in , , , ,

Αγαπάμε τα γκρίζα μας μαλλιά: 9 Κόλπα για Γκρίζα Μαλλιά για να Φαίνονται Εντυπωσιακά

κόλπα για γκρίζα μαλλιά,συμβουλές για γκρίζα μαλλιά,φροντίδα γκρίζων μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
κόλπα για γκρίζα μαλλιά,συμβουλές για γκρίζα μαλλιά,φροντίδα γκρίζων μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η εμφάνιση των γκρίζων μαλλιών είναι μια συναισθηματική στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας. Στην αρχή, πολλές προσπαθούν να κρύψουν τα γκρίζα μαλλιά τους με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλά στον σύγχρονο κόσμο, τα γκρίζα μαλλιά δεν συνδέονται πλέον με τα γηρατειά.

Αντίθετα, έχει γίνει μοντέρνο, επομένως είναι σημαντικό να μάθετε να χρησιμοποιείτε τα γκρίζα μαλλιά σας προς όφελός σας για να δείχνετε όμορφες όσο ποτέ. Πανέμορφες με τα φυσικά γκρίζα μαλλιά μας: Tips για να λάμψει το πρόσωπό μας χωρίς να βάψουμε τα μαλλιά μας

Προσοχή στο χρώμα των φρυδιών σας

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν έχετε γκρίζα μαλλιά, είναι σημαντικό να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας για να αποτρέψετε το πρόσωπό σας να φαίνεται θλιβερό. Τα περιποιημένα φρύδια μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πολύ νέα. Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικά κόλπα για διαφορετικούς τύπους φρυδιών. Εάν είναι φυσικά ανοιχτόχρωμα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ανοιχτό γκρι ή ανοιχτό χρώμα. Εάν έχετε πιο σκούρο δέρμα και σκούρα φρύδια, μια ψυχρή καφέ απόχρωση είναι κατάλληλη για εσάς.

Επιλέξτε τα ρούχα σας με σύνεση

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα γκρίζα μαλλιά είναι ένας καλός λόγος για να επανεξετάσετε την γκαρνταρόμπα σας και να αρχίσετε να φοράτε πιο έντονα χρώματα. Φυσικά, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών σας, πρέπει πάντα να φοράτε ρούχα που φαίνονται όμορφα. Έτσι, τα γκρίζα μαλλιά φαίνονται καλύτερα είτε με κλασικά χρώματα (μαύρο και άσπρο), είτε με κάτι πιο τολμηρό – διαφορετικά κορεσμένα χρώματα.

Χρησιμοποιήστε σαμπουάν που εξουδετερώνει το κιτρίνισμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να κάνετε τα γκρίζα μαλλιά σας να λάμπουν, είναι σημαντικό να τα φροντίζετε σωστά. Τα ειδικά μωβ σαμπουάν είναι η καλύτερη επιλογή γιατί εξουδετερώνουν το κιτρίνισμα και βοηθούν στη διατήρηση του χρώματος.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα ομορφιάς για να κάνετε τα μαλλιά σας λεία

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η δομή των γκρίζων μαλλιών αλλάζει φυσικά: τα μαλλιά γίνονται πιο πορώδη, εύθραυστα και δύσκολα τιθασεύονται. Έτσι, αυτές οι αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά. Αλλά μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας leave-in conditioners. Ενυδατώνουν τα μαλλιά, καθιστώντας τα πιο βαριά, μαλακά πιο μεταξένια και ευκολότερα στο χτένισμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Για τα γκρίζα μαλλιά χρησιμοποιήστε, φλούδα πατάτας!

Φοράτε λιγότερα χρυσά κοσμήματα

© s_bukley / Depositphotos.com

Ο χρυσός δεν είναι ο καλύτερος σύντροφος για τα γκρίζα μαλλιά γιατί μαζί, δημιουργούν μια κακή αντίθεση. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο ισχύει για τα κοραλλένια και το κεχριμπάρι. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα μέταλλα και πολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν πολύ με τα γκρίζα μαλλιά. Προφανώς το ασήμι, λόγω της ομοιότητάς του με το γκρι, και τα ρουμπίνια, τα σμαράγδια και οι αμέθυστοι, μεταξύ άλλων.

Το σωστό κούρεμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Δεν αρέσουν σε όλες τα κοντά κουρέματα όπως τα pixies, αλλά τα πολύ μακριά γκρίζα μαλλιά δεν είναι δημοφιλή επειδή είναι δύσκολο να τα κάνετε να φαίνονται φρέσκα και κομψά.

Η λύση είναι απλή: μπορείτε να επιλέξετε διάφορες παραλλαγές καρέ ή να κάνετε ένα κόψιμο μέχρι τους ώμους με μεγαλύτερη έμφαση στα στρώματα και την υφή. Ένα απλό αλλά κομψό κούρεμα μαζί με υγιή και περιποιημένα μαλλιά θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε τα γκρι μαλλιά.

Δοκιμάστε να αναμίξετε γκρίζα μαλλιά

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν βάφετε τα μαλλιά σας, είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις γκρίζες ρίζες και το μεγάλωμα των βαμμένων μαλλιών απαιτεί επίσης χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να δοκιμάσετε να συνδυάσετε τα γκρίζα μαλλιά όπου το γκρι είναι κάπως αναμεμειγμένο με ανταύγειες και σκούρες τούφες. Έτσι, δεν θα υπάρχουν σαφείς μεταβάσεις χρώματος, επομένως δεν θα χρειάζεται να βάφετε τα μαλλιά σας τόσο συχνά.

Βάψτε τα μαλλιά σας ασημί για να τα κάνετε να φαίνονται πιο ευγενή

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν θέλετε βαφή, τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν σταχτί, ασημί ή πλατίνα στα φυσικά γκρι μαλλιά. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τα μαλλιά σας πιο φωτεινά. Εξάλλου, αν βάψατε τα μαλλιά σας σε σκούρο χρώμα στο παρελθόν και οι ρίζες έχουν ήδη μεγαλώσει, μπορείτε να δοκιμάσετε να αναμίξετε τα γκρίζα με ντεγκραντέ.

Κάντε τα μάτια σας πιο λαμπερά

© s_bukley / Depositphotos.com, Invision / Invision / East News

Εκτός από τα φρύδια, πρέπει να τονίσετε και τα μάτια. Γιατί ακόμα και ένα eyeliner μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο εκφραστικές.

Δείτε επίσης Γκριζάρισμα στα μαλλιά: πώς να το καλύψεις χωρίς να τα βάψεις

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει να Γαργαλάτε τα Παιδιά

Γιατί Δεν Πρέπει να Γαργαλάτε τα Παιδιά

χρήση βρεφικού γάλακτος στον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

6 Χρήσεις Ληγμένου Βρεφικού Γάλακτος στον Κήπο