in , ,

9 Λόγοι για τους Οποίους οι Πόρτες στις Δημόσιες Τουαλέτες δεν Φτάνουν στο Πάτωμα

9 Λόγοι για τους Οποίους οι Πόρτες στις Δημόσιες Τουαλέτες δεν Φτάνουν στο Πάτωμα
9 Λόγοι για τους Οποίους οι Πόρτες στις Δημόσιες Τουαλέτες δεν Φτάνουν στο Πάτωμα

Μια δημόσια τουαλέτα σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Όταν την χρησιμοποιείτε σε μεγάλη ανάγκη, θα έχετε μάλλον αναρωτηθεί γιατί οι πόρτες δεν φτάνουν στο πάτωμα και γιατί σας εμποδίζουν να κάνετε την ανάγκη σας πιο ιδιωτικά;

Η απάντηση είναι ότι δεν γίνεται για να σας ενοχλήσει. Υπάρχουν πραγματικά 9 πολύ καλοί λόγοι για αυτό και εμείς θα σας τους δείξουμε. Πώς ήταν η Κούκλα BARBIE ανάλογα με την χρονιά που γεννήθηκες!

Είναι πιο εύκολο να καθαριστεί.

Λόγω της ανάγκης για δημόσιες τουαλέτες, είναι απαραίτητο να πλένονται πολλές φορές την ημέρα. Το κενό στο κάτω μέρος κάνει πολύ πιο εύκολο και ταχύτερο για τον καθαρισμό τους.

Σε περίπτωση ατυχήματος, μπορείτε εύκολα να λάβετε βοήθεια.

Σε μια πλήρως κλειστή τουαλέτα, αν ένα άτομο λιποθυμούσε ή είχε πρόβλημα υγείας που θα το άφηνε αναίσθητο, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος πριν κάποιος το παρατηρήσει. Αντ’ αυτού, θα ήταν ευκολότερο να παρατηρήσετε ένα άτομο που λιποθύμησε με το κενό στο κάτω μέρος. Επίσης, ο διάσωσής μπορεί να γλιστρήσει μέσα από το κενό και να ξεκλειδώσει την πόρτα από μέσα χωρίς να χρειαστεί να τη σπάσει. Κάντο όπως οι Μαϊμούδες! Μήπως ξεφλουδίζουμε την μπανάνα Λάθος;

Βοηθά στην πρόληψη ακατάλληλης συμπεριφοράς.

Η έλλειψη ιδιωτικότητας στις δημόσιες τουαλέτες εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που δεν πρέπει. Το κενό της πόρτας προσφέρει υψηλότερο επίπεδο ελέγχου και πρόληψης ακατάλληλης συμπεριφοράς.

Η κατασκευή είναι φθηνότερη.

Η κατασκευή πορτών από το δάπεδο έως το ταβάνι απαιτεί ακριβέστερο σχεδιασμό και χρήση διαφόρων υλικών, γεγονός που θα αυξήσει το συνολικό κόστος. Οπότε είναι αποδοτικότερη η αγορά και τοποθέτησης πορτών με κενά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υπάρχει καλύτερος εξαερισμός.

Σε μια κλειστή τουαλέτα γίνεται δύσκολο να εξαφανιστούν οι δυσάρεστες οσμές. Με το κενό πάνω και κάτω από την πόρτα, ο αέρας κυκλοφορεί πολύ καλύτερα και οι οσμές εξαφανίζονται πιο γρήγορα.

Είναι εύκολο να δούμε αν είναι κατειλημμένη.

Εάν η τουαλέτα είναι κλειστή, κινδυνεύουμε να βιώσουμε μια αμήχανη στιγμή όταν προσπαθούμε να ανοίξουμε μια κατειλημμένη τουαλέτα ή να κρατάμε την πόρτα από την άλλη πλευρά. Με το κενό κάτω από την πόρτα, ένα άτομο μπορεί να δει αν η τουαλέτα είναι κενή ή όχι.

Είναι μια πιθανή έξοδος διαφυγής.

Φανταστείτε ότι μπλοκάρει η κλειδαριά. Αν η τουαλέτα είναι τελείως κλειστή και ο χώρος πολύ θορυβώδης, θα περιμένετε ώρες μέχρι κάποιος να το παρατηρήσει. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένα κενό, μπορείτε εύκολα να βγείτε έρποντας από κάτω.

Κάνει την ουρά να κινείται.

Όταν οι πόρτες δεν είναι πλήρως κλειστές, η έλλειψη ιδιωτικότητας κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι πρέπει να κάνουν την ανάγκη τους γρηγορότερα, γεγονός που επιταχύνει την κίνηση.

Μπορείτε να μοιραστείτε το χαρτί υγείας πιο εύκολα.

Σε όλους έχει συμβεί να συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι ξεμείνανε από χαρτί υγείας ενώ είναι στην τουαλέτα. Αν συμβεί αυτό σε μια δημόσια τουαλέτα, μπορείτε τουλάχιστον να ζητήσετε από το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας να σας δώσει λίγο χαρτί υγείας, αλλά εάν ξεμείνετε σε μια κλειστή τουαλέτα, κανείς δεν μπορεί να σας σώσει.

Δείτε ακόμα
Σιγά μη με χτυπήσει κεραυνός την ώρα που οδηγώ – Τι κάνεις αν σε βρει η καταιγίδα στο αυτοκίνητο; Βίντεο
Το πιο βρώμικο σπίτι που έχετε δει ποτέ ανήκει σε αυτήν τη φοιτήτρια! Εικόνες που θα σας αφήσουν άφωνους

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3D Εκτυπωμένα Μέλη από Τιτάνιο Βοήθησαν μια Ακρωτηριασμένη Γάτα να Περπατήσει Ξανά

ΠΛΑΣΤΙΚΟ: Δρόμοι από Πλαστικά Μπουκάλια με Δεκαπλάσια Ζωή

ΠΛΑΣΤΙΚΟ: Δρόμοι από Πλαστικά Μπουκάλια με Δεκαπλάσια Ζωή