το καζανάκι.

© Depositphotos, © Pixabay

Για προφανείς λόγους, υπάρχουν πολλά μικρόβια στο κουμπί του καζανακιού. Τυλίξτε το δάχτυλό σας με χαρτί υγείας και πατήστε το. Πετάξτε αμέσως το χαρτί στον κάδο απορριμμάτων ή απευθείας στην τουαλέτα.

Πλύνετε τα χέρια σας σε ζεστό νερό.

© Depositphotos

Πλύνετε τα χέρια σας με ζεστό νερό γιατί καταπολεμά αποτελεσματικά τα μικρόβια. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε σαπούνι. Κρατήστε τα χέρια σας κάτω από το νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πως να Καταλάβετε εάν η Τουαλέτα σας Έχει Διαρροή

Στεγνώστε τα χέρια σας με χειροπετσέτες.

© Depositphotos

Μην στεγνώνετε τα χέρια σας με ζεστό αέρα. Να θυμάστε ότι τα μικρόβια ευδοκιμούν σε ένα υγρό και ζεστό περιβάλλον. Είναι καλύτερα να αναζητήσετε ένα μηχάνημα με χειροπετσέτες τα όποια είναι εγκατεστημένα σε πολλές τουαλέτες. Βεβαιωθείτε προσεκτικά ότι έχετε μια καθαρή στα χέρια σας.

Μην αγγίζετε το χερούλι της πόρτας χωρίς χαρτί.

© Depositphotos, © Pixabay

Τα χερούλια των πορτών αποτελούν επίσης πρόσφορο έδαφος για μικρόβια. Γι’ αυτό, πριν φύγετε από την τουαλέτα, πάρτε με χαρτί υγείας. Τυλίξτε τη λαβή και αφού βγείτε πετάξτε αμέσως το χαρτί στον κάδο απορριμμάτων.

Χρησιμοποιήστε απολυμαντικό.

© Aliexpress

Να έχετε πάντα μαζί σας απολυμαντικό για τα χέρια σας. Είναι χρήσιμο αφού πάτε στην τουαλέτα, πριν φάτε και μετά από ένα ταξίδι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Έχετε πάντα το δικό σας χαρτί υγείας ή υγρά μαντηλάκια.

© Depositphotos

Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ίσως έχει ξεμείνει από χαρτί υγείας η δημόσια τουαλέτα. Είναι καλύτερα να είστε συνετοί και να προλαμβάνετε τέτοιες καταστάσεις. Έχετε λοιπόν στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σας λίγο χαρτί υγείας ή, ακόμα καλύτερα, υγρά μαντηλάκια.

Μη διστάσετε να πείτε στον υπεύθυνο για βρώμικες δημόσιες τουαλέτες.

© Depositphotos

Οι σύγχρονες εταιρείες φροντίζουν για τις υπηρεσίες καθαριότητας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσετε να τους το πείτε αν είναι βρώμικες οι τουαλέτες. Δεν θέλουν κανείς να απαιτήσει μετά ιατρικές υπηρεσίες.

Δείτε επίσης Γιατί Δεν Πρέπει Να Βάζετε Ποτέ Χαρτί Υγείας Στο Κάθισμα Μια Δημόσιας Τουαλέτας;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήση βρεφικού γάλακτος στον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

6 Χρήσεις Ληγμένου Βρεφικού Γάλακτος στον Κήπο

στρογγυλές πισίνες για μικρούς κήπους,ιδέες για στρογγυλές πισίνες,κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου

30 Στρογγυλές Πισίνες για Μικρούς Κήπους