in , , ,

Μύγες Καταπολέμηση: 13 Κόλπα για να τις εξολοθρεύσετε ή να τις διώξετε Μια για ΠΑΝΤΑ

Μύγες Καταπολέμηση: Οι μύγες φέρνουν πολλά επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ασθένειες στον άνθρωπο και μολύνουν τα τρόφιμα. Εμφανίζονται παντού και αναπαράγονται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Αλλά δεν ξέρουν όλοι τον τρόπο να τις απωθήσουν με σωστό τρόπο.
Μύγες Καταπολέμηση: Οι μύγες φέρνουν πολλά επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ασθένειες στον άνθρωπο και μολύνουν τα τρόφιμα. Εμφανίζονται παντού και αναπαράγονται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Αλλά δεν ξέρουν όλοι τον τρόπο να τις απωθήσουν με σωστό τρόπο.

Μύγες Καταπολέμηση: Οι μύγες φέρνουν πολλά επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ασθένειες στον άνθρωπο και μολύνουν τα τρόφιμα. Εμφανίζονται παντού και αναπαράγονται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Αλλά δεν ξέρουν όλοι τον τρόπο να τις απωθήσουν με σωστό τρόπο. Υπάρχουν μερικοί ασφαλείς και αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις μύγες και να τις κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας. Πως να Φτιάξετε Παγίδα για Μύγες

Μύγες Καταπολέμηση: Πιπέρι καγιέν

13 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Μύγες

Απλά ανακατέψτε λίγο πιπέρι καγιέν με νερό και βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Χρησιμοποιήστε άφθοναο σε περιοχές με πολλές μύγες και θα τις σκοτώσει σε ελάχιστο χρόνο.

Μύγες Καταπολέμηση: Βασιλικός

Ο βασιλικός είναι ένα βότανο που το άρωμά του μπορεί να απωθήσει τις μύγες. Για να απαλλαγείτε από τις μύγες στο σπίτι σας, καλλιεργήστε το στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας.
Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα εντομοαπωθητικό σπρέι με φύλλα βασιλικού ως εξής:

  • Διαλέξτε μερικά φύλλα βασιλικού και ζουλήξτε τα λίγο για να κάνετε κοψίματα στα φύλλα.
  • Βάλτε τα φύλλα σε ζεστό νερό για περίπου 30 λεπτά.
  • Στραγγίξτε τα φύλλα και χρησιμοποιήστε το υγρό ως σπρέι.

Σπρέι τζίντζερ

Το σπρέι τζίντζερ είναι ένα εντελώς φυσικό και ισχυρό απωθητικό μυγών που είναι εύκολο να φτιαχτεί ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Προσθέστε 2 κουταλιές λεπτή αποξηραμένη σκόνη τζίντζερ σε ένα μπολ που περιέχει 4 φλιτζάνια κανονικό νερό.
  • Ανακατέψτε καλά το μείγμα ώστε το τζίντζερ να αναμιχθεί καλά με το νερό.
  • Σουρώστε το μείγμα και μεταφέρετε το υγρό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.
  • Ψεκάστε το απωθητικό όπου οι μύγες τείνουν να μαζεύονται.

Αιθέρια έλαια

Πολλά αιθέρια έλαια έχουν έντονες μυρωδιές που διώχνουν τις μύγες. Για να προετοιμάσετε αυτό το σπρέι, θα χρειαστείτε μερικά έλαια με έντονες μυρωδιές, όπως έλαιο γαρύφαλλου, θυμαριού, μέντας, λεμονόχορτου και κανέλας.
Πως να το φτιάξετε:

  • Προσθέστε 10 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο στο μπουκάλι ψεκασμού.
  • Ρίξτε 2 φλιτζάνια νερό και 2 φλιτζάνια βότκα χωρίς άρωμα.
  • Ανακατέψτε τα υλικά μαζί ανακινώντας δυνατά.

Μηλόξυδο και έλαιο ευκαλύπτου

Προσθέστε την αμαμελίδα και το μηλόξυδο στο μπουκάλι ψεκασμού και ανακινήστε καλά.
Προσθέστε το έλαιο ευκαλύπτου στο μείγμα και ανακινήστε καλά για να προετοιμάσετε το απωθητικό σπρέι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Απωθητικό με βάση τη βότκα

Οι μύγες μισούν τη μυρωδιά της βότκας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα απωθητικό ως εξής:

Σε ένα γυάλινο μπουκάλι σπρέι, ανακατέψτε ένα φλιτζάνι βότκα με δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό αλόης βέρα και ένα κουταλάκι του γλυκού βιολογικό έλαιο ευκαλύπτου λεμόνι.
Ψεκάστε το διάλυμα σε όλες τις περιοχές που γνωρίζετε ότι υπάρχουν μύγες.

