in , , , ,

Μαλλιά ΧΩΡΙΣ Κομμωτήριο: 8 Συμβουλές για Υγιή, Λαμπερά και Μεταξένια Μαλλιά Χωρίς να Πάτε καν

Όλες θέλουν όμορφα μαλλιά και συχνά πάνε στα κομμωτήρια για πιο επαγγελματική φροντίδα μαλλιών. Αντί να ξοδεύετε πολλά χρήματα στους κομμωτές, μπορείτε με μερικές συμβουλές ομορφιάς να φροντίζετε σωστά τα μαλλιά σας στο σπίτι, ενισχύοντας την ποιότητά τους μακροπρόθεσμα. Αγαπάμε τα γκρίζα μας μαλλιά: 9 Κόλπα για Γκρίζα Μαλλιά για να Φαίνονται Εντυπωσιακά

Επιλέξτε τη σωστή βούρτσα για τα μαλλιά σας

tonyshamas

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια βούρτσα που ταιριάζει με το μήκος και την υφή των μαλλιών σας. Μια πλακέ βούρτσα με τρίχες κάπρου είναι αποτελεσματική σε μακριά, ίσια μαλλιά. Για φριζαρισμένα μαλλιά, τόσο μια πλακέ όσο και μια στρογγυλή βούρτσα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας σωστά γιατί βοηθά στην απομάκρυνση των φθαρμένων τρίχων και αποτρέπει την ψαλίδα.

Κάντε έναν κότσο στην κορυφή του κεφαλιού

stylevore

Ένας κότσος στην κορυφή του κεφαλιού είναι ένα πολύ προσαρμόσιμο στυλ που μπορεί να κυμαίνεται από αριστοκρατικό έως κομψό. Για να τον φτιάξετε, δέστε τα ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Πιέστε τις χαλαρές τρίχες μέσα στην αλογοουρά στη βάση και στερεώστε τις με ένα απαλό λαστιχάκι μαλλιών για να σχηματίσετε τον κότσο.

Κάντε κυματιστά μαλλιά με δύο κότσους

allthingshair

Αφού κάνετε μασάζ με ένα μη κολλώδες λάδι ή μαλακτικό σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίστε τα σε δύο ίσα μέρη. Τοποθετήστε μια κοντή τούφα από τα μαλλιά σας στον δείκτη σας και στεγνώστε την με πιστολάκι ενώ κάνετε το ίδιο με τα υπόλοιπα μαλλιά. Πηγαίνετε για ύπνο αφού φτιάξετε δύο χαλαρούς κότσους. Λύστε τους κότσους και βάλτε λακ το επόμενο πρωί για υπέροχα κυματιστά μαλλιά.

Κάντε σγουρές μπούκλες

cutegirlshairstyles

Το πρώτο βήμα είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε πολλά τμήματα και να εφαρμόσετε τζελ μαλλιών σε κάθε ένα ξεχωριστά. Στρίψτε κάθε μεμονωμένο τμήμα όσο πιο σφιχτά γίνεται και στερεώστε το με λαστιχάκι μαλλιών ή φουρκέτα. Για να αποκτήσετε σγουρές μπούκλες, αφήστε για 15 έως 20 λεπτά.

Δείτε ακόμη 11 Κρυφοί Παράγοντες που Βλάπτουν τα Μαλλιά και Πως να τους Σταματήσετε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε ένα κασκόλ ή ένα μαλακό πανί

shape

Τυλίξτε τα μαλλιά σας με ένα κασκόλ ή ένα μαλακό πανί πριν τον ύπνο. Αρχικά, ενυδατώστε τα μαλλιά σας καλά με νερό και καστορέλαιο βερίκοκου. Μόλις τελειώσετε, λειάνετε τα μαλλιά σας ομοιόμορφα και κάντε κότσο. Τέλος, βάλε ένα σατέν φουλάρι στα μαλλιά και κοιμηθείτε φορώντας το. Τα μαλλιά σας θα είναι λεία χωρίς να φριζάρουν το επόμενο πρωί.

Φτιάξτε σγουρά μαλλιά με κομμάτια ύφασμα

hergamut

Για να επιτύχετε αυτού το vintage σγουρό look, πάρτε μερικά κομμάτια ύφασμα. Κατσαρώστε τα μαλλιά σας σφιχτά με αυτά για να αποφύγετε τη θραύση και χωρίστε τα οπουδήποτε στο τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη λωρίδα για να τυλίξετε κάθε τμήμα και αφήστε τα όλη τη νύχτα. Βγάλτε τις λωρίδες το επόμενο πρωί και χρησιμοποιήστε λακ για να φορμάρετε τα σγουρά μαλλιά σας.

Χρησιμοποιήστε φουρκέτες

lifeanddiy

Με τις φουρκέτες και τις άκρες των δακτύλων σας, τα ίσια μαλλιά σας μπορούν να αποκτήσουν εύκολα μπούκλες. Αρχικά, εφαρμόστε λίγη μους στα μαλλιά σας το βράδυ. Στη συνέχεια, χωρίστε τα σε τμήματα ίσου μεγέθους και τυλίξτε κάθε ένα γύρω από μια φουρκέτα. Συνεχίστε μέχρι να καλυφθούν όλα τα μαλλιά σας. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τις φουρκέτες το πρωί για υπέροχες σγουρές μπούκλες.

Κοιμηθείτε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη

prose

Τα πλεονεκτήματα του ύπνου σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη είναι πολλά. Επειδή είναι κατασκευασμένη από μετάξι ή σατέν, σε αντίθεση με το βαμβάκι, τα μαλλιά σας μπορούν να διατηρηθούν λεία χάρη στη λιγότερη τριβή που υπόκεινται οι τρίχες. Επίσης, θα μπορείτε να διατηρήσετε το χτένισμά σας για την επόμενη μέρα.

Δείτε επίσης 8 Λάθη στα Μαλλιά που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οξυγόνο στα πνευμόνια μας: 10 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι μας καλύτερα από οποιαδήποτε συσκευή

Οξυγόνο στα πνευμόνια μας: 10 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι μας καλύτερα από οποιαδήποτε συσκευή

Ακμή: Σε ποιο σημείο του σώματος σας έχετε - Τι Φανερώνει η Ακμή σε 8 Μέρη του Σώματος για τον Τρόπο Ζωής σας

Ακμή: Σε ποιο σημείο του σώματος σας έχετε – Τι Φανερώνει η Ακμή σε 8 Μέρη του Σώματος για τον Τρόπο Ζωής σας