Δείτε ακόμη Σπιτικά Απωθητικά για Σφήκες

Λεμόνια γεμιστά με γαρύφαλλο

Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλά τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους για να απωθεί τις μύγες.
Βάλτε ολόκληρα γαρίφαλα σε μισό λεμόνι.
Τοποθετήστε το μισό λεμόνι σε ένα μπολ και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του.

Χάλκινα νομίσματα σε νερό

Αυτό το παλιό τέχνασμα της Λατινικής Αμερικής διασφαλίζει ότι οι μύγες θα μείνουν μακριά, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ότι λειτουργεί. Απλώς τοποθετήστε ποτήρια νερό γύρω από το φαγητό που πιστεύετε ότι κινδυνεύει να δεχθεί επίθεση από τις μύγες και ρίξτε περίπου τέσσερα ή πέντε χάλκινα νομίσματα σε κάθε ένα.

Παγίδα με ζάχαρη και γάλα

Αυτός ο τύπος παγίδας έχει βρεθεί ότι λειτουργεί θαυμάσια με όλες τις μύγες, ειδικά για αυτές των φρούτων. Αρχικά, πάρτε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε ένα φλιτζάνι γάλα, τρία κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και μια κουταλιά της σούπας πιπέρι. Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για πέντε με 10 λεπτά και μετά αδειάστε το μείγμα σε ένα ρηχό μπολ. Τώρα, τοποθετήστε τα μπολ γύρω από τις μολυσμένες περιοχές. Οι μύγες θα έλκονται αμέσως από αυτό το μείγμα και θα πνιγούν αμέσως μετά την προσγείωση στο μπολ.

Καπνός σιτρονέλας

Παρόλο που τα κεριά σιτρονέλας είναι γνωστά ως ένα εξαιρετικό απωθητικό για τα κουνούπια, έχει διαπιστωθεί ότι είναι εξίσου αποτελεσματικά και για τις μύγες. Οι μύγες μισούν τον καπνό, και με το πρόσθετο άρωμα του κεριού θα σκορπίσουν σύντομα.

Φέτες αγγουριού

Οι μύγες μισούν τη μυρωδιά των αγγουριών, επομένως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τις αποτρέψετε από το να γεννήσουν αυγά στα σκουπίδια σας είναι να βάλετε φέτες αγγουριού ακριβώς πάνω από τον κάδο. Η τοποθέτηση αγγουριών γύρω από όλες τις περιοχές «κίνδυνου» για τις μύγες θα τις κρατήσει μακριά πριν καν έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μέρη που μπορεί να γεννήσουν τα αυγά τους.

Αποσμητικά χώρου με κανέλα

Οι μύγες δεν αντέχουν τη μυρωδιά της κανέλας. Μπορείτε να αγοράσετε καθαρό αιθέριο έλαιο κανέλας και να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες στο αποσμητικό και να διαπεράσει το άρωμα σε όλο το σπίτι ή να προσθέσετε 5 σταγόνες σε ένα γυάλινο μπουκάλι ψεκασμού, να το γεμίσετε με νερό και να το ψεκάσετε στο σπίτι σας.

Παγίδα με χάρτινο χωνί

Αυτή η φυσική μέθοδος για να απαλλαγείτε από τις μύγες είναι μια από τις πιο εύκολες, οικονομικά αποδοτικές και απλούστερες στην κατασκευή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βάζο με λίγο ζαχαρόνερο στον πάτο και ένα χάρτινο χωνάκι για να το βάλετε ανάποδα μέσα στο βάζο. Πρώτα, κόψτε μια μικρή τρύπα στην άκρη του χωνιού πριν το βάλετε στο βάζο και βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζει καθόλου το υγρό. Στη συνέχεια, αφήστε την παγίδα εκεί που πιστεύετε ότι θα προσελκύσει τις περισσότερες μύγες και καθώς κατεβαίνουν στο χωνί προς το ζαχαρόνερο, δεν θα μπορούν να βγουν ξανά έξω, παγιδεύοντάς τις μέσα στο βάζο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY Κρεμαστή Μυγοπαγίδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

δέρμα φράουλας,θεραπείες για δέρμα φράουλας,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

7 Εύκολοι Τρόποι για να Απαλλαγείτε από το Δέρμα Φράουλας

επαναφορά σώματος μετά την εγκυμοσύνη,φροντίδα σώματος μετά την εγκυμοσύνη,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Πώς να Επαναφέρετε το Σώμα σας Μετά την Εγκυμοσύνη